Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חיובי :lol:

ראיתי את השאלה שלך בת'רד של GTI.

לא ניראה לי שתהיה בעיה אבל אתה צריך לחתוך את המיד ב 800 HZ מלמטה.

אני שמח לשמוע שזה אמור לעבוד.

מלמעטה צריך מ- 400HZ אבל עם המגבר שלי זאת לא בעיה בכלל..

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

לחתוך CDM ב400 הרץ זה לטגן אותו לאט ובטוח.

הכי נמוך שאפשר לחתוך את המיד הזה בלי לפגוע בו זה 600 הרץ - זה מה שקורה אצלי. ניסיתי ב480 אבל הוא ניגן קצת מלוכלך.

בורקה - עבודה יפה מאוד!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כל הכבוד!

נראה עבודה נקייה ומקצועית...מעניין אם זה נשמע טוב כמו שזה נראה:lol:.

עושה לי חשק להתחיל את הבניה אצלי.

פורסם
כל הכבוד!

נראה עבודה נקייה ומקצועית...מעניין אם זה נשמע טוב כמו שזה נראה:lol:.

עושה לי חשק להתחיל את הבניה אצלי.

קדימה לעבודה ! עכשיו המזג אויר הכי טוב לביצוע של כל פרויקטים :lol:.

לגבי מפגשים במרכז, אני אנסה להגיע בהזדמנות.

פורסם
לחתוך CDM ב400 הרץ זה לטגן אותו לאט ובטוח.

הכי נמוך שאפשר לחתוך את המיד הזה בלי לפגוע בו זה 600 הרץ - זה מה שקורה אצלי. ניסיתי ב480 אבל הוא ניגן קצת מלוכלך.

בורקה - עבודה יפה מאוד!

אז איך זה שהקרוס המקורי של אליט חותך את ה- CDM מ- 300HZ בכלל?

פורסם
אז איך זה שהקרוס המקורי של אליט חותך את ה- CDM מ- 300HZ בכלל?

הוא לא!

כתוב שנקודת החיתוך היא באמת 300 הרץ בדרגה ראשונה - אבל בפועל לפי הרכיבים ולפי הערך של הקבל החיתוך מתבצע ב600 הרץ - וזה בקרוס המקורי של אילייט.

אתה מוזמן לבדוק - הקבל הוא 60מיקרופאראד אם אני לא טועה שזה בדיוק חיתוך ב600 הרץ ב4 אוהם.

יכול להיות אולי שהוופר חתוך ב300 הרץ וזה עדיין מכסה על התחום בינו לבין המיד, אבל המיד חתוך ב600.

אני אפרט קצת כדי שיהיה גם יותר ברור:

המיד חתוך ב600 הרץ ב6 דיבי - זה אומר שהוא עדיין מנגן ב300הרץ אבל בחצי מהעוצמה, אם הוופר חתוך ב300 הוא עדיין ינגן גם ב600 הרץ אבל בחצי מהעוצמה - ככה שיש תווך כיסוי בתדרים האלה במידה ויש איזשהו פער.

למיד הזה יש נקודת תהודה של 300 הרץ - אני מאמין שזה בא לידי ביטוי וזה מורגש גם כשאתה חותך אותו ב600 הרץ בדרגה ראשונה.

מעבר לזה - הסט הזה של אילייט, לפחות לטעמי, נשמע זוועה על הקרוס המקורי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מעבר לזה - הסט הזה של אילייט, לפחות לטעמי, נשמע זוועה על הקרוס המקורי. לא רק לטעמך ידידי!

סבבה תודה על התשובה! אם יש לך מידע נוסף תעדכן אותי.

מנואל.

• תוכן חדש...