Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן וחג שמח!

יש לי גולף שנת 2001 מנוע 2000 ונדלקה לי נורת הבקרה של כריות האוויר, מה כדאי לעשות בכזה מצב? והאם יכול להיות שמדובר במשהו שאני יכול לפתור בעצמי?

הרכב עבר כמעט 70,000 ק''מ וצריך לעבור טיפול בקרוב, האם נדרש טיפול מיוחד לרכב בקילומטרז' זה?

או שמה טיפול 10,000 שכולל החלפת שמנים, פילטרים וכו'..

בתודה מראש, דוד!

פורסם

שלום ושנה טובה,

האם לאחרונה הרכבת או טיפלת במערכת החשמל של הרכב ? ניתוק המצבר או החלפת פיוזים ?

ניתן למחוק את התקלה רק בעזרת מחשב דיאגנוסטיקה שקיים בכול מוסך מורשה או פנה לחבר הפורום רון שהינו מומחה לרכבי VW. במידה והתקלה מהסיבות שציינתי או ניתוק של קונקטור אז הבעיה לא תחזור על עצמה.

אין באפשרותך לבצע שום פעולה שיכולה לפתור את הבעיה.

בקשר לטיפול ברכב אנא ציין את כול הפעולות או הטיפולים שבוצעו בשנה שנתיים האחרונות בכדי שאוכל לייעץ לך.

האם הוחלפה רצועת טיימינג ?

איזה כייף לי :)

פורסם

מחזק את דברי מרק. למתקינים יש נטיה לקחת "+" ממקומות לא מומלצים כמו

החיווט של כריות האוויר. תוודא קודם כל שלא הותקן כלום ברכב ומשם תמשיך הלאה..

לפעמים מספיק שהצמה מקופלת בשביל להדליק נורה - זה נשמע הזוי אבל כבר קרה לי, הפתרון היה לפתוח את כל הפלונטרים בחיווט, והבעיה הסתדרה.

• ספונסר פורום
פורסם

התקלה היא בדרך כלל בחיבור הכרית שבכסאות ,מתנועת הכסא

קדימה ואחורה נוצר חוסר מגע ריגעי והנורה תדלק .

במקרה כזה שזאת אכן התקלה יש לחזק את המחברים המקוריים עיי הוספת

חבק פלסטיק ולמחוק את התקלה .

בנוגע לטיפול השאלה היא מה בוצע בטיפול האחרון לשם קביעת הטיפולים הבאים .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

תודה רבה לכל העונים.

הרכב נקנה על ידי לפני מספר חודשים ובזמן שהוא ברשותי נסעתי 15000 ק''מ.

הסטורית הרכב לא ידועה לי לצערי, ולכן אני שואל מה מקובל להחליף\לבדוק בטיפול של 70.000 ברכב כזה.

אני לא ממש סומך על המוסכים המורשים אצלי בעיר (ב''ש) כי פעם אחת כבר ניסו לערבב אותי, לכן הייתי מעוניין במידע כללי לפחות שלא יעבדו עלי, כי מבין גדול במכונאות אני לא!

ולא בא לי להחליף חצי מהחלקים במנוע בלי שיהיה בכך צורך.

• תוכן חדש...