Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קולט 94 אוטמט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש מידע וחוות דעת על הדגם הנ"ל (מנוע 1600)

במיוחד מאנשים שיש להם את הרכב...

אמינות , תחזוקה , ביצועים ..

אני לא מחפש משהו מהיר מאוד בעל פיתחות מרשימות , רק שיעלה את העליות של הקסטל כמו שצריך :)

פורסם
רק שיעלה את העליות של הקסטל כמו שצריך :)

אני חייב להבין את הקריטריון הישראלי המתוחכם הזה, באמת - שום דבר אישי.

מה הכוונה ב"יעלה את הקסטל כמו שצריך"? ואיפה מתחבאת המכונית שבאמצע העליה הפסיקה לטפס ומהעדר כוח התדרדרה כל הדרך חזרה. בחיי, אני אשלם כסף טוב כדי לראות את המחזה הזה.

פורסם

מה הכוונה ב"יעלה את הקסטל כמו שצריך"? ואיפה מתחבאת המכונית שבאמצע העליה הפסיקה לטפס ומהעדר כוח התדרדרה כל הדרך חזרה. בחיי, אני אשלם כסף טוב כדי לראות את המחזה הזה.

רועי, תפסיק לשחק אותה, בבקשה, טוב?

כולנו יודעים (לפחות אלו המעורבים בסצינה המוטורית) שאתה בסתר בסתר, כבר כמה חודשים, עובד על פרויקט מזעזע ומזוויע במיוחד בחצר ביתך האחורית -

"המכונית שלא עולה את הקסטל"(מואה מואה מואה...)

שמועות מספרות על מרכב קטנטן, לוחית בעלת חמש ספרות, מהירות סופית דו ספרתית ( :rolleyes: ) ומגן חזירים ש"הושאל" מטנק מרכבה 4.

אז אנא לך, אל תשחק אותה תמים, טוב? יש מכונית שלא עולה את הקסטל, ואתה הוא זה שמתכנן לשחרר את הזוועה הזו על ילדי ישראל התמימים.

הישמר לך.

:roflmao:

פורסם

רועי, תפסיק לשחק אותה, בבקשה, טוב?

כולנו יודעים (לפחות אלו המעורבים בסצינה המוטורית) שאתה בסתר בסתר, כבר כמה חודשים, עובד על פרויקט מזעזע ומזוויע במיוחד בחצר ביתך האחורית -

"המכונית שלא עולה את הקסטל"(מואה מואה מואה...)

שמועות מספרות על מרכב קטנטן, לוחית בעלת חמש ספרות, מהירות סופית דו ספרתית ( :rolleyes: ) ומגן חזירים ש"הושאל" מטנק מרכבה 4.

אז אנא לך, אל תשחק אותה תמים, טוב? יש מכונית שלא עולה את הקסטל, ואתה הוא זה שמתכנן לשחרר את הזוועה הזו על ילדי ישראל התמימים.

הישמר לך.

:roflmao:

חשפת את הפרויקט :o עכשיו אני חייב להשמיד את כל הפורום :twisted:

וברצינות - אפילו הפיאט מסוגלת לקסטל (וסיפורי הורי על שכמותה שעלו את הקסטל יוכיחו).

שלא לדבר על כך שכבר לא מוכרים מכוניות כאלו חלשלושות כבר כמה עשורים ;-)

פורסם

אני לא יודע אם אתה מכיר את העלייה של הקסטל

מי שמכיר אותה מבין למה אני מתכוון ..

פורסם

מכיר אותה היטב, מכיר עליות תלולות ממנה שמבוצעות בקלות על ידי מכוניות חלשות משמעותית מהקולט.

ובקיצור - תתנער מאפקט הקסטל. לא קיימת מכונית כיום שלא מסוגלת לטפס אותו במהירות חוקית. לפחות.

פורסם

מכיר אותה היטב, מכיר עליות תלולות ממנה שמבוצעות בקלות על ידי מכוניות חלשות משמעותית מהקולט.

ובקיצור - תתנער מאפקט הקסטל. לא קיימת מכונית כיום שלא מסוגלת לטפס אותו במהירות חוקית. לפחות.

אני לא אתווכח על זה למרות שדעתי שונה

תודה בכל מקרה

וחוות דעת על הקולט אפשר ?

פורסם

ביצועים נאותים, נראית טוב (לדעתי ;-)), מוניטין אמינות טוב (לא ערובה לכלום ברכב בן 10). לא הרכב הנוח ביותר שתוכל למצוא בתקציב שלך, בלשון המעטה אבל כנראה אחד הנאים.

עלויות אחזקה אינני יודע.

בכדי שנוכל להמליץ לך על אלטרנטיבות נוספות, אנא רשום את התקציב שלך ודרישות מפורטות יותר מהרכב (למשל - מרווח, נוחות, מספר דלתות, עיצוב ועוד).

פורסם
ביצועים נאותים, נראית טוב (לדעתי ;-)), מוניטין אמינות טוב (לא ערובה לכלום ברכב בן 10). לא הרכב הנוח ביותר שתוכל למצוא בתקציב שלך, בלשון המעטה אבל כנראה אחד הנאים.

עלויות אחזקה אינני יודע.

בכדי שנוכל להמליץ לך על אלטרנטיבות נוספות, אנא רשום את התקציב שלך ודרישות מפורטות יותר מהרכב (למשל - מרווח, נוחות, מספר דלתות, עיצוב ועוד).

תודה רבה

פירסמתי בעבר את הדרישות שלי הנה קישור

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=18081

התקציב הועלה ל35 אלף + -

תודה שוב :)

• תוכן חדש...