Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ...

אז ככה, אני מחפש טלויזיה קטנה, לחדר שלי (אחרי שנפטרתי מהקודמת שעשתה בעיות)

ורציתי לשמוע אולי יש לכם המלצות לחברות כלשהן, משהו טוב, אבל עדיין שיהיה עד 800 שקל, גג 1000.

חוץ מזה, אולי עדיף כרטיס טלויזיה למחשב? ביררתי אצל חבר והוא אמר שהכרטיס לא רע בכלל. ואני מתלבט, מצד אחד אני לא רוצה שהמחשב יעבוד כל זמן שאני ארצה לראות טלויזיה.

מצד שני, המסך שיש לי הוא מסך דק "15, ואני לא בטוח בקשר לרזולוציה של הכרטיס טלויזיה... כלומר איך יראו. אז בינתיים עדיף לקנת טלויזיה שתתאים למדף שיש לי, שבו ישבה הקודמת.

הדרישות:

1. טלויזיה "14 - קומפקטית ככל האפשר.

2. חברה ידועה - כמו סוני (הלוואי טריניטרון "14 אבל פה בארץ אין!)

3. היפרבנד מלא.

סער

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

יש לי כבלים, דרך ערוצי זהב.

ואין לי ממיר.

נראה לי שעדיפה טלויזיה לא?..

Skoda Fabia 2025 

פורסם

לי יש כרטיס טלויזיה.

רזולוציה - אין בעיה, הרזולוציה של מסך המחשב גבוהה בהרבה מהסיגנל של הטלויזיה. כלומר האיכות לא נפגעת.

סאונד - אין בעיה, יש היום אפילו כרטיסים שקולטים בסטריאו (אם התחנה משדרת בסטריאו כמובן...)

היפרבנד - אין בעיה, לכל הכרטיסים יש היפרבנד לקליטת כבלים ללא ממיר (ערוצי זהב או מת"ב בלבד, כמובן)

לרוב הכרטיסים יש גם שלט-רחוק.

בקיצור הבעיה היחידה שלך היא שאתה לא רוצה שהמחשב יהיה דלוק כל הזמן, אבל זה יותר בעיה פסיכולוגית כי עם מסך דק (LCD) יכול מאוד להיות שצריכת החשמל של המחשב+מסך אפילו נמוכה יותר מאשר טלויזיה רגילה!!! וגם אם לא אז מאוד קרובה.

התוכנה שמגיעה עם הכרטיסי-טלויזיה בד"כ לא מבריקה במיוחד, אם יש לך אפשרות לראות את העסק בפעולה לפני הקניה - מומלץ.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

עזוב אותך משטויות תקנה 14" של TOSHIBA זה מה שיש לי בחדר, כבר איזה 7 שנים ולא עושה בעיות רואים מצויין, למה להתחיל להסתבך עם המחשב? המחשב יכול פתאום לקרוס, לקבל וירוס, נשרף לו איזה משהו (כמו הכרטיס טלוויזיה למשל), זה סתם מיותר תקנה טלוויזיה ואל תסתבך עם שטויות.

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם
עזוב אותך משטויות תקנה 14" של TOSHIBA זה מה שיש לי בחדר, כבר איזה 7 שנים ולא עושה בעיות רואים מצויין, למה להתחיל להסתבך עם המחשב? המחשב יכול פתאום לקרוס, לקבל וירוס, נשרף לו איזה משהו (כמו הכרטיס טלוויזיה למשל), זה סתם מיותר תקנה טלוויזיה ואל תסתבך עם שטויות.

טלוויזיה לא יכולה לקרוס ? גלי מתח לא יכולים לפגוע בטלוויזיה ? אתה מדבר שטויות.

מניסיון שהיה לי עם טלוויזיה "25 והפסקת חשמל שחזרה תוך שניה והתוצאה - טלוויזיה שהלכה לעולמה.

מניסיון שלי עם כרטיס טלוויזה מסוג Pinnacle ומממיר של Yes אני חייב לציין שנהנתי מכל רגע. מומלץ אם יש לך מחשב סביר, אחרת יש סיכויים לקריסות.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

חבר'ה, תודה על התשובות,

אני חושב שאני אלך על טלויזיה. ראיתי טושיבה שמצאה חן בעיניי, גם מבחינת המידות וגם בגלל העיצוב. רק מה, טיפה יקרה, באינטרנט ראיתי אותה ב-1000 שקל...

ואני סטודנט די תפרן... (גר אצל אימא אבל בכל זאת... )

אני אוודא לגבי כרטיס טלויזיה,

שמוליק, אם תוכל לציין איזה כרטיס יש לך ומה היה המחיר שלו, פחות או יותר אני אשמח.

הבעיה היחידה שלי עם כרטיס מסך, זה המחשב, שבעצם העבודה שלו יש רעש של המאווררים. זה לא מפריע כל כך אבל עדיין (כנראה משהו פסיכולוגי :roll: )

סער

Skoda Fabia 2025 

פורסם

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם
חבר'ה, תודה על התשובות,

אני חושב שאני אלך על טלויזיה. ראיתי טושיבה שמצאה חן בעיניי, גם מבחינת המידות וגם בגלל העיצוב. רק מה, טיפה יקרה, באינטרנט ראיתי אותה ב-1000 שקל...

ואני סטודנט די תפרן... (גר אצל אימא אבל בכל זאת... )

אני אוודא לגבי כרטיס טלויזיה,

שמוליק, אם תוכל לציין איזה כרטיס יש לך ומה היה המחיר שלו, פחות או יותר אני אשמח.

הבעיה היחידה שלי עם כרטיס מסך, זה המחשב, שבעצם העבודה שלו יש רעש של המאווררים. זה לא מפריע כל כך אבל עדיין (כנראה משהו פסיכולוגי :roll: )

סער

רעש של מאווררים לפעמים אפשר לסדר:

אם יש לך מאוורר נוסף במארז חוץ ממאוורר ספק ומאוורר CPU, אפשר בד"כ לנתק אותו. (אלא אם כן יש לך בפנים 2-3 דיסקים מהירים+כרטיס מסך RADEON ועוד כמה זוללי חשמל)

אם אחד המאווררים עושה רעש חריג (כלומר רעש שלא אמור להיות) הפתרון הולטימטיבי הוא לשמן את הציר בטיפה של WD40 והבעיה נפתרת.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

היי WIL, תודה על התגובה...

המחשב שלי לא מרעיש כמו טרקטור אבל כן,

יש שני דיסקים קשיחים, ומאוורר על המעבד (פנטיום 4).שאר המאווררים נותקו או פורקו.

המחשב עובד בטמפ' הנורמה...

בינתיים אני עושה סקר שוק, באינטרנט...

בארה"ב למשל, טלויזיה של סוני, טריניטרון, + WEGA עולה 180 דולר....

פה בארץ זה בטח ממש יקר...

ולמעשה לא נראה לי שאפשר להשיג את זה.

לגבי כרטיס מסך,

ראיתי את הכרטיס של שמוליק אבל בשום מקום לא היתה רשומה הרזולוציה של הכרטיס.

בטלויזיה למשל יש משהו כמו 600 על 700 או משהו דומה.

אז, אולי תוכל לענות לי...

סער

Skoda Fabia 2025 

פורסם
היי WIL, תודה על התגובה...

המחשב שלי לא מרעיש כמו טרקטור אבל כן,

יש שני דיסקים קשיחים, ומאוורר על המעבד (פנטיום 4).שאר המאווררים נותקו או פורקו.

המחשב עובד בטמפ' הנורמה...

בינתיים אני עושה סקר שוק, באינטרנט...

בארה"ב למשל, טלויזיה של סוני, טריניטרון, + WEGA עולה 180 דולר....

פה בארץ זה בטח ממש יקר...

ולמעשה לא נראה לי שאפשר להשיג את זה.

לגבי כרטיס מסך,

ראיתי את הכרטיס של שמוליק אבל בשום מקום לא היתה רשומה הרזולוציה של הכרטיס.

בטלויזיה למשל יש משהו כמו 600 על 700 או משהו דומה.

אז, אולי תוכל לענות לי...

סער

ניסית להיכנס לאתר הרשמי ?

לא יזיק מעט חיפוש.

שמוליק

פורסם

ב- specifications לא היתה רשומה הרזולוציה שהכרטיס נותן.

בכל מקרה, עדיין לא בדקתי כרטיסי טלויזיה, אבל נניח שיש סולם 1 עד 10, שעשר זה ממש כמו טלויזיה,

כמה מקבל הכרטיס בהשוואה לטלויזיה?..

זה ממש פרקטי?

אני חושב שעדיף לרכוש טלויזיה, בעיקר משום שבעתיד ייתכן שיהיו לוחות אם במחשב עם תקן PCI שונה ממש שיש היום (נניח עוד שנתיים כשאני ארצה להחליף את המחשב).

מה שכן, המחיר של הכרטיס נראה די טוב, וכנראה שאני ביום שבת אלך לברר מחירים ...

סער

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...