Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לי GF 2 MX400 עם יציאה ל TV

עכשיו איך אני שולח בזה שזה ישדר ל TV?

קודם, תתקין את הדרייברים הכי עדכניים של הכרטיס מסך.

אתה צריך לזהות SIGNAL של הטלוויזה דרך כבל SVIDEO.

איך עושים את זה ?

DISPLAY > properties > advanced > Geforce

יפתח לך חלון בצד ימין. תחפש NView Display Mode.

אחר כך -Detect Displays

ומשם ל Device Settings.

Select Outpot Device

ומשם תסתדר לבד.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אוקי זה סבבה אבל יש כמה בעיות, אז נתחיל מהחלקים שיש לי: טלויזיה אקאי 21 אינץ (היתה לפני 3 שנים בערך ב 200 דולר בדיוטי) מחשב P4 1.7 256 RDRAM עם כרטיס מסך ג'י פורס 2 MX400 (נדמה לי 64 מגה או 32).

הבעיה היא שבטלויזיה רואים ממש מטושטש עד כדי שלא ניתן להביא מה כתוב בשמות של התיקיות, ובנוסף יש גם גלים כאלה על המסך. (גם הוא שואל איזה התקן הטלויזיה עובדת PALA PALB וכ"ו מה בוחרים?)

מה שכן סרטים רואים קצת יותר טוב (ללא כתוביות) ועדיין יש את הגלים.

אז מה הבעיה? רזולוציה? קצב ריענון? או משהו אחר?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני מכיר את הבעיה רואים בשחור לבן ומטושטש

פתרון:

איפשהו שם באפשרויות של הגיפורס אתה צריך לבחור פורמט PAL, אני לא זוכר בדיוק איפה אבל תחפש בכל האופציות בגיפורס יש שם פורמטים ותה צריך לבחור בPAL.

פורסם

אין יורופ, יש שמות של מקומות בעולם עמו אמריקה צרפת סעודיה וכ"ו. משום מה ישראל לא נמצאת ברשימה

in the face

with a chair

פורסם

בכל מקרה מה שלא עושים עדיין יש פסים לבנים כמו קו הפרדה בכביש שמיועד לעקיפה וגם הפונטים נורא מטושטשים וגם קצת קטנים.

in the face

with a chair

פורסם
ב- specifications לא היתה רשומה הרזולוציה שהכרטיס נותן.

בכל מקרה, עדיין לא בדקתי כרטיסי טלויזיה, אבל נניח שיש סולם 1 עד 10, שעשר זה ממש כמו טלויזיה,

כמה מקבל הכרטיס בהשוואה לטלויזיה?..

זה ממש פרקטי?

אני חושב שעדיף לרכוש טלויזיה, בעיקר משום שבעתיד ייתכן שיהיו לוחות אם במחשב עם תקן PCI שונה ממש שיש היום (נניח עוד שנתיים כשאני ארצה להחליף את המחשב).

מה שכן, המחיר של הכרטיס נראה די טוב, וכנראה שאני ביום שבת אלך לברר מחירים ...

סער

לגבי הרזולוציה - לדעתי הכרטיס נותן רזולוציה מלאה של אות הטלויזיה הנכנס, כלומר זו לא הבעיה שלך. גם מסך המחשב יותר איכותי מטלויזיה בתקציב שפוי.

לגבי סולם מ 1 ל 10:

איכות תמונה- 9

איכות קול- 10

נוחות עבודה (זה עניין של תוכנה)- 5

אמינות- 7 (זה לא תמיד עובד כמו שצריך, אבל בד"כ כן... כמו פג'ו :wink: )

לגבי PCI במחשבים עתידיים - הוא לא הולך לשום מקום. רק עכשיו נפטרו מה ISA הישן, ב6-7 שנים הקרובות עדיין יהיה PCI ולדעתי גם מעבר לכך. (כמובן בנוסף לחיבורים יותר מהירים כמו PCI-X או HYPERTRANSPORT)

ולגבי מחיר - כרטיס טלויזיה אמור לעלות לך בין 40 ל-70 דולר פחות או יותר. ממש זול.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

מה-ISA נפטרנו כבר לפני כמה שנים. תודה רבה.

ויש סיכוי קלוש מאוד שה-PCI הנוכחי ישרוד 6-7 שנים. לדעתי אין שום סיכוי.

עוד דבר - קצת מגוחך לתת לאיכות TV ציון 10.

ל-DVD אפשר לתת 9 אם אתה לארג'.

פורסם
מה-ISA נפטרנו כבר לפני כמה שנים. תודה רבה.

ויש סיכוי קלוש מאוד שה-PCI הנוכחי ישרוד 6-7 שנים. לדעתי אין שום סיכוי.

עוד דבר - קצת מגוחך לתת לאיכות TV ציון 10.

ל-DVD אפשר לתת 9 אם אתה לארג'.

שים לב מה הבחור ביקש. סולם של 1-10 כאשר 10 זה "ממש כמו טלויזיה". בסולם הזה אני מחזיק בעמדתי שהכרטיס מקבל 9. ל-DVD הייתי נותן ציון 14.

לגבי ISA - לוחות פנטיום-3 רבים עדיין תומכים בו. לא יודע מה המצב בפנטיום-4 אבל עד לפני שנתיים גג עדיין היה אפשר לקנות פנטיום-3.

ולגבי ה-PCI - כיום אין לו תחליף עדיין, מהרגע שהופיע PCI (שנת 1995 אני חושב, עם לוחות הפנטיום-1 הראשונים) עד שה-ISA נכחד (בוא נגיד לפני שנתיים) עברו 6 שנים. על זה ביססתי את ההערכה שלי.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

ה-PCI הותקן גם על לוחות אם של ה-486 בסוף חייו (DX2/DX4).

ISA ? אפשר להגיד שהחרטה הזה כבר ניכחד. אולי יש לוחות אם שעדיין מיוצרים איתו, אבל מעט מאוד. בודדים. ועוד יותר בודדים, אם בכלל, הכרטיסים שמיוצרים לממשק הזה.

אפשר להגיד בבטחון שעבר זמנו. ולא מהיום זה בטוח.

על מערכת פנטיום 4 למצוא ISA ? יש יותר סיכוי שערפאת באמת פועל נגד הטרור.

לגבי עתיד ה-PCI, התקן כבר מיצה את עצמו כל כך, והעובדה היחידה שהוא עוד לא עף היא שערכות השבבים שתומכות בהרחבות שלו עוד לא שכיחות בשוק. מהרגע שהן יגיעו (עם הצגת הפרסקוט המאוחר וה-Tejas) - קיצו של ה-PCI יגיע מהר.

ניחוש שלי - 4 שנים מקס'.

פורסם

אז ככה, המחשב שלי נדפק, והוא עכשיו בתיקון (אני מתפלל שיחליפו לי בורד, הלוח של אינטל לא משהו בכלל.....)

קניתי טלויזיה של "אלקטרה" (כן כן, מהמזגנים..) 690 שקל בסנסור..

לדעתי אחלה של טלויזיה,"14, גם רואים טוב וגם נוחה לשימוש (וגם מחיר זול...)

אז תודה רבה לכולם...

:D

חג שמח!

סער

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...