Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי את הרכב הזה עם 175,000 ק"מ שנת 98, דיזל (ללא טורבו).

יד שלישית, אין מכות פח, שמור מבפנים, ומבחוץ כריות אוויר 2, הגה כוח כמובן.

הרכב מגיע ללא חלונות חשמל בכלל, ומד מהירות עם שעון ליד, ולא מד סל"ד, זה בעייתי או שאפשר להסתדר עם זה?

חלונות חשמל אני ידאג להרכיב לבד. איפה המתגים ממוקמים של החלונות ?.

שמתי לב שיש בצג של מד ק"מ, אופצה של A וB מה זה אומר ?

במחיר של 15.7K.

תמיר

פורסם

תתחדש תמיר,ברוך הבא למעגל הצרפתיות.

אני בטוח שגם למד סל"ד אתה תדאג.

רק עדין לא הבנתי מה הקשר של קסארה דיזל אלייך -אבל ניחא.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אני מאמין שבסולר, עדין ישארו לי כמה שקלים בארנק...

ד"א בעזרת השם משהו SPLאלי טוב יהיה ברכב.

תמיר

פורסם

גם אופיו וגם תכונותיו של מנוע הדיזל, לא ממש מחייבים או אפילו מאפשרים סל"ד מסעיר. לכן לדעתי לפחות מד סל"ד מיותר כאן.

A ו B במד המרחק, הם פשוט שני מדי צבירת קילומטרים מתאפסים.

פורסם

מתגי חלונות החשמל בדגמים בהם הם מותקינים נמצאים על לוח המחוונים מעל הרדיו, יש שם פנל שכולל את שני מתגים החלונות ולידם שעון דיגיטלי.

אני מאמין שאצלך פשוט המכסה של הפנל מוחלף ומתחתיו יש את המקומות להתקנה, אם לא זה מסבך ומייקר את העסק כי הפנל הזה (של 10*25 ס"מ בא רק כחלק מהמצחייה של לוח השעונים). שים לב שזו נקודת תורפה של הרכב והחלק שמחזיק את תמגי חלונות החשמל נוטה להישבר.

• תוכן חדש...