Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז יש יש לי סאב פלנט אודיו 600 רמס שעובד על המגבר של לייטנינג אודיו 250.1 ז"א 150 רמס

בקרוב אני הולך לקנות את המגבר JBL75X4 ואני לא יודע מה עדיף לי להשאיר את הסאב הזה ולחבר אותו עם הרמקולים לג'יביאל?

או להביא סאב עם הספק יותר נמוך שיתאים למונו שלי?

מה אתם אומרים?

כי הגישור הג'יביאל נותן 200 ומשו רמס וזה יותר מהמונו שלי...

אם אני מחליף לסאב עם הספק יותר נמוך חשבתי על קיקר C12

נ"ב הסאב מאוד ישן משו כמו 5-6 שנים

פורסם

לדעתי תביא סאב של קיקר, אני בטוח שהוא יותר טוב מהפלנט אודיו.

ואיזה רמקולים יש לך? כי אם טובים אז תחבר אותם ל-JBL שתביא

ואת הסאב קיקר ללייטינג אודיו.

Kia Sportage, 2014 

פורסם
תן את הדגם המדוייק של הסאב, יש לי הרגשה שיש לך משהו טוב ביד, ואתה סתם מתעצל לארגן לו הגברה ראוייה :lol:.

אין לי את הדגם המדוייק אבל כבר לא מוכרים אותו

פורסם
בדרך כלל רשום את הדגם אל המגנט האחורי אז אם תוכל לפרק אותו תוכל לדעת מה הדגם.

אני יעשה את זה מחר על הבוקר ויכתוב את הדגם תודה!

פורסם
אני יעשה את זה מחר על הבוקר ויכתוב את הדגם תודה!

הנה התמונות של הסאב מכל הזויות

לא רשום עליו כלום אבל רואים שהוא סליל כפול

(מה זה נותן בכלל סליל כפול?)

P1010001.JPG

P1010002.JPG

P1010003.JPG

פורסם

בעיה חדשה...

שמתי לב שהחוט שמקשר בין הממברנה לחיבור של ה+ של 1 הסלילים נקרע...

איך החוט נקרע הרמקול לא יצא מהתיבה כמה שנים החשד היחידי שלי הוא שהממברנה זזה יותר מדיי ומתחה את החוט כי אם אני מזיז את הממברנה עד הסוף אז החוט נמתח עד הסוף כאילו הוא עוצר אותה מתישהו...

מישו יודע אם זה השפיע על השמיעה בסאב?

פתרתי את זה בכך שפירקתי את כל ההברגה הוצאתי את החתיכת ברזל שהחוט מחובר אליה הוצאתי את החתיכת חוט שהיתה מולחמת והלחמתי את החוט שיוצא מהממברנה מחדש לברזל והרכבתי את הכל חזרה...

P1010001.JPG

P1010002.JPG

פורסם

לפי מה שאמרת -

כרגע הסאב עובד על סליל אחד ואני משאר שהוא בעל סלילים של 4 אוהם

מה שיוצא מכך - הסאב יכול לתת רק חצי ממה שהוא מסוגל

המגבר נותן לו רק 150 RMS

ברגע שתלחים את החוט Lead Wire - תוכל להוריד את ההתנגדות של הסאב ל2 אוהם - וכך תרוויח עוד 100 RMS מהמגבר .

בקשר לשאלה של מה מי מו - 2 סלילים אוהם התנגדויות וכו . ממליץ בחום לרפרף בFAQ של הפורום למספר דקות תמצא שם את כל התשובות .

פורסם
לפי מה שאמרת -

כרגע הסאב עובד על סליל אחד ואני משאר שהוא בעל סלילים של 4 אוהם

מה שיוצא מכך - הסאב יכול לתת רק חצי ממה שהוא מסוגל

המגבר נותן לו רק 150 RMS

ברגע שתלחים את החוט Lead Wire - תוכל להוריד את ההתנגדות של הסאב ל2 אוהם - וכך תרוויח עוד 100 RMS מהמגבר .

בקשר לשאלה של מה מי מו - 2 סלילים אוהם התנגדויות וכו . ממליץ בחום לרפרף בFAQ של הפורום למספר דקות תמצא שם את כל התשובות .

הלחמתי את החוט הזה עכשיו איך אני מחבר אותו ב2 אום למגבר?

פורסם
השאלה אם המגבר שלך יודעה לעבוד ב2 אום וליפני שאתה מתחיל בניסוי כול שהוא תיבדוק קודם כול אם רב מודד כמה התנגדות יוצה לך סופית מהסב.

המגבר יודע לימדתי אותו :lol:

סתם הוא נותן ב2 אום 250RMS

זה רשום במפרט אז הוא כנראה יודע...

• תוכן חדש...