Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שהבנתי מהMANUAL אלה מגברים זהים לסדרת סלאש הישנה.

יפים מאוד הייתי אומר.

מילאנו מוכרים ציוד של JL - אבל כרגיל מכסחים במחירים.

פורסם

JL אכן עשתה עוד צעד קטן אבל ממש קטן בערון המגברים אינם שונים מסדרת הSLASH הישנה והאוריגינאלית, קולציית הקומפוננט אינה שונתה גם רק התווספה סדרה חדשה C5 שהדבר הכי חדש שJL עשו בא ושינו קצת מציוויון המוסיקה שלהם זה טוויטר משי במקום אלומיניום, אז כך שאין מה ממש להתלהב מכל הדברים שם אבל אכן הייתי רוצה לבדוק את הסט של סדרת C5 ולראות אם סוף סוף JL יצרה סט שראוי להתגאות בו...

פורסם

לי זה נראה נוראה מוזר שהסטים של JL לא ממש פופולאריים מבין כל האודיופילים, ד"א נראה לי יש איזה שינוי טכנולוגיה קטן במגברים החדשים.

צ'יפר גם מוכרים את המוצרים

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

בכל חנות כמעט ניתן להשיג JL אבל היבואן הרשמי שאיתו מתעסקות החנויות כדי להביא לך את המוצר כמו צ'יפר הם רדיו מילאנו, לגבי הסטים של JL שהם לא פופולארים כי הם ממש לא שווים את המחיר שלהם ואת זה שרשום עליהם JL הסדרה היחידה שאני מחזיק עוד ממנה כסדרה מעולה וכסט קומפוננט ברמה גבוהה היא סדררת הZR כל הסדרות שמתחת אכזבה גדולה לי יש את הXR ופשוט עשיתי טעות שקניתי את הסט הזה לעומת זאת הקואקסיאלים של JL ברמה הרבה יותר גבוהה לדעתי מהקומפוננט שלהם.

יכול להיות שיש שינוי קטן אבל לא משהו משמעותי שכנראה נוכל לשים לב בשמיעה וגם בקריאת ה MANUAL שלהם

פורסם

לגבי השמיע אתה צודק, רק דבר אחד כן אולי נפתר זה ההתחממות שלהם, כי שלי מתחמם יופי יופי ובכל זאת באתר רשום שאחד הדברים שהם שינו בV2 זה פיזור חום יעיל יותר.

דני

פורסם

JL היא חברה מצויינת רק חבל שאנשים לא קונים אותם הרבה וזאת בגלל עלותם בארץ

רדיו מילאנו פשוט עושק את האנשים פה בצורה לא מציאותית

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

לגבי התחממות זה נכון זה אחד הדברים שJL ומגבריה הכי סובלים עם הם אכן שיפרו את זה בסדרת הV2 זה עוד מעד קטן אבל משמועתי לגבי אורך החיים של המגבר ואיכות הסאונד שלו.

אף אחד לא אמר שJL היא לא חברה טובה אבל לא הרבה בארץ ובחו"ל אוהבים אותה ולא בגלל המחירים הסאונד של החברה הזאת מתאים אך ורק למוסיקה כמו טראנסים, היפ הופ וכל החרא שמשמיעים בMTV, בבחו"ל הסטים שלהם מאד זולים ושווים הצצה אבל כל פעם ששקראתי בחו"ל על מישהו ששמע מוצרים של JL הדברים היחידים שנאמרו חברה טובה עם סטים של קומפוננט ירודים, הדברים היחידים שJL הצליחה בהם זה המגברים, הסאבים והקואקסיאלים, הסט קומפוננט היחיד שקיבל חוות דעת טובה מהרבה אנשים אך עדיין לא שווה את הקניה זה הסט מסדרת ZR שנחשבת לגבוהה ביותר של JL.

לעומת זאת הסדרה החדשה כמו שרמתי למעלמה היא מעניינת עד היום JL לא עבדה עם טוויטר משי ונראה שהסדרה C5 משתייכת לסוג מוסיקה אחר ממה שJL בכלל דגלו בו וייצורים מחוצרים בשבילו.

פורסם

ZR סדרה מצויינת אך לפי מיטב ידיעתי אפילו מילאנו לא מייבאים אותם

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

אז רגע מה אתם אומרים על המגברים של JL (ה 300/ וה 1/500) ? הם ברמה טובה ? למה חשבתי לקנות אותם בתור מגברים למערכת שאקנה .

פורסם

מה שאני אוהב במגברים שלהם זה שמתח העבודה שלהם הוא ב10V לכן אם יש לך נפילות מתחת גדולות של סאב זה עדיין לא משפיע על המגבר מכיון שהוא עדיין מקבל את אותו מתח דרוש, חוץ מזה אני אוהב את כיוון הגיין שלהם שהוא קבוע 8)

דני

פורסם

סדרת ZR וXR אינם מיובאות באופן סדיר לחלוטין, סדרת ZR הינה הזמנה אישית שרדיו מיאלנו יצטרכו לעשות ואת הXR הם מייבאים בכמות קטנה כל תקופה מיוסמת.

לגבי המגברים של JL אם אתה לא קונה את המגברים הגבוהים שלהם אכן יכול להיות שתיהיה מאוכזב מגבר ה300/4 הינו מגבר חלש, לעומת מחירו בשוק ישנם מגברים אחרים שיהיו אופציה יותר טובה לקנייה. כאשר אתה עולה ברמת המגברים שלהם כגון המונו למשל 500/1 או 1000/1 המגבר כבר הינו מפלצת שאין לזלזל בה כמעט. הדבר היחיד שאני יכול להגיד על כל מגברי JL שהם סה"כ סוסי עבודה כמו KENWOOD (מניסיון מHU של KENWOOD מחזיקה יותר מעמד מהרבה חברות אחרות).

לגבי הקטע שמגברי JL נותנים הספק קבוע עד מתח עבודה של 11.5V אינו הופך אותם למגברים היחידים טכנולוגיית ההספק החילופי שישנו במגברים של JL יש בעוד כמה חברות טובות וגדולות שמשתמשים בטכנולוגיה הנ"ל.

אל תשכחו משהו מאד חשוב JL הינה חברה שעובדת על פירסום כלומר ישנם הרבה חברות שלא ממוסרחות לנו ולא מיוחצנות לנו כמו JL שיכולים לתת את אותה עבודה ואפילו יותר טוב לפעמים מJL.

• תוכן חדש...