Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ! יש לי פונטו ספייס אוטומטית ELX 2002. בזמן אחרון כשאני מעביר הילוך מ-P ל-D הגיר מגיב רק לאחר 2 שניות, ומרגישים קפיצה(דחיפה) של הרכב כי הטורים לאחר 2 שניות כבר עלו. בדקתי האם חסר שמן גיר-מלא. אמרו לי שאולי צריך להחליף פילטר שמן גיר, אבל הוא יקר והוא לא בטוח הסיבה לתקלה. האם מישהו מכיר את הבעיה? איך פותרים את זה ?

תודה.

פורסם

שמן תיבת הילוכים צריך להחליף (לפי הוראות היצרן) כל 40000 ק"מ, האם הוא הוחלף בזמן?.

כפעולה ראשונה נתק המצבר למשך כ 2 דקות ואז חברו מחדש (כעין פעולת RESET שתפעל גם על מחשב תיבת ההילוכים).

כמה ק"מ יש למכוניתך?.

אם פעולות אלו לא יפתרו הבעיה אז צריך להתחבר עם מחשב אבחון ולראות אם יש תקלה רשומה המחשב תיבת ההילוכים.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

וכמו כן יש להקפיד לשים אך ורק שמן גיר מקורי -

Tutela CVT NG בכמות של 2 ליטר. זהו שמן גיר שמתאים לתיבת הילוכים רציפה.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

ביררתי במוסך והתברר לי שלא החליפו לי שמן גיר בכלל. הרכב עבר 120K.

ניתקתי את המצבר ל מספר דקות וחיברתי- לא עזר.

אני יחליף שמן גיר, אולי זה יפתור את הבעיה. האם אני צריך להחליף גם מסנן שמן גיר ? או רק שמן?

פורסם

הגיע הזמן ללכת (ובהקדם האפשרי!) למוסך מורשה פיאט.

אם תכתוב מאיפה אתה יוכלו להמליץ לך על מוסך.

תתייעץ עם מוסך מורשה (המרכזי או שמשון ביהוד) לגבי איך לפעול עכשיו - האם להחליף גם מסנן או לא ?

אתה סגור על זה שלא החליפו שמן גיר מעולם, גם לא שהרכב היה באחריות ?

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

אני מאשדוד, עושה טיפולי במוסך מורשה "מוסך דניאל".

ביררתי במוסך לגבי החלפת שמן גיר, הם בדקו בספר טיפולים וראו שלא החליפו לי.

• תוכן חדש...