Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני יודע שיש מיליון ואחד טופיקים על הנושא הזה והם יותר סיבכו אותי מאשר עזרו.

הרכב המדובר הוא מיצובישי כריזמה 1998 עם האזעקה המקורית.

* האם במפתח יש אימובילייזר מובנה או שהוא מפתח "רגיל" ?

* כאשר הלכתי לשכפל את השלט, בעל חנות מקצועית אמר לי שהשלט בנוי על קוד משתנה, הוא לא הסכים לומר לי יותר מזה, כיוון שהוא לא היה סימפטי. בכל מקרה, הוא אמר לי לגשת למתקין אזעקות, האם נכון הדבר?

אשמח לשמוע מחירים.

נ.ב

הרכב איננו שלי ולכן אינני יודע את הפרטים.

תודה ויום טוב לכולם.

פורסם

ברכב זה אכן יש אימובילייזר במפתחות ולכן לא יעזור רק לשכפל.

במוסך מורשה מיצובישי ירצו ממך כ-186 ש"ח על מפתח + 100 ש"ח התאמת קוד ועל זה תוסיף מע"מ.

זה הרבה כסף ולא כדאי בעליל - אלא אם אתה מאלו שלא משווים ובודקים מחירים.

אני זוכר שבזמנו ביררתי והיה מנעולן שהציע 250 ש"ח ל-2 מפתחות חדשים, אבל שוב, בדוק והשווה.

פורסם

רק שלא תבכה על זה אחרי זה, כי ברגע שחלילה תאבד את המפתח היחיד אתה תמצא את עצמך מגיע להוצאה עצבנית וכואבת

פורסם

מצאתי את עצמי כבר בוכה על הפולו (סיפור אישי), על המכונית הזה אני מבטיח לך שאני לא אבכה :-D

נ.ב

איזה כייף לנהוג במכונית שהיא לא שלך :-D

פורסם

לא כדאי להשאר ללא מפתחות רזרביים לרכב, ובמיוחד לא כאשר הם כוללים אימובליזר מובנה

לא כדאי להשאר ללא שלט רזרבי, והשלט הזה שיש לו לחצן אחד אפור ואחד שחור אם אני זוכר נכון, ניתן לשכפול "מקורי" בלבד.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אם השלט הוא מהסוג שהותקן על ידי יבואן הרכב בחצר היבואן, לא יהיה אותו לרוב רובם של המתקינים, תתיעץ עם מוסך מורשה, אך רצוי טרם זאת, צלם אותו שאראה שאכן הוא אותו אחד.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...