Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הערב בפעם השלישית (פעם שלישית אצלי. ולפחות עוד פעם אחת שאני יודע עליה אצל הבעלים הקודמים) כנראה שהלך שוב סליל הצתה. אותה תופעה מעצבנת, גמגומים, רעידות, חוסר סחיבה וריח נוראי.

אני יודע שיש ריקול על התקלה הזאת של הסלילים, אבל האחריות המורחבת היא ל5 שנים והרכב שלי בשנתו השישית עכשיו. כלומר, אחרי ששילמתי על הסליל האחרון שהוחלף לפני שלושה חודשים, אני כנראה הולך לשלם מחר פעם נוספת. (450 שקל כולל מע"מ)..

מה נסגר עם הסלילים האלה ? מישהו יודע אם זה משהו נורמלי או שייתכן שיש תקלה אחרת שגורמת להם להדפק ? יש טעם לעשות קצת צעקות או שאני סתם ישאר עם גרון צרוד ?

תודה מראש.

נ.ב מדובר בA3 טורבו 2002.

פורסם

סליחה על ההתפרצות לשרשור אבל אל איזה ריקול מדובר?

לאבא שלי יש גולף 2002 והוא החליף פעמיים את הסליל המדובר ושילם תשלום מלא במוסך צמפיון

פורסם

פעם ראשונה שהגעתי למוסך על התקלה הזאת, לא שילמתי. אמרו שיש סדרה דפוקה והאחריות הורחבה ל5 שנים.

פעם שניה, עברתי את ה5 שנים בחודשיים ולכן יצאתי במחיר מלא.

פורסם

האם מותקנים במכונית מצתים (פלאגים) מקוריים או כאלו שמומלצים ע"י יצרן הרכב?.

יש מכוניות ששימוש במצתים לא מקוריים עלול לגרום לקלקולי סלילי הצתה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

רפי מה קורה ?שוב אותו חירטוט פלאגים זה הבעיה

קיבלתה תשובה ממש טובה הכל מקורי והסלילים נהרסים

קשה לי לקבל שתותח כמוך ניתפס אל השערות או אגדות

שרצים מפה לאוזן "פלגים לא מקוריים" הכי קל להאשים פלגים לא מקוריים

בברכה ניצן

http://www.shaft.co.il

פורסם

לא "חירטוטים" גם לדעתי.

במקרים בהם המצתים אינם מקוריים ואשר סלילי ההצתה ומחשב ניהול המנוע מתוכננים לעבוד עם מצתים אלה , ואשר במצתים אלה יש מין השוני באופן הרכבתם ו/או באופן פעולתם ממצתים אחרים , אי הקפדה יכולה להביא לנזקים כאלה, וברנו למשל, חד משמעית.

אני מקווה שdanniel יוכל לפרט לעומקם של הדברים.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...