Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה...אחרי חיפושים שמיעות הגעתי לסראונד שאני רוצה..שומעים כמו במועדון!!!

אז ככה...

קומפוננט קדמי - מורל פולס 6.5

קומפוננט אחורי - פלנט אדיו V6930 (אני יודע שרובכם מרימים גבה אך לאחר שמיעות מרובות זה מה שתפס לי תאוזן) 6X9

מגבר - מגבר חסר חברה שהוא חיכוי של אלפין V12 שיוחלף בעתיד

סאב - קיקר E5 מעולה קופץ יפה בכל סוגי המזוקיה עם אחלה נמוכים בתיבתו המקורית

HU - Premier DVD 787

חודש הבא מגיע HU אלפין דגם CDE9845

תמונות מחר :))

חשוב לציין למרות שחלק מהרכיבים הם חסרי שם בשוק, השמע באוטו מעולה...ופשוט כמו מועדון סראונד מושלם!

רדיו דיסק MP3 עם חריץ לכרטיס זיכרון SD וחריץ USB לנגן MP3 במחיר מצחיקקק

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1306213#post1306213

פורסם

א. סט קדמי חביב ביותר!

ב. רמקולים אחוריים הם לא הכי קריטיים אז ככה שאם זה עושה את העבודה - סבבה.

ג. המגבר - לפחות בחרת חיכוי של מגבר טוב!

ד. קיקר עושים סאבים טובים, דווקא החיות SPL שלהם, כל סדרת הL, לדעתי נשמעים פחות טוב מהרגילים.

ה. תתחדש ומזל-טוב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קודם כל תתחדש מזל טוב !

סידרת ה L של kicker היא spl ?

שמעתי את ה L7s משהו כזה בכלל לא נשמע spl.

לפותח השרשור שוב תתחדש מערכת נחמדה ביותר עושה את העבודה מצויין לטעמי .

יום טוב

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אני לא מבין את עניין החיפוש אחר הסאונד כמו במועדון.

אתה נהנה לנסוע ברכב עם באסים שמרעידים את השמשה הקידמית ומוגזמים, מיד שנשמע צועק וגבוהים שחותכים את האוזניים ומוגזמים, ואחרי זה חצי לילה שאתה לא יכול להירדם בגלל הצלצולים באוזניים?:?

פורסם
קודם כל תתחדש מזל טוב !

סידרת ה L של kicker היא spl ?

שמעתי את ה L7s משהו כזה בכלל לא נשמע spl.

לפותח השרשור שוב תתחדש מערכת נחמדה ביותר עושה את העבודה מצויין לטעמי .

יום טוב

יעקב

גל, או מתן (ד"ר אורליק)

אולי תסבירו לידידינו מה קורה לרכב כשמתקינים L7 בתוך תיבה פורטד מתאימה על מונובלוק מתאים...

ובורקה - יש כאלה שאוהבים את הstreetbass והם נקראים bassjunkie

אבל לפעמים גם כשמתכוונים לסאונד של מועדון הכוונה היא גם להופעה איכותית ולא לדיסקוטק בהכרך.

זכותו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לבורקה :

כן ללא ספק כן :lol:

אני לפחות נהנה לשמוע כל שניה של הסאב באוטו זז.(בקרוב אצלי)

יש כאלה שכמו ש"lanosforce" אמר בדיון קודם מוסיקה היא סוג של "סם"

כל החיים זזים סביב המוסיקה גם שאתה בבית ככה מדבר , גם שאתה באוטו נוסע לאן שהוא שאתה מבלה עם חברים בברים מועדונים.

אבל יש גם את הצד השני (אמא שלי) שחצי בום מרמקול רגיל עושה לה סחרחורות.

יעקב

עריכה:

אולי תחסוך מהם ותסביר לי אתה ? כי התכנון שלי זה אחד כזה אחרי ששמעתי אותו.

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

L7 מסוגל לפרק לרכב יפני ת'צורה בלי להתאמץ יותר מידי.

זה סאב וופר פשוט אכזרי - הוא כל כך חזק שבשביל להשתלט עליו כמו שצריך אתה צריך שני סטים של קומפוננט מקדימה עם הספק מאוד רציני עליהם, סט אחד פשוט לא מספיק.

וזה כשמותקן רק אחד ברכב.

הבעיה היא שהדרייבר הזה מאוד איטי ובשביל להתאים אותו בשיא העוצמה שלו לרכיבים האחרים - ברוב הרכבים אתה תצטרך לתת לסט הקידמי דיליי מטורף בשביל שהסאב הזה יבוא בזמן.

אבל הוא מפרק את העצמות אם רק נותנים לו כוח ותנאים (תיבה מקצועית)

Pioneer TS-X150

פורסם
גל, או מתן (ד"ר אורליק)

אולי תסבירו לידידינו מה קורה לרכב כשמתקינים L7 בתוך תיבה פורטד מתאימה על מונובלוק מתאים...

ובורקה - יש כאלה שאוהבים את הstreetbass והם נקראים bassjunkie

אבל לפעמים גם כשמתכוונים לסאונד של מועדון הכוונה היא גם להופעה איכותית ולא לדיסקוטק בהכרך.

זכותו.

LOL, את מתן לא ראיתי פה שנים!

אולי חוץ מלעדכן את תר'ד המכירה שלו הוא כבר לא כותב (עד כמה שידוע לי)

ה L7 אכזרי, אולי הוא שמע את ה L5 (שגם לא חסר לו האמת)

הם נשמעים חזק גם בתיבה אטומה טובה האמת, זה הכל בתכנון.

לא לטעמי בכלל הסאבים האלו (אולי ה 10) אבל זה כבר סיפור אחר.

פורסם

אממ 2 סטים של dls

http://cgi.ebay.com/DLS-IRIDIUM-6-2-6-5-2-WAY-COMPONENT-SPEAKERS-NEW-06_W0QQitemZ250117964105QQihZ015QQcategoryZ32819QQrdZ1QQcmdZViewItem

כל אחד 400$ בערך.

יספיקו כדי "לנטרל" סאב אחד כזה.

ד"א האם אתה ממליץ על סט רמקולים אחרים לבחון בנוסף זה יעזור לי מאוד.

בנתיים הdls היא האופציה הטובה ביותר.

תודה מראש

יעקב

פורסם

אממ אני לא יודע אבל על מה אתם מדברים כל הL7 האלה אבל שלי הוא סאב מסידרת ES והדגם שלו זה E5

כן כבר התקנתי ושומעים פצצה!

ואני לא אמרתי סאונד במועדון מבחינת זה שאחרי שינה של 6 שעות אתה עדיין קם עם בומים בראש..מבחינת הסראונד!

לאן שאתה לא מפנה את הראש אתה שומע אותו דבר אותה עוצמה וצליל נקי וחד

רדיו דיסק MP3 עם חריץ לכרטיס זיכרון SD וחריץ USB לנגן MP3 במחיר מצחיקקק

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1306213#post1306213

פורסם
L7 מסוגל לפרק לרכב יפני ת'צורה בלי להתאמץ יותר מידי.

זה סאב וופר פשוט אכזרי - הוא כל כך חזק שבשביל להשתלט עליו כמו שצריך אתה צריך שני סטים של קומפוננט מקדימה עם הספק מאוד רציני עליהם, סט אחד פשוט לא מספיק.

וזה כשמותקן רק אחד ברכב.

הבעיה היא שהדרייבר הזה מאוד איטי ובשביל להתאים אותו בשיא העוצמה שלו לרכיבים האחרים - ברוב הרכבים אתה תצטרך לתת לסט הקידמי דיליי מטורף בשביל שהסאב הזה יבוא בזמן.

אבל הוא מפרק את העצמות אם רק נותנים לו כוח ותנאים (תיבה מקצועית)

גם על גרמניות לא כלכך קשה לו:lol:

חוץ מזה שאתה צודק בכל שאר הדברים , קומפוננט אחד , כמה חזק שהוא לא יהיה , פשוט לא יצליח לעמוד עם ה L7 ויבלע.

פורסם

יעקב, לא הבנתי למה אתה רוצה ללכת על L7. באמת שלא. יש כל כך הרבה אופציות שהן יותר טובות מה-L7 (אלא אם כן אתה רוצה SPL נטו), שבמחיר שלו אתה יכול להביא אותם אפילו בזוגות :-)

תחשוב על זה.

ולפותח השירשור: תהנה מהמערכת, תבוא לאחד מהמפגשים ונתרשם גם אנחנו.

נ.ב

יש סטים שיצליחו לעמוד עם L7.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אממ 2 סטים של dls

http://cgi.ebay.com/DLS-IRIDIUM-6-2-6-5-2-WAY-COMPONENT-SPEAKERS-NEW-06_W0QQitemZ250117964105QQihZ015QQcategoryZ32819QQrdZ1QQcmdZViewItem

כל אחד 400$ בערך.

יספיקו כדי "לנטרל" סאב אחד כזה.

ד"א האם אתה ממליץ על סט רמקולים אחרים לבחון בנוסף זה יעזור לי מאוד.

בנתיים הdls היא האופציה הטובה ביותר.

תודה מראש

יעקב

להרוס סט SQ מצויין כמו הDLS הזה עם L7? בשביל מה ולמה? זה תכנון לקוי של מערכת. מה אתה רוצה, SQ או SPL? אני אתן לך דוגמה:

בן אדם בא למסעדה. הוא אומר, "אני רוצה לקנות את המשקה הכי יקר שיש לכם!"."אין שום בעיה" אומר לו המלצר,"אני ממליץ לך על יין מיוחד, בן 50 שנה. יין גורמה נדיר באיכותו". "אבל אני גם רוצה לצאת שיכור מהמסעדה!" אומר לו לקוח עדין הטעם, "תוסיף לו וודקה!". לפי דעתי השילוב יהיה יקר ולא טעים.

אם אתה רוצה פצצות בראש ומוזיקה שחורה - L7 זה הסאב שלך. זו הבחירה שלך, שיהיה לך בהצלחה. אבל מה הקשר לDLS? לא חבל לזרוק עליו את כל הכסף הזה?

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

• תוכן חדש...