Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המצב שלי די מבאס לנושא של מערכת איכותית באוטו שלי (פורד פוקוס שנת 2001) (ההסבר לפניכם):

עד לפני כמה זמן, היה לי שילוב של קומפוננט מקדימה (מורל הייבריד גודל 6 אינץ) שהיה מוגבר ע"י אוריון 4004 (ורמקולים

שבאו עם הרכב המקוריים בדלתות האחוריות).

זה היה נחמד אבל לא זה...כמובן התוספת הבאה היא סאב בשביל שישלים לי את הסאונד...אחרי אינספור בדיקות של סאבים שונים

(בדקתי הרבה חברות ודגמים בכל טווחי המחיר) ואחרי אינספור נסיונות וכיוונים - זה פשוט לא היה זה ולא עשה לי את זה כמו שאומרים....במיוחד לאחר ששמעתי הרבה שילובים של קומפוננט פשוט מקדימה או אפילו רמקול רגיל מקדימה ו- 6X9 מאחור...

השילוב הזה של רמקול או קומפוננט פשוט מקדימה ו- 6X9 מאחורה פשוט נשמע לי הרבה הרבה יותר טוב . באמת שאין לי מושג למה...תאמינו לי שזה היה פותר לי הרבה בעיות..:)

אני יודע שהרוב פה חושבים שהכי טוב (אופטימלי) זה לשים קומפוננט איכותי מקדימה וסאב בשביל להשלים...אבל אחרי אינספור נסיונות וכיוונים ושינויים והחלפות ומה לא....אהבתי הרבה יותר את השילוב של קומפוננט או רמקול רגיל מקדימה ו- 6X9 מאחור...לצערי זה מה שעושה לי את זה :), ומכיוון ובפוקוס אי אפשר לשים 6X9 מאחורה (אלא אם כן מישהו יגיד לי אחרת ואז פתר לי את כל הבעיות) אלא רק רמקולים בדלתות אז אני די מבואס...השאלה מה אני יכול לעשות בשביל להגיע לתוצאה כמו שאני אוהב של 6X9 מאחור???

האם רמקולים בגודל 5X7 (יש גם קומפוננטים) יכולים להביא לי את הישועה? (בפורד פוקוס זה הגודל הטבעי) והאם הוא יהיה מספיק איכותי?

האם הגודל הזה יהיה יותר איכותי מאשר גודל 6.5 אינץ לדוגמה? (כמו שהיה לי)

(אם היתה לי אפשרות לשים 6X9 מאחורה זה היה פותר לי את כל הבעיות אבל לצערי אי אפשר)...

אני ממש מבואס ואשמח לעצות מחברי הפורום המלומדים....

תודה ומצטער על הסיפור הארוך....

פורסם

לא הצלחתי ליקרא, אז אני אתייחס רק לכותרת

מכל ניסיונותי לשים 6X9 בדלתות לא אהבתי את הסאנוד, אני משער שפשוט נפח הדלת אינו מספיק לתהודה של הרמקול

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תחפש בזאפ בחניות שמוכרות אודיו לרכב קיימים רמקולים 5X7 כמו כן קיימים קומפוננטים בגודל הזה שיתאימו לפוקוס שלך!!

כמו כן יש לי שאלה אליך - האם בפוקוס מסובך להתקין קומפוננט 6.5 מקדימה? אני מעוניין להחליף את הרכב שלי ורוצה פוקוס?

תודה ובהצלחה

• תוכן חדש...