Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לקרוא ולבכות:

http://www.auto.co.il/Content/Articles/ArticlesView.asp?ArticleId=570&SubjectId=136

שר התחבורה שלנו, איווט ליברמן - המוסוליני הקטן של הממשלה, מתכוון להוסיף עוד 300 מצלמות ולפעול לחילוט מכוניות על עבירות תנועה.

זה מה שעושה בן אדם שנשלח לכנסת ולממשלה על מצע של גזענות ולאומנות חשוכה, ושנשפט על אלימות כלפי ילדי שכניו.

ובנימה עליזה זו - היום בבוקר בדרך לעבודה חטפתי פלש בפנים ממולטנובה על ניידת שחיכתה לי אחרי סיבוב, חונה על אי תנועה עם הפנים אלי.

משטרת ישראל משחקת בקקי ועוד טוענת שאין לה זמן ומשאבים לאכיפת הפשע המשתולל בארצנו.

לא במקום.

ההשתלחות בשר התחבורה ממש לא במקום -

עצם ההתיחסות לדעות המדיניות שלו בהחלט מזכירה לי את עמדת שר התחבורה הקודם, שהיה מתראיין ימים ולילות על גדר הפרדה במקום להתייחס בכלל לנושא התחבורה בארץ.

זה בהחלט מפחית מחומרת ההחלטה של השר במקרה זה, שלא לדבר על צורת ההשתלחות שהיא פשוט.... ילדותית, שלא לומר "שלי יחימוביץ'"ית

אני חושב שצריך לפנות אליו במכתבים.

ואני לא מדבר על מכתבים בסגנון "תן ללחוץ!" אלא על מכתבים המתפלאים על עודף התקציב במשרד התחבורה, ומבקשים הפניית התקציבים העודפים למטרות טובות יותר, יכולות גם למנוע תאונות. מטרות כגון תאורה, שינוי צמתים מסוכנים, שיפור כבישים מסוכנים וכו'.

אנחנו מדברים כאן על חיי אדם - מספיק עם הגישה הילדותית!

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

מעניין שבשביל מצלמות מהירות מטופשות באמצע שום-מקום יש תקציב (ואפילו לשים שם ניידת עם איזה אוכל-סופגניות או שניים), אבל בשביל מצלמות רמזור אין:

http://web.msn.co.il/msn/news/685C37523BD04719BDEE458057E0A182.htm

המסקנה - למה לנסוע מחיפה לתל-אביב בכביש החוף שאין בו צמתים והוא מהיר יותר (איפה שיכולים לצלם אתכם על מהירות), כשאפשר לנסוע בכביש הישן ופשוט לעבור את כל הרמזורים באדום? זה יצא יותר מהר, ובלי קנס ונקודות.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
לקרוא ולבכות:

http://www.auto.co.il/Content/Articles/ArticlesView.asp?ArticleId=570&SubjectId=136

שר התחבורה שלנו, איווט ליברמן - המוסוליני הקטן של הממשלה, מתכוון להוסיף עוד 300 מצלמות ולפעול לחילוט מכוניות על עבירות תנועה.

זה מה שעושה בן אדם שנשלח לכנסת ולממשלה על מצע של גזענות ולאומנות חשוכה, ושנשפט על אלימות כלפי ילדי שכניו.

ובנימה עליזה זו - היום בבוקר בדרך לעבודה חטפתי פלש בפנים ממולטנובה על ניידת שחיכתה לי אחרי סיבוב, חונה על אי תנועה עם הפנים אלי.

משטרת ישראל משחקת בקקי ועוד טוענת שאין לה זמן ומשאבים לאכיפת הפשע המשתולל בארצנו.

לא במקום.

ההשתלחות בשר התחבורה ממש לא במקום -

עצם ההתיחסות לדעות המדיניות שלו בהחלט מזכירה לי את עמדת שר התחבורה הקודם, שהיה מתראיין ימים ולילות על גדר הפרדה במקום להתייחס בכלל לנושא התחבורה בארץ.

זה בהחלט מפחית מחומרת ההחלטה של השר במקרה זה, שלא לדבר על צורת ההשתלחות שהיא פשוט.... ילדותית, שלא לומר "שלי יחימוביץ'"ית

אני חושב שצריך לפנות אליו במכתבים.

ואני לא מדבר על מכתבים בסגנון "תן ללחוץ!" אלא על מכתבים המתפלאים על עודף התקציב במשרד התחבורה, ומבקשים הפניית התקציבים העודפים למטרות טובות יותר, יכולות גם למנוע תאונות. מטרות כגון תאורה, שינוי צמתים מסוכנים, שיפור כבישים מסוכנים וכו'.

אנחנו מדברים כאן על חיי אדם - מספיק עם הגישה הילדותית!

אני חושב שזה בהחלט במקום. לא התייחסתי לדעות הפוליטיות שלו בסוגיות שלום ובטחון למרות שגם עליהן יש לי השגות מסויימות, אך מקומן לא בפורום זה.

התייחסתי לכך שמדובר באדם ברוטלי וכוחני, שהגישה שלו לפתרון בעיות היא על ידי כח.

בריון שהיה הולך מכות עם שרשראות כשהיה באגודת הסטודנטים יחד עם צחי הנגבי (השר לבטחון פנים שלך), ונשאר בריון כזה מתחת לחליפת השר שלו.

בן אדם עם גישה פשיסטית לכל נושא זכויות האזרח (גם האזרח היהודי).

ואני בהחלט חושב שהפתרון המופלא שלו לבעיית התאונות בהחלט נובע מראיית העולם שלו.

מכתבים מנומסים אני לא הולך לכתוב לו. מספיק מומחים כבר ראיתי מתראיינים ומעירים על כך שמדיניות האכיפה של משטרת התנועה משיגה בעיקר מטרה אחת - גביית כספים.

אז אם על דעתם של מומחים גדולים ממני לא שמים זין, באמת שמכתב שאני הקטן אכתוב זה פשוט התעללות בעץ שממנו עשו את נייר המכתבים ותו לא.

פורסם

1. המשטרה מצלמת מלפנים כבר מזה כמה שנים.

2. במידה ו-2 כלי רכב נכנסו לתמונה, המשטרה שולחת דו"חות ל-2 הנהגים, בתקווה שלפחות אחד מהם יודה באשמה וישלם את הדו"ח. בבית-משפט הקייס יפול, אבל לך תוכיח שאין לך אחות ושהיא לא ז$#%.

דני G.

פורסם

אני יודע שזאת שאלה שדי מסובל לענות עליה.

אבל אני לפחות פעם בחודש חושב שצילמו אותי.

אני תמיד רואה פלאש קטן , ואף פעם לא יודע מאיפה הוא בא.

השאלה אם זה פלאש סטייל עמעום של מכונית שעומדת מאחוריך ורוצה להעבור

או משהו בעוצמה חדשה יותר.

אני נסו להמחיש לי את זה בצורה הכי טובה :?

פורסם
1. המשטרה מצלמת מלפנים כבר מזה כמה שנים.

2. במידה ו-2 כלי רכב נכנסו לתמונה, המשטרה שולחת דו"חות ל-2 הנהגים, בתקווה שלפחות אחד מהם יודה באשמה וישלם את הדו"ח. בבית-משפט הקייס יפול, אבל לך תוכיח שאין לך אחות ושהיא לא ז$#%.

דני G.

בד"כ "שדה הראייה" של מצלמות הוא די צר. לא לעתים קרובות ניתן לזהות בוודאות את מספר הלוחית של הרכב השני, אבל אם ניתן, אתה צודק, גם אני שמעתי על התרגיל המלוכלך, הם שולחים דו"חות לשני הנהגים.

לכן, לא כדאי למהר לשלם את הקנס ובכך להודות בעבירה. כדאי לטרוח ולגשת לתחנת משטרת התנועה הקרובה ולבקש להפיק תמונה. יש סיכוי שבתמונה תיראה עוד רכב, אפילו חלקו או צלו, אזי יש מקום לנימוק "זה הוא נסע מהר, אני בסדר", בהתיעצות עם עו"ד כמובן.

*** ההודעה נערכה: תוקנו טעויות הקללדה ושגיאות קתיב ***

ט.ל.ח.

Reaching for Venus De Milo

But shes never gonna hold you tight

Styx - Killing The Things That You Love

פורסם

אני לא מאמין

אפילו בכביש מצפה רמון אילת כבר אי אפשר לנסוע היום ,

פשוט לא יאומן מה שקורה במדינה הזאת

לא יודע מה איתכם אני התייאשתי .

זה פשוט בדיוק כמו המצב בשטחים במקום לנסות ולתקן את עומק הבעיה פותרים אותה בהפעלת כח וגורמים מירמור לאזרח ,זאת משוואה מאוד פשוטה

כח=היתמרדות.

הפחד שלי שבסוף נמצא את עצמנו במלחמה תמידית ברשויות ואז יהייה קטסטרופה גדולה .

פורסם
אני לא מאמין

אפילו בכביש מצפה רמון אילת כבר אי אפשר לנסוע היום ,

כאילו זו תופעה חדשה. הייתי בערך שם במילואים לפני כ-3 שנים. עברתי את הכביש ב"ש-מצפה רמון כמעט כל יום במשך שבועיים. היו שם מכל המבחר של ציידי הדרכים: גם מתנ"א וגם משטרה צבאית, חלקם עם לייזרים, חלקם עם רדארים. עמדו מאחורי תחנות אוטובוסים, בכביש ישר וסופי הירידות. ליזרו לשני הכיוונים.

*** ההודעה נערכה: תוקנו טעויות הקללדה ושגיאות קתיב ***

ט.ל.ח.

Reaching for Venus De Milo

But shes never gonna hold you tight

Styx - Killing The Things That You Love

• תוכן חדש...