Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אל תלשין למשטרה למה מי שיידפק יהיה ילד קטן ומסכן שבקושי מודע להשלכות של המעשים שלו!!

המסכן יקבל שלילת רישיון עד גיל 21 והוא כולה בן 11 הוא לא מבין בכלל שמה שהוא עושה זה אסור!

האשמה היא אשמת ההורים אתה חייב לנסות לדבר איתם ואפילו לאיים עליהם בפנייה למשטרה ואם כלום לא עובד רק אז תלשין..

ולמחרת תשמע שהוא נהרג בהתהפכות.

ותאכל את עצמך שלא הלשנת למשטרה, והיית יכול להציל לו את החיים.

אז לא יהיה לו רישיון כמה שנים, ביג דיל.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם
אני גר באזור המושבים וזאת הפעם הראשונה שאני שומע שילד בן 11 נוהג על טרקטרון.

אומנם רוב הילדים שגרים באזור מתחילים לפתח משיכה לטרקטרונים בגיל ה12-13 שממש רואים אותם.

ובגיל 16 הם כבר נוהגים על האוטו. אבל זה אדישות ההורים שלא אכפת להם ממש. רוב הילדים מגיעים מיישוב קהילתי כך שזה לרוב כמו שכונה ד' בב"ש. שרוב ההורים עוד פעם לא ממש אכפת להם. אז מה למדנו לא לתת לילד בן 11 לנהוג על כל רכבי אם זה דו"ג או 4 גלגלים.

אני בכלל לא מסכים עם מה שאתה אומר.

לא יודע באיזה מושב אתה גר, וכמה שנים המשפחה שלך נמצאת שם, אבל במושבים של פעם נהוג היה שלכל משפחה היה טרקטור ו/או טוסטוס לצורכי חקלאות והתניידות. כמובן שהילדים נהגו עליהם הרבה לפני הגיל המותר, וההורים ידעו.

אבל יש הבדל בין לנהוג לפרדס בשביל לעזור לאבא בחקלאות, לבין לבוא מיישוב קהילתי (תסלח לי, אבל אלה לא נקראים מושבניקים לדעתי), ולנהוג בחוסר אחריות ואי אכפתיות של ההורים.

אני לא אומר שזה בסדר שנתנו לילד בן 11 לנהוג בטרקטורון, אני רק אומר שלדעתי הכללת את "המושבניקים החדשים" עם הדור הישן, שכבר שנים נוסע ללא רישיון וללא גיל מתאים, בשקט יחסי מצד המשטרה והחברה כולה.

איטלקיות שובבות שעושות בלאגן :lol:

Autobianchi Y10

Fiat Punto GT

פורסם
רק אני רואה הזדמנות פז להיות בעלים של טרקטורון מבלי לשלם עליו ?

סתאאאם... :wink:

לא, לא רק אתה =]

ועכשיו ברצינות, מצטער אבל.. ההורים שלו מטומטמים!

אם הילד מתחת לגיל 12 הוא לא אחראי למעשיו ואין אפשרות שיועבר עליו שום הליך משפטי\ משטרתי.

לכן, אני במקומך הייתי מחייג 100 וטוען כי באותו מושב נוסע ילד בן 11 על טרקטורון ושההורים יישאו בתוצאות.

עדיף שההורים יקבלו בראש מאשר שהילד הקטן ידרוס חבר בגילו או קטן יותר אפילו וחס ושלום יפגע גם בעצמו.

ילד בן 11 אולי למד לנהוג על הטרקטורון, אבל מנת שכל גדולה מידי אין הרבה סיכויים שזכה לקבל.

GS300.

פורסם

אני גר בישוב קהילתי בצפון וכן ילדים נוסעים שם בלי רשיון וההורים יודעים ומרשים להם נגד זה כלום לא יכול לעזור

אה ועוד משהו יש איזה אחד בן11 גם כן שנוהג על טרקטורון ונחשו מה אבא שלו שוטר!!! אז לא נראה ששוטרים כל כך שמים על זה משהו וחבל שכך

פורסם

אל תסתכסך עם השכנים,

חכה עד שהוא ידרוס את הילד שלך / אח שלך / אבא / אמא

כמובן שאני לא מאחל לך זאת, אבל שחס וחלילה לא יקרה מצב כזה ואז תוכל לבוא בטענות רק אל עצמך.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

נהגתי בערך מהגיל הזה.

טיפשי זה בטוח היה ,אבל התאונות התחילו דווקא אחרי הרשיון (לא רק אצלי ) .

עדיף כמובן להודיע עכשיו ,לפני שהוא בן 12 שההורים ידפקו .

אגב ילד (13-12 ומעלה)שנוהג על טרקטור קטן בשדה ,זה אומנם אסור ,אבל לא פעם כורח המציאות לחקלאים עצמיים.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

דרווין קורא לזה "בחירה טבעית". עם הזמן אמורים להיות פחות ופחות אנשים שעושים את השטויות האלה, כי הם מתים כשהם צעירים, או כמו שאומר GEORGE CARLIN,

A kid that eats too many marbles won't grow up to have kids of his own.

אין יותר מדי מה לעשות בקשר לזה, רק לדבר עם ההורים ולאיים ללכת למשטרה כי הוא מסכן חיי אדם.

פורסם

אגב ילד (13-12 ומעלה)שנוהג על טרקטור קטן בשדה ,זה אומנם אסור ,אבל לא פעם כורח המציאות לחקלאים עצמיים.

זו בדיוק הנקודה שרציתי להבהיר, תודה אומי.

איטלקיות שובבות שעושות בלאגן :lol:

Autobianchi Y10

Fiat Punto GT

פורסם

עדכון מסרט האקשן:

אני: "***** (השם של הילד), כמה עלה הטרקטורון החדש של אמא שלך?"

*****: "הטרקטורון שלי"?

אני: "לא, הטרקטורון החדש שאמא שלך קנתה ואתה נוסע עליו בלי רישיון".

*****: "זה הטרקטורון שלי!"

אני: "אוקיי, אז כמה הוא עלה?"

*****: "מה אפכת לך?"

אני: "כמה עולה לך ביטוח לחודש עליו"?

*****: "מה זה ביטוח? קנינו אותו כבר".

אני: "יש לו רישיון רכב"?

*****: זה טרקטורון.

אני: "אבל יש לו רישיון?"

*****: "לא יודע, תשאל את אמא.. מה אכפת לך?".

:?

Xbox12341

פורסם

גם אצלי במושב זה ככה חופשי, ילדים מגיל 10 נוסעים חופשי על טרקטורון, בלג במוער האחרון ראיתי מישהו בן 11 עם עגלה גם ועוד 2 איתו.

השיא לדעתי זה היה שראיתי מישהו על KTM בן 13. ואלה שאמרו שהמשטרה לא נכנסת, לפחות אצלנו ועוד איך. יש מרדפים.

פורסם

אני זוכר שבגיל 7 הייתי מסיע את סבא שלי מהבית לשדה ובחזרה עם הטרקטור שלו. זה היה באוקראינה, בכפר ליד קייב. ואחד הימים המאושרים בחיי היה כשבגיל 12 אבא שלי נתן לי סיבוב במשאית שלו (20 טון, זה מה שהיה רשום ברישיונות). עוד זכור לי שדרסתי תרנגולת של השכנים עם הטרקטור... היו ימים...

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...