Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

כמו תמיד, אתם מגיעים למצב שצריך לחכות למישהו אז ישר מתחילים לשחק בפונקציות של במכשיר (יותר טוב מלשחק סנייק)

אז אני יודע שמשחק פשוט בקוטביות של המידים מזיזה את הבמה ומשפרת את הצליל, עכשיו השאלה היא מה עדיף,היפוך פיזי או היפוך דרך המכשיר? אני רק יודע שדרך המכשיר הרבה יותר נוח.

אבל אני יכול גם לא רק להפוך את המידים בתחימה התחתונה שלו אלה גם בתחימה העליונה שלו, על מה זה משפיע? על חיבור טוב יותר עם הטוויטרים? ואך אני מכוון פאזות בין הפאזה של הטוויטר לבין התחימה העליונה של המיד?

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

התחימה העליונה והתחתונה זה אותו דבר. אין דבר כזה פאזה כזו ופאזה כזו.

אם תהפוך באחת התחימות אתה תראה באופן אוטמטי שהפאזה השתנתה גם בתחימה השניה.

בכל מקרה האפקט של להפוך במכשיר או להפוף פיזית הוא אותו דבר, לכן בגלל נוחות, אני מציע

לך להפוך במכשיר.

בקרוב זה מגיע....ה THESIS!!!!!!! פרטים בהמשך...

פורסם

"בכל מקרה האפקט של להפוך במכשיר או להפוף פיזית הוא אותו דבר, לכן בגלל נוחות, אני מציע

לך להפוך במכשיר."

ממש לא

אבל ממש ממש ממש לא

אבל ממש ממש ממשממש ממש ממש לא

אבל ממש ממש ממשממש ממש ממשממש ממש ממש לא

אני מקווה שאני מובן

פורסם

תנסה תראה.

שום הבדל בשטח. ניסתי . בדקתי במכשיר הזה ספציפית וזו התוצאה.

בקרוב זה מגיע....ה THESIS!!!!!!! פרטים בהמשך...

פורסם

מצויין. אז אני מציע שתבדוק את השמיעה שלך עכשיו.!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אם הופכים במכשיר וזה לא אותו הדבר ,

יש 2 אפשרויות :

1. מכשיר לא תקין .

2. מכשיר תקין - אבל עם ביצועים גרועים בתחום הפיכת הפאזה לסאב ,

פיוניר שוב הוציאו מכשיר גרוע? - כנראה שלא.

המכשיר מסוגל לבצע הרבה דברים , כמו קרוס , וטיים-אליימנט ,

בין השאר הוא מסוגל להיפוך פאזה לסאב -

אבל לדעת 3 חכמי הפורום , הדבר לא מתבצע בצורה לא טובה , מישהו רוצה להמשיך ולחשוב , מה עוד הוא עושה בצורה גרועה?

לא נראה לי שהוא יצא ככה מהמפעל.

אני הייתי בודק את המכשיר במעבדה , הוא כנראה תקול.

לדעתי , המכשיר נפגע בשלב של הפיכת התדרים מחו"ל :

"

סדרה זו של מכשירים עובדת בשיטה האמריקאית וקולטת תדרים של הרדיו בצורה אי זוגית ולכן לא מתאימה לארץ.

כל המכשירים האמריקאים אשר מגיעים לארץ נפתחים בארץ ועובדים שינוי תדרים כדי לקלוט תדרים זוגיים , חשוב לציין כי השינוי אשר נעשה במכשירים אלו אינו שינוי שנעשה במעבדות מורשות של חברת PIONEER, אלה במעבדות פירטיות עם חלקים לא מקוריים ולא מורשים.

אין לדעת מה נעשה עם המכשיר או מה הוא עבר, אבל מה שבטוח זה שזה איננו מכשיר חדש לחלוטין והינכם מקבלים מכשירים אשר נפתחו ונגעו בהם בארץ. אין אנו ממליצים לרכוש את סדרת המכשירים הללו וחשוב לציין כי אין למכשירים אלו אחריות של היבואן הבלעדי והראשי "עוזי רדיו".

את סדרת המכשירים הללו ניתן לזהות לפי סיומת ה "00"

חשוב לציין כי מכשירים אשר נקראיםמכשירי פרימייר הינם גם מכשירים אמריקאים והם עובדים אותם שינויים

"

הקישור המקורי :

http://audionet.co.il/content.asp?pagename=info.html&pageTitle=מידע%20נוסף

מידן.

ZZR

פורסם
אם הופכים במכשיר וזה לא אותו הדבר ,

יש 2 אפשרויות :

1. מכשיר לא תקין .

2. מכשיר תקין - אבל עם ביצועים גרועים בתחום הפיכת הפאזה לסאב ,

פיוניר שוב הוציאו מכשיר גרוע? - כנראה שלא.

מידן.

מתי פיוניר הוציאו מחשב טוב שאתה אומר שהם שוב הוציאו מכשיר גרוע ?? כל המכשירים שלהם פשוט גרועים כבר ברמת מחירים שלהם כדאי ללכת על אלפיין או קלריון מהסדרות הנמוכות .

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

הפאזות לא נהפכות בשני הצצדים, תבדוק טוב טוב את מה שאתה אומר, הם נהפכות מתי שבשני צצדדי התחימהאתה עושה את אותו סלופ,אז הוא כן מתהפך בשני הצצדים.

עכשיו לגבי החלק התאורתי, האם אותו דבר להפוך מHU או פיזית את הרמקול.

ואני כן שומע את השינוי בהיפוכים השונים כולל הסאב.

fleshbone

מתי ראיתה את הPRS? שאתה אומר שהוא משתווה לאלפיין נמוך? לידיעתך הPRS משתווה לכל אלפיין או קלריון גבוה מכיוון שהוא הדגם היחיד שיכול להכנס לקטגוריית HI-END

דני

פורסם

ה PRS הוא לא היי-אנד ולא נעליים. הוא מכשיר טוב מאחת הסדרות הגבוהות של פיוניר.

היפוך פאזה במכשיר לא באמת הופך פאזה חשמלית (לא יוצא יצור קטן מהמכשיר שמחליף את ה + וה - ברמקולים), הוא פשוט מוסיף DELAY קטן לאות, וכך "כאילו" משיג תוצאה שמיעה של הפיכת פאזה.

מבחינה מעשית - פונקציה מיותרת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

למה אתה חושב שהוא מוסיף דילאי? נוראה קשה להפוך מבחינה חשמלית את הפאזה, מתוך המכשיר?

פורסם

המכשיר לא יכול להפוך פאזה חשמלית. פאזה חשמלית אומר שצריך להחליף פיזית את הפלוס והמינוס במגבר או ברמקול.

ברגע שאתה הופך פאזה חשמלית - הרמקול משנה את המהלך. ברגע שאתה משנה פאזה במכשיר - הרמקול נשאר באותו המהלך (כי לא הפכנו פאזה חשמלית) רק מתווסף לו איחור של כמה מילי-שניות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
המכשיר לא יכול להפוך פאזה חשמלית. פאזה חשמלית אומר שצריך להחליף פיזית את הפלוס והמינוס במגבר או ברמקול.

ברגע שאתה הופך פאזה חשמלית - הרמקול משנה את המהלך. ברגע שאתה משנה פאזה במכשיר - הרמקול נשאר באותו המהלך (כי לא הפכנו פאזה חשמלית) רק מתווסף לו איחור של כמה מילי-שניות.

איתמר.

הפיכת פאזה ברמקול זהה למתן דיליי?!

אם זה בשני הקידמיים זה הגיוני, אבל רק באחד?! זה לא יגרור הבדלים בין הרכיבים?

ולמה לא שימושי? במקום לפרק להחליף לחזור למקום, אתה יושב ושומע את ההבדלים מיד.

HU: PRS

FRONT: Morel hybrid 5

SUB: Focal 27A

AMP: Bazooka EL460

פורסם

כן, משתמשים בהפיכת פאזות כדי לקבל דיליי מסויים.

לא שימושי כי זה לא עושה שום דבר בעצם. זה נותן דיליי לדרייבר שהופכים, אבל זה לא נשמע אותו דבר כמו הפיכת פאזות אמיתית. מה גם שלא ניתן להפוך פאזה רק לרמקול בודד אלא רק לזוג.

לדעתי במכשיר כמו ה 880 זה מיותר מכיוון שאופציית הטיים-קורקשן שלו מפצה על זה.

איתמר.

פורסם
כן, משתמשים בהפיכת פאזות כדי לקבל דיליי מסויים.

לא שימושי כי זה לא עושה שום דבר בעצם. זה נותן דיליי לדרייבר שהופכים, אבל זה לא נשמע אותו דבר כמו הפיכת פאזות אמיתית. מה גם שלא ניתן להפוך פאזה רק לרמקול בודד אלא רק לזוג.זה לא נכון, אפשר לכוון כל מיד וצד בצורה שונה.

לדעתי במכשיר כמו ה 880 זה מיותר מכיוון שאופציית הטיים-קורקשן שלו מפצה על זה.

איתמר.

שוב, עדיין לא ביססתה את ההבדלק המשמעותי בין הפיכה אלקטרונית לבין הפיכה פיזית.

דני

פורסם

אם מה ש-speedman אמר (באדום) אכן נכון, איך לדבריך איתמר יכול להתבצע דיליי במכשיר, בלי ששני המידים יוציאו צלילים לא בסינכרון?

HU: PRS

FRONT: Morel hybrid 5

SUB: Focal 27A

AMP: Bazooka EL460

• תוכן חדש...