Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש רכב שטח בהשקעה של כ- 120000ש"ח קיבלתי המלצה לרכב סוזוקי גרנד ויטרה 1600 אם תוכלו ליעץ לי ? - תודה

פורסם

גרנד ויטרה? 1600? לא! לא אם אתה רוצה להצליח לעלות על המדרכה עם עוד בן אדם ברכב. (הגזמה, זה לא נאמר ברצינות)

וברצינות, היא לא תסחוב. אני לא בטוח למה בכלל מביאים את הרכב הזה לארץ!

GS300.

פורסם
גרנד ויטרה? 1600? לא! לא אם אתה רוצה להצליח לעלות על המדרכה עם עוד בן אדם ברכב. (הגזמה, זה לא נאמר ברצינות)

וברצינות, היא לא תסחוב. אני לא בטוח למה בכלל מביאים את הרכב הזה לארץ!

נהגת פעם ברכב? אתה מכיר משהו שיש לו כזה? יש לך כזה?

למה לדבר שטויות.

יופי של רכב, עם יכולות שטח טובות מאוד ואמינות יפנית.

מתאים למי שמחפש רכב שטח, אם אתה לא מתכוון להשתמש בו לשטח אז לא כדאי לך לרכוש כזה.

התנהגות כביש ואיכות נסיעה גרועות ביחס לרכב רגיל.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אחי, לבן דוד שלי יש כרגע ויטרה, ולפני זה היה לו סמוראי.

בכל מקרה הויטרה שלו זה מודל 98 אם אני לא טועה. הרכב כל שבוע בטיולי שטח ויכולות השטח שלו לא רעות בכלל.. רכב לא חזק אבל גם לא כבד, הוא אחלה רכב שטח למי שלא מצפה לעשות ראלי דקר או דברים כאלה , אם מדברים על ביצועים בכביש וכאלה אז הוא לא מציאה גדולה. זה רכב קטן שבנוי נטו לשטח ברמה מסוימת.

הויטרה החדשה לעומת זאות פחות בנוייה לשטח.

פורסם
אני מעוניין לרכוש רכב שטח בהשקעה של כ- 120000ש"ח קיבלתי המלצה לרכב סוזוקי גרנד ויטרה 1600 אם תוכלו ליעץ לי ? - תודה

תראה חבר תפרט מה אתה מחפש רכב חדש הוא יד שניה?

בעל יכול שטח גבוהה נמוכה ?

רכב גדול למשפחה ?

בכל מכרה עם אתה מחפש יכולת שטח ועלויות נמוכות יחסית אני ממליץ על גימינו

רכב שטח חבל על הזמן בעל יכולת שטח גבוהה אבל כך בחשבון שהוא נורא קטן

יש גם את הרנגל שבולע דלק כמו מטורף אבל חייה כזו בשטח אין הוא גם מאוד נוח

זה הרכבים שתנסתי איתם ואני ממליץ בחום !

אה ועם אתה מחפש משו קצת יותר יקר (הרבה יותר יקר )

אני ממליץ על לנד קרוזר סולר או בנזין

הסולר היה בבעלותי בערך כ 3 שנים ונמכר לטובת הגרסת הבנזין שזה כבר חייה אחרת ממש חזק אין לו מתחרים בשטח :lol:

אבל גם הסולר בכלל לא פראייר

נ.ב

על הוויטרה אני לא יכול להמליץ כי מעולם לנסעתי עליה אבל לפני מה שקראתי במבחנים הגימיני בהחלט יותר חזקה

פורסם
על הוויטרה אני לא יכול להמליץ כי מעולם לנסעתי עליה אבל לפני מה שקראתי במבחנים הגימיני בהחלט יותר חזקה

הגימיני חזקה ממנה רק ביכולת השטח.

בכל שאר המובנים היא נופלת ממנה.

גימיני ממולצת לנהג יחיד עד זוג, שאוהב שטח, בעל תקציב מוגבל ולא סובל מעיות גב.

כבעל גימיני אני מתקשה להסביר את ההגיון שעומד מאחורי הרכב הזה.

אבל זה הרכב הכי חמוד וכייפי שהיה לי אי פעם.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...