Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרות שאני מרוצה מהטוויטרים (T-20) חשבתי לשדרג לMT22 כי בכל זאת שמגיעים לעוצמות גבוהות באמת הם קצת "נחנקים"

קודם כל רציתי לקבל תגובה ממישהו שמכיר את הT20 (היחיד שאני יודע שהיה לו זה איתמר) האם בכלל הטוויטרים כל כך שונים?

וכמובן האם השילוב של הקרוסאובר והMT22 הולכים ביחד? (אני לא ממש מבין בזה :oops: )

זה הקרוס: http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=70317&d=1158355312

ולא הX-5 הכחול.

בתודה מראש, קורן.

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

יש לי אישית את הקרוסים הללו שמחוברים לmt22 ולצמד זטק גראביטי ( שזה פחות או יותר כמו המידים שלך )

לא יצא לי לשמוע את ה t20 אבל לעניות דעתי הmt22 משתלב ממש נהדר עם הסט הזה .

נ.ב אצלי זה מחובר למינוס 2 db . שהם מחוברים רגיל הם קצת עולים על המידים מבחינת עוצמה

בברכה

אדם

face to face with the man who sold the world

פורסם

אם אתה הולך על ה-MT22, לטעמי לא משנה איזה קרוס, תשים אותו על ה-DB הכי נמוך שיש לך בקרוס. הוא היה אצלי על 0, היה מזמזם יותר מידיי, כאילו לא שייך לסט, הורדתי אותו למינוס שלוש, והוא משתלב כאילו הוא בא עם הסט הקיים (דוטק אוביישן). אותו כנ"ל בכמה מערכות ששמעתי על 0 DB ואחרי זה על 3- DB.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...