Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלי התקשר חבר ואמר שהוא ניתקע איפושהו עם הרכב וביקש שאני אבוא לעזור, אז התלבשתי יצאתי נסעתי, כשאני כבר כמעט שם הוא מתקשר שואל איפה אני ואומר לי לחזור הביתה ושזאת מתיחה של 1 באפריל =)

כמובן שכשחזרתי הביתה התקרשתי לכולם וביקשתי מהם גם כן לבוא לשם לעזור =) (הייתי ממש רע הוצאתי אנשים מהבית שרק חזרו מהעבודה)

פורסם

כשקראתי את זה בעיתון לא הפסקתי לצחוק, אני במקום האבא, משאיר אותם בליל סדר במעצר.

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם
אלי התקשר חבר ואמר שהוא ניתקע איפושהו עם הרכב וביקש שאני אבוא לעזור, אז התלבשתי יצאתי נסעתי, כשאני כבר כמעט שם הוא מתקשר שואל איפה אני ואומר לי לחזור הביתה ושזאת מתיחה של 1 באפריל =)

כמובן שכשחזרתי הביתה התקרשתי לכולם וביקשתי מהם גם כן לבוא לשם לעזור =) (הייתי ממש רע הוצאתי אנשים מהבית שרק חזרו מהעבודה)

גם לדוד שלי עשו את זה , חבר שלו אמר לו שהוא תקוע בחולות עם פאנצ'ר , דוד שלי קלט אותו שהוא בא להסתלבט אז הוא אמר לו שהוא מתלבש ומגיע אליו (זה היה בבוקר) , בקיצור אחרי איזה 40 דקות דוד שלי מתקשר אליו אומר לו שהוא קנה לו צמיג חדש ב-500 שקל מפאנצ'ריה של חבר והוא בדרך אליו , ההוא התחיל להילחץ לא ידע איפה לקבור את עצמו=)

פורסם

אמרתי לחבר שלי שאני נפרדת ממנו...

אחרי שאמרתי לו "1 באפריל!" חשבתי שהוא הולך לחנוק אותי...

:hihi:

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

חבר צלצל אלי על הבוקר של ה-1 באפריל אמר שהוא עבר ליד מקום מגורי, ושאל מה קרה שהורדתי את הספויילר מהרכב.

אחרי שאמרתי שלא הורדתי כלום, הוא ציין שזה מוזר, כי הוא ראה בבוקר שאין ספויילר על האוטו.

קפצתי מהמיטה, אשתי התעוררה ונלחצה, ואחרי שירדתי לחנייה, חושש מהגרוע מכל, כאשר אני בתחתוניי ונראה כמו מטורף במקרה הטוב (ילד אקי"ם במקרה הפחות טוב...), הוא נקרע מצחוק, ואיחל לי בוקר טוב......

אני לא אוהב אותו יותר, לא את החבר ולא את חודש אפריל :evil:

לספויילר שלום.

• תוכן חדש...