Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד כמה נקודות שהייתי חושב עליהן:

המגאן מגיעה ללא מערכת שמע מובנת(!!) חסרון די גדול לדעתי! כמו כן המגאן נוטה לסבול מחוסר אמינות.. או במילים יותר עדינות: היא אוהבת לבקר במוסכים, ואפילו שזהו רכב מהחברה ואתה לא משלם על התיקונים עדיין די מבאס להתקע לפעמים בלי רכב בגלל שהוא בתיקון.

עוד עובדה, במגאן אין מדחום מובנה, דבר קטן אבל מבחינתי האישית די מעצבן.

בקשר לפוקוס, יותר נוחה לישיבה, חוץ מזה היא לא כיפית לנהיגה כמו המאזדה 3 (מאזדה 3 היא הכי נוחה וכיפית לנהיגה, הגה מתקשר ואחיזת כביש הכי טובה מכל הרשימה שלך.) כמו כן לי אישית יש תחושה שהדש בורד של הפוקוס נלקח מהגטס.

מאזדה 3 היא לדעתי הבחירה הכי טובה, אמינות מדהימה (כמו כל מאזדה) אחיזת כביש הכי טובה, עיצוב ממש יפה בקרת אקלים ומערכת שמע מובנת..

ובקיצור הכי טובה מכל השאר (חשוב לציין כי אני לא משווה לC4, מצטער לא יצא לי לנסוע באחת..)

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

יסלח לי לאון, אחרי כ 165,000 ק"מ בשני מאגאנים שונות, ללא כל תקלות, אני לא מכיר את החיבה של המאגאן למוסכים, גם השותפים שלי לעבודה לא מכירים את "העובדות" הללו.

הרכבים משרתים נאמנה , וללא בעיות.

לגבי נוחות ישיבה, אין ספק שהמאגאן עדיפה בתחום זה על כל השאר, ניתן אף לכוונן את רכות \ קושי מסעד המושב.

ה 3 עדיפה לאדם שלא נדרש להסיע אנשים מאחור, וללא צורך בתא מטען, כי אם יש צורך בזאת ה 3 קטנה ונחותה בהרבה.

מעבר לזו שה 3 קשה , צפופה , ואינה רכב משפחתי אידיאלי.

פורסם

מצטער מראש אם אני טועה, אבל לפי מה שידוע לי מהחברה של הורי ומהחברה של הוריה של חברתי, רוב המגאן כן נוטות להתקלקל..

:cry:

פורסם

אפילו בסקר חברות ההיטק האמינות של מגאן הייתה סבירה.

חוצמזה למי איכפת מהאמינות? זה רכב ליסינג זה היופי!

דרך אגב ההגה של הפוקוס פנטסטי.

פורסם
מצטער מראש אם אני טועה, אבל לפי מה שידוע לי מהחברה של הורי ומהחברה של הוריה של חברתי, רוב המגאן כן נוטות להתקלקל..

:cry:

לא רכב של חבר של החברה שלי..,המאגאן שלי שנה וחודש, 49,930 ק"מ, שני מנורות קדמיות נשרפו..

שום תקלה , שום ציפצוף, הרכב פשוט מבצע את המוטל עליו ללא ציוץ.

לאון, המדגם שלך כולו מכיל 2 מכוניות, מכאן ועד להכליל שכל המאגאן מתקלקלות..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

להגנתו יצויין שהוא ציין ה"חברה" של הורי, ואני קראתי את זה my parents' company, יענו החברה שבעלות הוריו מחזיקה מגאנים והן מתקלקלות. אם זה אכן כך - מסור דיווח מפורט ומעניין יותר...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לאון, המדגם שלך כולו מכיל 2 מכוניות, מכאן ועד להכליל שכל המאגאן מתקלקלות..

המדגם שלי כולל "קצת" יותר מ2 מכוניות..

להגנתו יצויין שהוא ציין ה"חברה" של הורי, ואני קראתי את זה my parents' company, יענו החברה שבעלות הוריו מחזיקה מגאנים והן מתקלקלות. אם זה אכן כך - מסור דיווח מפורט ומעניין יותר...

אתה כבר יותר בכיון אבל עדיין לא בדיוק, הכונה היא לחברה שבה שני הורי עובדים: במקרה אנחנו בדיוק עכשיו לפני החלפת הרכב של אבי, ולאחר שיחה ארוכה עם האחראית על הרכבים בחברה, ולאחר שיחה עם רוב העובדים בחברה אשר בבעלותם מגאן מהעבודה, נאמר המשפט שאמרתי לפני זה!

ואם אתה כבר רוצה שאני אכנס לנתונים מספרים אז אין שום בעיה, רק בתור התחלה אני אוסיף ואגיד שמדובר בקצת יותר מ2 מכוניות, אפילו על קצת יותר מ10 :wink:

• תוכן חדש...