Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוטומוטור עוד אפשר להנות יש שם דברים שכל אחד יאהב.

הייתי היום, גררתי חבר טוב, הגענו מחיפה לשם, ופשוט גועל נפש.

היו שם לא יותר מ-12 מכוניות.

כל השאר היו אופנועים ו...אופניים.

אמנם אופניים שעולים כמו מכונית, אבל...אופניים.

75 שקל כדי לראות אופניים?!

ביציאה לתחנת הרכבת נתקלנו בחניון לדו-גלגלי של הרכבת.שם היו כמעט כל הקטנועים והאופנועים שהיו בתערוכה, כולל כמה אופניים. והכי חשוב לא צריך לשלם על זה.

75 שקל בשביל לראות אופניים.רק בישראל.

לפני שנתיים עוד היה נחמד יחסית,אבל היום היה לגמרי מגעיל.

כבר אמרתי ששילמתי 75 שקל בשביל לראות אופניים?!

מאוכזב, מעוצבן, ומבואס תחת.החלק הכי טוב של היום היה היציאה משם.

ולא, כמעט לא היו אנשים.יותר טוב.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל שנה אותם הסיפורים, התערוכה לא מושקעת, מאכזבת, הכרטיס יקר, האוכל כשר, הצפיפות, לא נותנים להשחית ולגנוב ת'מאפרה (סליחה לשבת).. ומה? כלום, בשנה הבאה כולכם תהיו שם שוב ותבואו כמו טטל'ה להתלונן מחדש.

המארגנים כבר מזמן הבינו שתמיד יבואו אנשים, גם אם בשנה שעברה היה מאכזב נורא, וכך גם רמת ההשקעה יורדת פלאים. בדיוק כמו הסיפור של הסוס שכול יום נתנו לו פחות לאכול עד שמת? אותו הסיפור רק שהסוס לא מת.

כנראה יש משהו בשם "תערוכת רכב" שמהלך עלינו כמו קסם ונוטע בליבנו הבטחות ותקוה רבה.

רוצים רמה גבוהה והשקעה מצד המארגנים? תתחילו להצביע ברגליים---- ולא לבוא! אבל באמת לא לבוא, גם אם קבלתם כרטיס חינם!

פורסם

ממש מאכזב, הייתי היום והיה סתם שיעמום . אני מתנחם בעובדה שחבר שלי השיג לי כרטיס חינם.

אם רוצים תמונות וסירטון של האימפרזה STI , תבקשו ואעלה לכם.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

וואי. ממש ביאסתם לי את החיים עכשיו עם כל התגובות האלה.

אני מתכנן עוד משנה שעברה לקפוץ לשם עם אבא שלי, זה בילוי משותף שלנו כל שנה - כבר הפך למסורת, אבל הפעם אני קרוב מאי-פעם לוותר על התענוג...

מה, עד כדי כך גרוע???

אגב, את ההטבה של הנקודות אפשר לקבל במקום? או שחייבים להזמין מראש?

בברכה!

יונתן.

פורסם
כל שנה אותם הסיפורים, התערוכה לא מושקעת, מאכזבת, הכרטיס יקר, האוכל כשר, הצפיפות, לא נותנים להשחית ולגנוב ת'מאפרה (סליחה לשבת).. ומה? כלום, בשנה הבאה כולכם תהיו שם שוב ותבואו כמו טטל'ה להתלונן מחדש.

המארגנים כבר מזמן הבינו שתמיד יבואו אנשים, גם אם בשנה שעברה היה מאכזב נורא, וכך גם רמת ההשקעה יורדת פלאים. בדיוק כמו הסיפור של הסוס שכול יום נתנו לו פחות לאכול עד שמת? אותו הסיפור רק שהסוס לא מת.

כנראה יש משהו בשם "תערוכת רכב" שמהלך עלינו כמו קסם ונוטע בליבנו הבטחות ותקוה רבה.

רוצים רמה גבוהה והשקעה מצד המארגנים? תתחילו להצביע ברגליים---- ולא לבוא! אבל באמת לא לבוא, גם אם קבלתם כרטיס חינם!

בשנה שעברה היה מאכזב נורא?! אני ממש אבל ממש נהנתי שנה שעברה.

שאני אזכיר אילו דגמים הופיעו? לאמבו, רולס רויס, מרצדס SLR וכ'ו.

יש לי את התמונות מאוטומוטור 2006 עדין על המחשב, ועדין תענוג להסתכל עליהן.

כמובן שהיו השקות של דגמים חדשים, אביזירי רכב וסטריאו וכ'ו.

ועוד משהו דניאל, הפרסומת בטלוויזיה והתיאור באתר התערוכה באמת העלו בי ציפיות רבות, אך חצי מהדברים שהם רשמו בכלל לא היו.

זה כמו שהם ירשמו שהשנה מציגים את הC קלאס החדשה, הפאביה החדשה, ועד דגמים די חדשים בעולם, ובסוף הם לא שם.

זאת לא ניקראת הטעיה לכל דבר?! זאת לא הטעיה, זאת עבודה בעיניים !

ונגיד שהייתי בא אך ורק בישביל הרכבים הסיניים, אז מה היה קורה? למי הייתי פונה בגלל ש"עבדו" עלי?!

ככה זה בישראל, אנחנו כבר צריכים להתרגל לקומבינות ולשקרים האלה.

אבל השנה?! אי אפשר להשוות בין אוטומוטור 2006 לתערוכה השנה, מצטער, כי מה שהיה היום זה שיא הזוועה.

לא מספיק שהגעתי עם ציפיה גדולה (השקת מכוניות "סיניות" , מופעים וכ'ו, וגם הפרסומת בטלווזיה די שכנעה אותי למרות שהדגמים שהיו בפרסומת לא מופיעים שם - עוד הטעיה) התאכזבתי מאוד.

ולאלה שמתכונים ללכת- תלכו, כסף שלכם , עם אתם אוהבים לראות אופניים אז בבקשה, אך עם אתם חובבי רכב אין לכם מה לחפש שם.

תגידו תודה שאנשים מזהירים אותכם מראש.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

אני הולך היום אחר הצהריים בכל מקרה, זה לא שיש לנו תרבות מוטורית במדינה או תערוכה אחרת לבוא אליה.

לא ראיתי שום פרסומת ככה שבאמת שאין לי שום ציפיות.

שווה ללכת רק בשביל ההרגשה שכן יש משהו בארץ ותודה לאל שאני יכול להרשות לעצמי 75 שקל בלצאת פראייר.

אוטומוטור של שנה שעברה הייתה יופי של תערוכה ובאמת הופתעתי לטובה ואפילו בגדול.

בתערוכה של "גלגלים" לפני שנתיים אמרו במפורש שזאת תערוכה לתרבות פנאי ולא דווקא רכב ספציפית.

אין סדנאות רכב שמציגות בתערוכה?

פורסם

לחובבי רכב אין מה לחפש שם, אלא אם כן אתם ממש רצים לראות את הפרארי ואולי גם את יובל מלמד עושה צלחות באימפרזה.

חוצמזה אין מה לחפש שם, מי שאוהב אופנועים יכול להנות, אבל אין ממש מה לעשות שם, הייתי, התאכזבתי ואחרי שעה וחצי כבר הלכתי. נקווה שאוטומוטור יהיה יותר טוב!

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם

חברה תספרו קצת חוויות ששמעתם שאנחנו תמיד מצפים לשמוע בכל שנה כמו כל השטויות שהערסים אומרים שהם מסתכלים על מכוניות בתערוכה זה באמת הדבר הכי מעניין שיש בתערוכות האלו וגם הסיבה שאני נוסע אליהם כל שנה.

פורסם
בשנה שעברה היה מאכזב נורא?! אני ממש אבל ממש נהנתי שנה שעברה.

שאני אזכיר אילו דגמים הופיעו? לאמבו, רולס רויס, מרצדס SLR וכ'ו.

יש לי את התמונות מאוטומוטור 2006 עדין על המחשב, ועדין תענוג להסתכל עליהן.

כמובן שהיו השקות של דגמים חדשים, אביזירי רכב וסטריאו וכ'ו.

תמצא את השרשור של אוטומוטור משנה שעברה ותקרא את התלונות והבכיות.

הצלחת להנות שם? אחלה, שמח בשמחתך!

פורסם
אני הולך היום אחר הצהריים בכל מקרה, זה לא שיש לנו תרבות מוטורית במדינה או תערוכה אחרת לבוא אליה.

לא ראיתי שום פרסומת ככה שבאמת שאין לי שום ציפיות.

שווה ללכת רק בשביל ההרגשה שכן יש משהו בארץ ותודה לאל שאני יכול להרשות לעצמי 75 שקל בלצאת פראייר.

אוטומוטור של שנה שעברה הייתה יופי של תערוכה ובאמת הופתעתי לטובה ואפילו בגדול.

בתערוכה של "גלגלים" לפני שנתיים אמרו במפורש שזאת תערוכה לתרבות פנאי ולא דווקא רכב ספציפית.

אין סדנאות רכב שמציגות בתערוכה?

OK, עכשיו חזרתי ואני חייב לציין שמשהו עלוב כל כך עוד לא ראיתי בחיים!

אפילו מפגש הסופרלנד בראשון עדיף על פני "התערוכה" :wink:

פשוט בושה וחרפה, אין שם כלום!

אני ממש מבין את מי ששילם 75 שקל (פגשתי דקה לפני שקניתי כרטיס חבר שהיו לו כרטיסים חינם :-P )

אני האחרון שיגיד את זה אבל פשוט לא ללכת!!!

תערוכה הזויה, לוקה בחסר בעליל, אין שם רכבים בכלל, ולא שווה גם 10 שקל כניסה!

המופע של אוחיון ועוד 2 במוטוקרוס היה יפה מאוד יחסית למקום המצומק שבנו להם (הכרוז היה אידיוט וקילקל הכל)

וההקפצה מהחנייה ולחנייה על הקרוניות עם הפירסום של **** היה רעיון מצויין!

לא ללכת!!! חובבי רכב לא מפסידים כלום!!! חבל על הכסף.

עצוב מאוד ולא האמנתי שאני יגיד את זה, אבל זהו יום עצוב למארגן התערוכה. תיתבייש לך ומקווה שתפסיד הרבה כסף על זה שאתה עובד על אנשים בעיניים!

פורסם

אני לא מבין, למה אתם מתבכיינים?

תראו איזה תצוגה מרשימה היתה למכונות ניקיון! ומה שהכי חשוב, על חלק מהם היה אפשר לשבת אפילו :lol:

Image0044.JPG

פורסם

הייתי בשישי.

התערוכה היא תערוכת אופנועים.

הונדה הציגו גם 3 מכוניות ליד כל האופנועים שלהם.

BMW הציגו את המכוניות שלהם ליד האופנועים.

סוברו הציגו מכונית אחת.

בקשר לאופנועים.

ברחוב שוקן רואים יותר.

אבל זה מה יש.

תערוכות כמו שראיתי בלונדון אין בארץ ולא יהיו.

לא יציגו פה זונדה או קונינגזה.

http://eyalta.bravehost.com/mph06

אייל

• תוכן חדש...