Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף FSI

shoster
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מתלבט לקראת קנייה של גולף...שאלתי פונה לבעלי הגולף 1.6 FSI...איך הסחיבה של האוטו והאם הוא עצל?

כמו כן האם שווה להתאמץ ולקחת את ה2.0??

פורסם

שלום לחבר,

יש ברשותיי גולף דור 5 עם מנוע FSI בנפח 1.6L בעל הספק של 115HP, המנוע לא עצל והשילוב שלו עם תיבת הילוכים אוטמטית מסוג טיפטרוניק מצויינת.

אל תקנה עם תיבה ידנית מכיוון שהתיבה האוטמטית שווה ואפילו עולה על הביצועים של התיבה הידנית וכמובן במידה ותחליט למכור אזי תמיד עדיף אוטומטית.

במידה ויש לך כסף טזי מומלץ לרכוש את הרכב עם מנוע 2.0L שמשודכת אליו תיבה מסוג DSG=סוף הדרך.

איזה כייף לי :)

פורסם
במידה ויש לך כסף טזי מומלץ לרכוש את הרכב עם מנוע 2.0L שמשודכת אליו תיבה מסוג DSG=סוף הדרך.

ה-DSG משודך ל-2 ליטר טורבו או 2 ליטר טורבו דיזל, שים לב.

ל- 2 ליטר FSI יש תיבת טיפ'.

פורסם
שלום לחבר,

אל תקנה עם תיבה ידנית מכיוון שהתיבה האוטמטית שווה ואפילו עולה על הביצועים של התיבה הידנית וכמובן במידה ותחליט למכור אזי תמיד עדיף אוטומטית.

מרק,

התיבה האוטומטית לא שווה ובטח ובטח שלא עולה על ביצועי התיבה הידנית.

מדובר על תיבת הילוכים אוטומטית סטנדרטית עם אופציית טיפטרוניק.

בגרסאות הטורבו (2ליטר טורבו בנזין ו2 ליטר טורבו דיזל) המנוע משודך לתיבת הילוכים אוטומטית מסוג DSG שכמובן עדיפה על התיבה הידנית.

במידה והוא רוצה רכב ידני אין שום סיבה שבעולם לפסול את הגולף עם גיר ידני.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

ידני או אוטמאטי?

לא רלוונטי - היבואן לא מייבא 1.6FSI ידנית.

אם תרצה ידנית יש רק 1.6 רגיל.

ה 1.6 ידני הרגיל נהנה מביצועים שאינם נופלים מ 1.6FSI אוטומאטית. פוטנציאל חסכון גבוה יותר ומחיר רכישה נמוך משמעותית. הגיר הידני מצויין ונוח לשימוש.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

תיבת הילוכים מסוג DSG משודכת למנוע 2.0L 103KW TDI וגם למנוע 1.9L 77KW TDI.

ברור שתיבה מסוג DSG עדיפה על-פני טיפטרוניק סטנדרטי. אני בכול זאת מעדיף את התיבה האוטומטית עם 6 הילוכים מכיוון שהיתה ברשותיי גם גולף דור 4 חדשה עם גיר ידני וניתקלתי בקשיים למכור אותה רק מהסיבה שהיא ידנית.

ידנית עם מנוע FSI הזמנה מיוחדת והמתנה של מספר חודשיים.

פורסם
תיבת הילוכים מסוג DSG משודכת למנוע 2.0L 103KW TDI וגם למנוע 1.9L 77KW TDI.

ברור שתיבה מסוג DSG עדיפה על-פני טיפטרוניק סטנדרטי. אני בכול זאת מעדיף את התיבה האוטומטית עם 6 הילוכים מכיוון שהיתה ברשותיי גם גולף דור 4 חדשה עם גיר ידני וניתקלתי בקשיים למכור אותה רק מהסיבה שהיא ידנית.

ידנית עם מנוע FSI הזמנה מיוחדת והמתנה של מספר חודשיים.

וגם בשל הסיבה שביקשת מעל המחירון! והבנתי שמכרת לבסוף מעל המחירון!

אך ככלל אני מסכים איתך שאוטומט פונה לקהל יעד גדול יותר ולכן אפשר למכור אותו מהר יותר.

פורסם

אמת בדברייך בסוף מכרתי מעל המחירון מכיוון שהרכב היה במצב מעולה ונשארו עדיין 'משוגעים' לגיר ידני.

לצערי רוב הייבואנים כבר לא מיבאים באופן סדיר רכבים עם תיבה ידנית.

פורסם

זאת לא סיבה להעדיף את הידני על האוטומטי - אתה קונה את הרכב ולא מוכר אותו.

כמו-כן לא קיים מצב שבו תיבה אוטומטית רגילה תהיה עדיפה מבחינת ביצועים על תיבה ידנית - טיפטרוניק או לא.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

DSG היא לא תיבה אוטומטית "סטנדרטית" (פלאנטרית) אלא רובוטית.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
DSG היא לא תיבה אוטומטית "סטנדרטית" (פלאנטרית) אלא רובוטית.

שטויות. תיבה רובוטית היא דווקא ידנית עם "קלאץ'" חשמלי... ה-DSG היא אוטו' עם מערכת כפולה, וככל הנראה התיבה האוטו' הטובה בעולם (אני אישית סבור שהרציפה של אאודי טובה לא פחות, אבל זה עדיין בתוך המשפחה...).

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תוכן חדש...