Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

עקב תקרית קלה היום, רציתי לשאול האם ניתן לרכוש את פאנל החימום (המחובר לזכוכית המראה) בנפרד (כולל הזכוכית עצמה), מאשר את כל המראה. עדיפות לחלק מקורי חדש כמובן.

מדובר כמובן על מראה חשמלית מחוממת. מנוע הכיוון תקין, פאנל החימום שמחובר לזכוכית תקול. כלומר, אין צורך לרכוש את כל המראה, כולל מנגנון הכיוון, אלא רק את הזכוכית שמחוברת לפאנל החימום יחד עם הפאנל עצמו. כמובן שהחיווט אל המראה תקין.

רוב תודות,

גדעון.

!AWDSOME

פורסם

כאשר קניתי את הרכב המראה (זכוכית) של הנהג לא היתה מקורית. רציתי גם לקנותר רק את הזכוכית אבל אף אחד לא הסכים למכור , בסוף קניתי את כל המראה ב 150 ש"ח (חדשה עולה כ 1K), ויש לי גם חלפים ספייר לכל צרה שלא תבוא.

פורסם

האופציה לקנות מראה חדשה תמיד קיימת.

הקטע הוא שהזכוכית מחוברת לפאנל החימום (עם דבק כלשהו או משהו בסגנון), שמתחבר עם "קליפסים" אל מנגנון הכיוון שממוקם בתוך בית המראה. הפירוק של הפאנל מאוד פשוט.

אני כמובן אעדיף לרכוש את המכלול הזה (גם מפירוק אם לא תהיה ברירה) מאשר קנית מראה שלמה. השאלה היא האם זה נמכר גם בנפרד.

את הזכוכית עצמה לבד אפשר לרכוש. אני היום רכשתי אחת רק כדי שאני אוכל לנסוע, כי הרי זה ממש לא בטיחותי לנסוע ללא מראה. אבל זה כלל הפרדה של הזכוכית שנשברה מפאנל החימום. לצערי תהליך כזה לא אמור לקרות, וכמובן שהפאנל ניזוק. לכן אני מחפש לקנות חדש.

!AWDSOME

• תוכן חדש...