Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול ל306 1.4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה חליפי מקורי?

אני קניתי אחד ב 20 ש"ח בצבע כחול עם ציור של פיזו סיטרואן, ורשום שם באנגלית עבור פיזו סיטרואן"תחליפי" replacment או משהו כזה.

תוצרת תורכיה.

זה חליפי מקורי בשבילך?

בכמה פעמים הקודמות שהחלפתי שמן, אז קניתי פילטרים בצבע שחור של בוש, שגם עלו כל אחד 20 ש"ח, ייתכן והם מזוייפים, למרות שהאריזה הייתה נראית מקורית.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

הגיוני שהפילטר יהיה זול.

כל אחד יעשה את החשבון שלו.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
הי צביקה,

אתה מתכוון לבורג של הקרטר או של מילוי שמן גיר?

כי את הקרטר אני פותח עם בוקסה 24

לשי- איזה ניסיונות נעשו פה עם פילטר חליפי ומה התוצאות של הניסיונות האלו?

כן, טעות שלי. לא שמתי לב בקריאה מהירה. :oops:

את הבורג של השמן גיר באמת קצת קשה לפתוח עם הידית של הדלת, אבל אפשרי. חפש ידית שעשויה ממתכת קשיחה מעט יותר וקצת עקשנות עם ג'בקה ופטיש. לי זה עבד בזמנו. אולי יש לי עדיין את הידית איפשהוא בבגאז' עדיין.

לגבי הפילטר - רכשתי בעבר שניים תחליפיים מסוגים שונים והם הגיעו ללא שסתום. זה מורגש בהתנעות קרות, כשנורית לחץ השמן נשארת לדלוק בכמה שניות הראשונות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

במקום ידית של דלת לא שווה להשקיע כמה שקלים ולקנות מפתח מתאים?

לפעמים אתם הורגים אותי עם הקומבינות

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

למר יוני היקר לא עדיף להוסיף כמה שקלים ולבצע טיפול ראשון במוסך, על ליפט ועין מקקצועית שתבדוק את מערכות הפרונט, ההיגוי, והבלמים, עם אתה מדבר על חיסכון ,עז על תרד על החברי הצעירים פה והיצירתיים, נכון שליפעמים הם עושים נזקים יותר מאשר חוסכים ,אך לא ניראה לי שאתה שונה מהם .

כך את מה שנאמר בידידות וסליחה מראש עם הכעסתי אותך קצת.

נ.ב. בכל זאת האשה שלך הולכת להישתמש ברכב (בטיחות ליפני ......)

בברכה ניצן

http://www.shaft.co.il

פורסם

ניצן היקר, סתם לידע כללי את הטיפול אני הולך לבצע עם ליפט ובמוסך שמצויד כהלכה (נראה לי שיש כמה מוסכים שיכולים לקנא בו) של חבר שמחזיק את המקום בשביל ההובי שלו ולא יותר (שיחזור רכבים ובנית רכבים)

לענין בדיקת המערכות- תאמין לי שהם נבדקו כבר בעבר ויבדקו שוב במועד הטיפול. לא חושב שהרבה מהפועלים שעובדים על הרכבים מבינים יותר ממני או מחלק מהחברים פה. (כבר יצא לי לבצע אוברול דיזל, ראשים, גירים, תיבות העברה, קליפרים וכו')

לגבי החסכון, לא נראה לי שאני הולך לצאת בפחות "נזק" בגלל שאני מבצע את זה לבד. סביר להניח שאפילו הטיפול הזה יעלה לי יותר משיעלה במוסך. למה? כי אני מתכוון לבצע הרבה דברים יזומים ובטח שלא להשתמש בשמנים או חלקים סוג ז' (שזה מה שעובדים איתם אוב המוסכים)

לא הכעסת אותי בכלל, סתם זה לא היה במקום

שאלתי את מה ששאלתי לא בגלל חוסר ידע אלה בגלל שאני את הרכב הספציפי הזה לא מכיר. אבל יש ספרות יושבים ולומדים והיום באופן תאורטי אני כבר די מכיר אותו

ואני עדין חושב שעניין ידית הדלת הוא קומבינה רעה. כהייתי צריך כלי בעבר לאיזו עבודה אז הלכתי וקניתי (אז מה עם מפתח פתוח 32 עלה לי 170 ש"ח וזה היה לעבודה חד פעמית) הכל ענין של תפיסה

בקיצור מה שאני אומר זה שאם אתה מתכון לבצע עבודה כלשהי תדאג שיהיו לך את הכלים והחלפים המתאימים במקום לחפש בזמן העבודה מה יכול להתאים

יוני

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

אין ספק שכלי עבודה נכון עושה את ההבדל.

אבל לפעמים צריך לאלתר, והידית היא דוגמא לאילתור מוצלח. כשהאילתורים הופכים לדרך העבודה העיקרית - זה רע מאוד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...