Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה-L5 הוא בעל אותו ציוויון סאונד כמו ה-L7 רק חלש מעט,זה כל ההבדל בין הסאבים,

זה מנסיון עם שני הסאבים באותו רכב עם אותה הגברה, תיבה(בזמנו) ומערכת חשמל.

אם הכיוון שלך הוא הסאבים המרובעים שך קיקר, L5 הוא אופצייה טובה וקלה יותר להגברה מה-L7(ולכן גם יותר זולה).

פורסם

הL5 הוא נחשב לסאב נציל? כי עד שאני יקנה מונו הוא יוגבר בגישור 325RMS ממגבר פייז RS4

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

חבר שלי אמר לי שהL5 עשר אינצ' סאב מצויין וחזק. מישהו שמע אותו?

השיקול שלי הוא שהפייז שלי יחזיק אותו לא רע בגישור עד שאני יקנה מונו.

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

לכול אלו שהצליחו עם הL7 , האם זה יהיה מדוייק שיש לכם מגבר מונו חזק מאוד וטוב ? הייתי אומר לפחות 800 WRMS אמיתיים ?

פשוט רציתי לדעת , כי אחרת אנני מבין איזה כיוונים עשיתם

בברכה ושבת שלום יהודה

בברכה יהודה

פורסם

בהחלט כן, הרי ציינתי כי המגבר הינו מונו קיקר 1200.1 אשר מסוגל לספק 1400 וואט ב1 אוהם.\\

בנוגע לנצילות יש סאבים יותר נצילים ממנו, אבל המחיר יעלה בהתאם.

פורסם

אני עם שראגמן.

לפי מה שנראה לי אתה נעול על סאבים של קיקר אבל לא יודע לאיזו מטרה.

אני הייתי משתדל לערוך מבחו קצרצר עם דיסקים שאתה שומע בצורה שחיכה מחוברים למגבר שלך.

אני הייתי בכלל הולך על סאבים אחרים וכמו כן השאלה הגדולה כרגיל היא מה תקציבך המקסימלי.

פורסם
הL5 הוא נחשב לסאב נציל? כי עד שאני יקנה מונו הוא יוגבר בגישור 325RMS ממגבר פייז RS4
תקשיב טוב כול אלו שעשו מL7 מדוייק או משאר האלו של קיקר שמו אותם בתיבה אטומה ושמו מגבר מונו חזק יותר מהיכולת של הסאב . הקיקרים צריכים מגבר שישלוט בהם וזה אומר מונו חזק או שני ערוצים חזק מאוד . במקרה שלך עם מה שיש לך תעזוב את הקיקר ולך על דברים יותר נצילים

. אתה יכול סרווין ווגה אתה יכול פניקס גולד ועוד כמה אבל לא קיקר

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
תקשיב טוב כול אלו שעשו מL7 מדוייק או משאר האלו של קיקר שמו אותם בתיבה אטומה ושמו מגבר מונו חזק יותר מהיכולת של הסאב . הקיקרים צריכים מגבר שישלוט בהם וזה אומר מונו חזק או שני ערוצים חזק מאוד . במקרה שלך עם מה שיש לך תעזוב את הקיקר ולך על דברים יותר נצילים

בברכה יהודה

"אתה צודק", הקיקר "רק" 89DB ואילו פניקס גולד "בהרבה" יותר נצילים - 90DB.

נראה כאילו אתה רושם תגובה רק לשם הרישום.

אתה לא מפרט איזה דגמים של סאבים, טוען טענות חסרות הסבר או בסיס (קיקר פחות נציל מפניקס גולד)

הקיקר צריכים מגבר שישלוט בהם?

הקיקר, והפניקס והסרווין והרוקפורד והפייל והאימג דיינמיקס, כולם - צריכים הגברה נכונה.

לא מגבר שישלוט, ולא מגבר שיהיה נשלט - הגברה נכונה.

פורסם

בברכה יהודה

יהודה, אם תגובות כמו שלך לא נגיע רחוק!

• תוכן חדש...