Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חומר לימוד חוקי ל-MCSA

itamarg
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם.

אני רוצה ללמוד ל- MSCA, אבל רוצה חומר חוקי של מיקרוסופט.

עקב היותי בצבא יהיה לי קשה ללמוד בקורס אזרחי, ומה גם שיש לי בסיס בקורס שעשיתי בצבא, בי"ג-י"ד, ובמה שמלמדים אותי, וכן הקורסים בשלב שאני עושה ויעשה אי"ה (Exchange2003 בשבוע הזה, בחודש הבא כניראה A.D או Networking).

בתודה,

איתמר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה יכול לקנות בכל חנות מחשבים ספרים של MICROSOFT .

יש לכל קורס את הספר שלו.

עברית או אנגלית , כולל תרגולים ומבחנים לדוגמא.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הבנתי את הקטע של החוקי.

בכל אופן אם אתה לא רוצה ליקנות ספרים אז תחפש PDFים באינטרנט. (ממליץ על חיפוש ב FTPים)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום רב,

א. בדקתי עבורך באינטרנט ונראה שהוד-עמי כותבים ספרים כאלו, http://www.hod-ami.co.il/category.asp?catalog%5Fname=hodami&category%5Fname=Windows+XP&Page=1 זה אחד הספרים לפי הקורס, אתה יכול לחפש גם את השאר

ב. לא ממליץ על הורדה מהאינטרנט הואיל ומדובר על ספרים מאוד עבים ואז זה מדכא להסתובב עם 900 דפי A4 (וזה בלי להזכיר את עלות ההדפסה)

והכי חשוב, בהצלחה בבחינות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...