Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה במד הדלק עזרה בבקשה

RENAULT 5
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

בזמן שאני כותב אני רותח מעצבים אבל ממש אני שונא אנשים שלא יודעים לעבוד ואין לכם מושג עד כמה !

עכשיו ניגש לעינין:

ברכב שלי הייתה בעיה שמד הדלק תמיד הראה על 0 כאילו מיכל ריק. אני לא מבין גדול בדברים האלה וניגשתי לחשמלאי הקבוע שלי מבדיקה קצרה שערך הוא קבע שמצוף לא תקין ויש צורך להחליפו.

החשמלאי הזמין לי חלק מקורי של פג'ו שעלותו כ500 שקלים הרכיב והמחוג זינק ל3/4 מיכל אני חוזר הבייתה מבסוט שהבעיה הסתדרה והכל בסדר גמור .

המחוג ירד לרבע מיכל לאחר שבוע ואני תדלקתי 100 שקלים והמחוג לא זז מהרבע

שמתי לב שהתאורה בצד של המחוג דלק חלשה גם . ממה יכולה להיות הבעיה???

האם הבעיה מלכתכילה הייתה במצוף או שמה גם כבל בלוח שהוא בעייתי

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה שהתאורה חלשה לא מצביע על בעיה בלוח השעונים.

דווקא שהעובדה שלאחר החלפת המצוף חל שינוי במד הדלק מצביעה על סיכוי גבוה לתקלה במצוף. בכל מקרה, מצוף דלק צרפתי הוא אחד השעונים הכי פחות מדוייקים שיש. הייתי מציע לך לבצע בדיקות אחרות כדי לשלול את האפשרות לתקלה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בזמן שאני כותב אני רותח מעצבים אבל ממש אני שונא אנשים שלא יודעים לעבוד ואין לכם מושג עד כמה !

החשמלאי בדק הוא קיצר את המצוף ואמר שהמצוף לא תקין

ואני שונא אנשים שישר מאשימים את כל העולם שהוא לא יודע לעבוד בלי לברר את העובודת... :roll:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...