Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ניתן להבחין בקלות רבה במדבקות אלו מאחר והן גולשות מעבר לרוחב המקורי של ספרה על לוחית רישוי.

בעקרון אין כל צורך להדביק על כל הספרות בלוחית את המדבקות הללו, די אם תשבשו ספרה אחת בכדי שלא יוכלו לספק דו"ח בעקבות צילום שיעשה על רכבכם.

אתה מדבר על דגם ישן יותר של המדבקות (כאשר זה רק התחיל להופיע) היום מוכרים מדבקות שגזורות בדיוק בגודל של המספרים זה לא גולש אפילו במילימטר.

בהסתכלות על המספר אי אפשר להבחין במדבקות והם ממש לא מושכות את העין בשום צורה, אני אומר את זה כי כבר שאלתי אנשים אם הם בכלל שמים לב למשהו בלוחית וכולם כאחד אמרו לא. מצד שני המדבקות האלה פועלות בצורה מעולה, שוב זה לא אומר שצריך לטוס מול מצלמות אבל זה איזה "ביטוח" אם אני יפספס אחת מהן.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

הזוי ביותר;

המדבקות לא ניתנות לשימוש חוזר.

מי יטרח לחפש אותן בכלל על רכבים?!

נניח שאתה צודק לצורך הויכוח.

עדיין, כשיש לכלוך על המדבקה היא כבר לא אפקטיבית.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

אני לא הייתי ממליץ לסמוך על ספרה בודדת או שתיים.

למשטרה אין בעיה לבדוק איזה רכבים רשומים מתוך 10 או 100 קומבינציות אפשריות ואם נניח היה צילום בכביש גהה ומתוך 10 אפשרויות 5 לא קיימים עדיין, 2 ירדו מהכביש, 1 גר באילת ואחד זה אופנוע - אז מי שנשאר זה אתה. לא סימפטי.

מינימום שלוש (רצוי האמצעיות כנראה), ואם כבר אז הכל וזהו, שיהיה אחיד.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

wil,

בעיניין זה הנך טועה.

לא ניתן לקבל דו"ח ולא ניתן להרשיע על דרך השלילה.

ישנה החובה להציג תצלום מלא של לוחית הרישוי כאשר כל הספרות בה גלויות(ראה לדוגמה את ווי-הגרירה אשר בעליהן מתבקשים להסירן מאחר והם מסתירים חלקית את לוחית הרישוי, כיום ישנם ווים מתפרקים).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אולי לא ישלחו דוח, אבל אם ייתקלו בצילום על 190 של רכב שחסרה לו ספרה אחת או שתיים, ומוצאים אותו על דרך השלילה (תוריד רכבים שלא קיימים, כאלו שלא מתאימים לצורה (מסחרית אופנוע וכו') כאלו שלא סוגרים 190, וכו וכו)

יש לדעתי אפשרות שבשביל כזה דג שמן הם יתאמצו לאתר את הרכב, ואולי לשלוח סמויה שתעשה לו מעקב קטן מהבית וימצאו כבר על מה לדפוק אותו.

יכול להיות שאני פרנואיד עם התרחישים האלו אבל זה שאתה פרנואיד זה לא אומר שלא רודפים אחריך...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

זה מהסיבה הפשוטה שהמדבקות מאפשרות לך לעבור באדום\ליסוע מעל המהירות המותרת תוך התחמקות מעונש.

זה לא בדיוק כשר ולדעתי זה הרבה יותר פשוט להציג את שאר השימושים (האפשריים) של המוצר

מאשר לכתוב בפומבי: "קנו את המדבקות שלנו ותוכלו לעבור על החוק מבלי שיתפסו אתכם"

"I teach the fools some basic rules"

פורסם
אולי לא ישלחו דוח, אבל אם ייתקלו בצילום על 190 של רכב שחסרה לו ספרה אחת או שתיים, ומוצאים אותו על דרך השלילה (תוריד רכבים שלא קיימים, כאלו שלא מתאימים לצורה (מסחרית אופנוע וכו') כאלו שלא סוגרים 190, וכו וכו)

יש לדעתי אפשרות שבשביל כזה דג שמן הם יתאמצו לאתר את הרכב, ואולי לשלוח סמויה שתעשה לו מעקב קטן מהבית וימצאו כבר על מה לדפוק אותו.

יכול להיות שאני פרנואיד עם התרחישים האלו אבל זה שאתה פרנואיד זה לא אומר שלא רודפים אחריך...

(תוכן נמחק- אנא נסה להגיב בצורה מכובדת)

המשטרה לא "יעשו מאמצים בשביל להשיג דג כזה שמן" ולא ישלחו לו סמויה.

איפה נראה לך שאנחנו בשוויץ ?

הפרנואידיות הזאת, עוברת כל גבול. רד מהעץ הם כבר לא רודפים אחריך.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

הזמנתי את הדוגמית הזאת בחינם...

אם זה יעבוד טוב.. אני באמת יחשוב על זה...

יש אבל דברים הרבה יותר טובים...(יותר יקרים גם)

יש מין פלאש שמורכב מאחור וברגע של פלאש ממצלת מהירות הוא מחזיר פלאש..

זה עובד בדוק.. מניסיון..

פורסם

זו מין אות!

נסה לעמיד אותה במקום מסויים ולצלם אותה ממרחק של כמה מטרים עם פלאש!

הדוגמה נועדה להראות לכך שהחומר כן עובד.

• תוכן חדש...