Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היום הזמנתי גם את המדבקה בחינם את הדוגמית זאת אומרת..עכשיו כאילו אני מדביק את זה וזה חד פעמי או רב שימושי?

צריך להחליף אחרי כל צילום :loco::screwy: .

מהירות האור גדולה ממהירות הקול, זו הסיבה שאנשים נראים חכמים עד שהם פותחים את הפה.

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש מין פלאש שמורכב מאחור וברגע של פלאש ממצלת מהירות הוא מחזיר פלאש..

זה עובד בדוק.. מניסיון..

מישהו יודע מה הסטטוס החוקי של "פלאש חוזר" כזה? הוא בטח נופל תחת האיסור להתקין תאורה לא תקנית ברכב...

לחידוד השאלה, אני לא מתכוון לסיכוי שמישהו ישים לב אלא ליכולת החוקית, של מי שכבר בודאות שם לב לזה, לנקוט באמצעים לענישה.

חוצמזה, מה כל המדבקות והפלאשים עוזרים לי אם הנסיעות הכי כיפיות הן ביום בהיר?

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם

רגע אני לא ממש הבנתי,המדבקות שאתה קונה מהם זה חד פעמי ? או הדוגמית היא חד פעמית ?

ויש סיכוי שהם יעלו על זה?(השוטרים או בוחן)

מה מידת הענישה במקרה וזה נתפס?

באמת דבר מעניין המדבקה הזאת:wink:

מנהל מועדון PCR

אדיר.

פורסם

אם אני מצלם עם זה במצלמה כדי לראות באמת מה קורה זה עדיין אקטואלי זאת אומרת עדיין אני צריך לחכות לפלאש ואז להחליף?

פורסם

עכשיו קיבלתי את הדוגמית וצילמתי אותה וזה סתם חרטה

נכון הצבע משתנה משחור ללבן בזמן הצילום אבל עדין רואים את הצורה והגודל רק בצבע לבן

אז זה לא משנה פשוט במקום שהמצלמות יראו את המספר בשחור הם יראו אותו בלבן עדיין תקבל קנס

פורסם

mmm, כשהמצלמה מצלמת האור מוחזר מהרקע הצהוב ולא מוחזר מהספרות.

אחרי שהדבקת את המדבקות על הספרות, גם הם מחזירות אור.

נוצר מצב שכל הלוחית רישוי מחזירה אור, גם הרקע הצהוב וגם הספרות.

פורסם

בגלל שאנשים קצת מתקשים ואחרי עשרות הסברים לדבר כל כך פשוט אולי תמונה

תגרום להם להבין יותר טוב.

ככה נראית לוחית עם המדבקות המדוברות לעומת רכבים אחרים עם לוחית רגילה, התמונה חשוכה כי בגלל שההחזר של הלוחית חזק הוא מסנוור במידה מסויימת גם את המצלמה.

dscn1579em7.jpg

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

למה מוחזר אור מהרקע הצהוב?

עשו את זה בכוונה כדי שיוכלו לקלוט טוב יותר את המספר או שזה פשוט קורה בגלל הצבע? (מה שלא נראה לי)

פורסם

אני חושב שאתם מפספסים את העיקר של הלוחית:

הלוחית בנויה בצבע מחזיר אור בעוד הספרות !!! אינן מחזירות אור !!! , כך שברגע שמצלמים את הלוחית , הצהוב מחזיר את האור ונשאר "חורים" בדמות מספרים.

הפתרון שעובד אצלי כבר קרוב לשנה, הוא אזולירבנד צהוב , ממש חתיכה קטנה שמודבקת על ה 6 בצורה שבצילום גורמת לו להראות כמו 8 , והוא לא נראה לעין כיון שהוא מתמזג עם הלוחית (וכך לא יגידו ששיבשתי מספר או משהו כזה),

פורסם

לא הייתי סומך על זה, לך תדע אם בחורף ביום גשום ומלוכלך האיזולירבנד יחליט לנשור מהלוחית ותצולם באותו יום בדיוק.

חוק מרפי, הוא לא מפספס אף אחד.

לדעתי עדיף את המדבקות שהן משהו ייעודי.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
נרשמתי לאתר הזה שאחד הביא כאן.

אני לא רואה איפה אפשר לקבל דוגמית כמו שאחד אמר שהוא קיבל.

תענו לי בבקשה על השאלה.

פורסם

מה קורה בצילום באור יום?

הפלש בקושי משפיע על התמונה, בכל מקרה המספר יקלט לא משנה איזה טריק יהיה בלוחית

לא?

• תוכן חדש...