Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חביבי אתה קצת לא מחובר לעולם.

יש לך מחשב מולך? כן

אז למה אתה מקשיב לחברים ה"מומחים" שלך שחושבים שלמאזדה 323F, שההבדל בינה לבין מזדה 323 סדאן הוא סך הכל המראה החיצוני, יש הנעה אחורית?!

ננעלת על רכב? מעוניין לברר את המידע הטכני עליו?

כנס לגוגל וסע לשלום.

קצת אנגלית, קצת להפעיל את הראש - סה טו.

נ.ב.

שווה לברר מחיר שוק של רכב - הMX5 שאתה מדבר עליה נסחרת בסכומים שעוברים את ה50-60 אלף שקל, לאחת במצב טוב.

וכן, היא הנעה אחורית עם מנוע 1600.

תנסה לחטט קצת באינטרנט ולהעשיר את הידע.

בידידות, דני.:grin:

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני חייב להודות שיש הודעות שאני עובר עליהן בפעם השלישית ואני עדיין לא מצליח להבין אותך, בעיקר אני אשמח באם מישהו יסביר לי על הסימן =X.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

פורד סיירה הגיעה בחלק מהגרסאות עם הנעה אחורית לפי מה שאני יודע, (תקנו אותי אם אני טועה).

אלפא רומיאו 75.

אגב, למה ההתעקשות על הנעה אחורית?

פורסם

רועי =X

זה סמיילי שסותם את הפה :)

לפעמים דוחפים אותו גם סתם בלי קשר :)

כמו 2 נק'..:wink:

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
פורד סיירה הגיעה בחלק מהגרסאות עם הנעה אחורית לפי מה שאני יודע, (תקנו אותי אם אני טועה).

לא קיימת הנעה קדמית בסיירה. (ברוב המוחץ של הגרסאות הנעה אחורית. הנעה כפולה קיימת בקוזוורט).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
אז מה שעשיתי זה בסך הכל לקרוא הרבה על מכוניות ולהתייעץ עם כל אדם שאני מכיר שיש לו נסיון לא קטן עם רכבים.

הדרישות שלי:

כמובן לא לצאת מתחום ה20 אלף.

אוטו יציב מאוד.

קל אבל לא יותר מדי.

דגם ספורטיבי.

עדיפות יפאנית.

עם מנוע שמספק +- 120 עד 180 כ"ס. כשהמנוע נמצא במצבו הגולמי.

הנעה אחורית.

וכמובן אוטו שיצא לי "משהו" מלתת לו שיפוץ כללי (לא טורבו וכדומה סתם כי במקרה הזה זה לא יעזור לי כל כך).

כשאני מדבר על שיפוץ אני מדבר בעיקר על הנדלינג סי פי יו ודברים כדומה.

אחרי הרבה עבודת עריכה הבנתי מה אתה רוצה.

אם לטענתך קראת הרבה והתייעצת הרבה ואלו המסקנות שלך, אתה צריך לעבוד קשה על מיומנויותיך בתחום הבנת הנקרא.

כי אין כזה אוטו בתקציב שלך. אולי בתקציב פי 3 תמצא רכב שמתאים לדרישות שלך שתוכל לשפר לו את ה CPU כפי שאתה רוצה.

פורסם

אין מכוניות נוספות חוץ מה- E30 עם הנעה אחורית וקצת BALANCE?

חשבתי על לקנות MX5 ישנה .. אבל זה יעלה לא קצת ואני לא יודע אם לישנות יש גם הנעה אחורית

אין מכוניות אחרות (לא שאני חושב עליהן) בתקציב הנ"ל, חוץ מהפורד או חיפושית.

המיאטה (MX5) היא הנעה אחורית בלבד, זה חלק מאוד מהותי מהקונספט שלה.

מיאטות ישנות (מתחת לשנת 95) הן בעלות מנוע של 1,600 והגיעו לארץ ביבוא אישי, הן נסחרות ללא מחירון אמיתי, במחירים של כ 50 אלף ש"ח ויותר.

מאזדה 323F, כמו שנכתב, איננה רכב ספורטיבי כי אם משפחתית רגילה בעלת מראה חיצוני "מושך" (תלוי את מי).

לא יותר מזה.

מה רע לך להישאר עם הרכב של אבא שלך?

זה ייתן לך שכר לימוד וזמן לימוד ארוכים וטובים עד שתוכל להחזיק נפשית וכספית את הרכב שאתה באמת רוצה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

ב 20 אלף אתה יכול לחפש לך איזה פורד סיירה גיהה (מנוע 2000) ולהשאר עם המון עודף.

אם אני זוכר נכון, הייתה אחת למכירה בפוקוס השבוע.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

חביבי אתה עדיין צעיר עוד מעט צבא שזה 3 שנים שלא יהיה לך את האפשרות להחזיק אוטו

חבל על הכסף תאמין לי שאתה תצטרך אותו כשתהיה בצבא

אבל אם בכל זאת אתה נחוש בהחלטתך לקנות רכב

זה רק ב.מ.וו גיר רגיל מנוע 1600 קרבוקרטור הם באות בד''כ עם צוק אוטומטי

הרכב עולה בערך כמו ג'אסטי בין 7 ל 9 אלף את השאר תשקיע בביטוח ותיקונים קטנים

רק תזכור שהרכב הזה יכול לפתיע אם לא יודעים להיזהר...

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

תודה על העזרה של כלום, אני צריך לחשוב על אם אני קונה לעצמי אוטו פחות טוב בשבל

ההתחלה או שאני קונה אוטו כמו אמקס 5 ב60 עד 80 אלף אחרי צבא.

סביר להניח שאני אקנה לעצמי אוטו לפני צבא מהסיבה הפשוטה שאני מאוד נהנה לנהוג

והסגנון הכי מושך של נהיגה הוא דריפט, מה שצורך מקומות מבודדים ופתוחים למטרות בטיחות וכו'.

והאוטו שלי אבא שלי לא יכול לעזור לי אפילו בנהיגה הבסיסית שאני אוהב לעשות בכביש בלי

לעשות אפילו העצה של האוטו לתורים גבוהים במהירויות מותרות (במסגרת החוק) בגלל שהרכב של

אבא שלי הוא רכב שהוא משתמש בו על בסיס יומיומי.

ואם יצא ואני יעשה בחנייה פתוחיה דפיקה קטנה של האוטו שתעקב את היעילות שלו אפילו ביום אחד

זה יכול לפגוע בעבודה של אבא וזה לא כל כך מתאים לי, בתנאים כאלה גם אם היה נשאר לי חודשיים

וחצי עד לצבא הייתי קונה רכב משלי וגם אם זה לא יהיה בו הנעה אחורית.

לסיכום אני רק רוצה לאלתר רכב שיכול להחזיק מעמד את כמות הנהיגה שלי וכו'...

לפחות עד שאני אסע ליפן אחרי צבא, כי יפאנית אני כבר יודע

=P

פורסם

תגיד, אתה לא מכוון "קצת" גבוה ביחס לנהג שנמצא בקושי כמה חודשים על הכביש?

כבר אתה רוצה רכב לעשות איתו דריפטים? מה קרה, למידה איטית ומעמיקה של יסודות הנהיגה לא בסטייל שלך? :evil:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מצד אחד - יש לי כבוד אלייך על הבגרות והשמירה שלא לדפוק את הרכב של אבא שלך.

היה לי בחר שלא הבין את זה, ולא הבין שלימוד נהיגה הוא לא משהו בשיטת "רואים ועושים" וניסה עם רכב העבודה של אבא שלו לסחוף זנב אחרי... והתתוצאה היא איבוד שבוע עבודה של אבא שלו.

הוא הולך הרבה ברגל מאז... :|

מצד שני - תעשה קורס נהיגה מתקדמת. אתה תופתע (ואני מתכוון לזה בשיא הרצינות) כמה אפשר ללמוד.

וככל שאתה יודע יותר אתה יכול ללמוד יותר ולתרגל יותר. ואז אתה תוכל להנות בלי להסתכן, רק תקפיד להיות תמיד קצת פחות מהמגבלה שלך...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

ההתחלה או שאני קונה אוטו כמו אמקס 5 ב60 עד 80 אלף אחרי צבא.

.

.

.

כבר לא מלמדים הבעה בכתב בבית הספר ?

זה מתחיל להימאס, אם לא תשקיע בלקרוא ולעשות הגהה על ההודעות שלך לפני שאתה שולח אותן, ההודעות יימחקו.

פורסם

אמ, אין לי יותר מה לרשום פה אבל בכל זאת אני יגיב על שלושת התגובות

האחרונות שהגיבו לי.

לתגובה הראשונה, אם לא מנסים לא מצליחים, אמרתי שאני הולך להכנס לפניות ב80 קמ"ש?

אני הולך להתאמן על האוטו עד לרמה שאני יהיה מרוצה ממנה.

לתגובה השניה, אני נרשם לקורס.

לתגובה השלישית, יש כאן איזשהי הפלייה לדיסלקטים שאני יבין ? אני גם ככה מנסה לרשום

ברמה הכי גבוהה שאני יכול, ועדיין רוצים "להעלים את ההודעות" שלי כי אני לא רושם בדרכים

נכונות ?

זה לא בסדר.

מילא לא הייתה לי את בעיית הדיסלקציה, אבל כשיש לי אתם לא יכולים לומר לי לעשות מה שאני לא

וזה להביע את עצמי ברמה שתספק אותכם.

פורסם

קרא שוב את תגובתי הזו:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1134346#post1134346

אני מגיב פה מכיוון שפנית פה, ולא בה"פ. אם התגובה נראית לך לא במקום - שלח לי ה"פ ואמחוק אותה.

אם יש לך בעיית דיסלקציה, ואתה מודע לה, ומנסה בכל זאת לרשום בצורה תיקנית - כל הכבוד לך על כך.

אתה יכול גם להשתמש בכתבן של וורד לתיקון שגיאות כתיב.

בכל מקרה לא נדרשת ממך רמת דקדוק של ד"ר אבשלום קור.

כן ביקשתי שתמנע מפיסוק עם ...

שוב, לא התכוונתי ללעוג לדיסלקציה, אלא בסה"כ לבקש ממך לא להשתמש ב... שלא לצורך.

אם נפגעת - קבל התנצלותי הכנה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...