Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לקבל חוו"ד מאנשים שונים ואם אפשרי לקבל קישור לחומר בעברית על הרכב.

האם הוא מציע באמת הרבה ביחס למחירו בשוק (שהוא מאוד נמוך).

מה עלויות הטיפולים?והאם ניתן להשיג חלקי חילוף בפירוקיות או לא מקוריים?

פורסם

חבר שלי החזיק כמו משומשת שנתיים, בשל אותו קו מחשבה של "מכונית מנהלים" במחיר זול.

 

בפועל, הדשבורד מתקלף ממקומו, והיו לו די הרבה בעיות (בגיר, ברדיאוטר, במערכת החשמל). לטענתו לרכב היה מספיק כוח לעלות לכרמל בלי בעיה, והוא היה מאוד מרווח (יש לו ילדים). אני לא כ"כ אהבתי את הרכב הזה, אבל זה אני.

 

בקיצור: אמינות זה לא המקום לחפש (נדמה לי שהיא מבוססת על מזדה ישנה, ובכ"ז), גם לא שרידות. תמורה לכסף? אולי, תלוי מה אתה מגדיר כ"תמורה" וכמה אתה משלם על זה...

 

אני מקווה שיהיו פה חברים נוספים עם תגובות מפורטות יותר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

שלום.

לאמי יש קאיה קלארוס ואני נאלץ להגן על כבודו של הדשבורד!

אצלנו הרכב עבר כ150,000 ק"מ, ופנים הרכב נראה כח-ד-ש!

 

א-ב-ל קאיה זו קאיה וכמובן שהרכב כבר שפך מנוע והוחלף במנוע אחר.

כמובן שהגיר כבר לא כחדש ונותן לך "דחיפה" קלה בגב בכל העברת הילוך.

ונכון שמעל 100 הרכב מרעיש מאוד.

אה כן, וגם הרבה מהמתגים (נעילה מרכזית, חלונות וכו') ממזמן כבר לא עובדים.

וכן, הפח עדין ממש כמו ילדה קטנה.

 

אבל, מצד השני הרכב מאוד מרווח, די נח, ובסך הכל די מספק את המטרה העקרית שלו שהיא להגיע מנקודה א לנקודה ב.

 

אז אמנם אנחנו מרוצים כל עוד הרכב נוסע,

אבל היי, לפחות הדשבורד שלם :-)

פורסם

לשני חברים שלי יש קלארוסים ושניהם מרוצים מאוד. שניהם מחזיקים בו מספר שנים ועושים בו קילומטראז' די גבוה (אחד מהם נוסע חיפה-ת"א מספר פעמים בשבוע).

הרכב מרווח ונוח. הדיפונים, הריפודים והאיבזורים למיניהם די עמידים ואצל שניהם הרכב נראה טוב מאוד מבפנים. כן, גם הדשבורד נראה חדש. צריכת הדלק סבירה לרכב 2 ליטר גדול (לא זוכר מספרים).

חסרונות - שניהם היו צריכים לשפץ תיבת הילוכים באיזור ה-150K ק"מ והעלות הייתה 6-7K ש"ח (אם אני זוכר נכון). טיפולים לא זולים במוסכים מורשים.

מצד שני - שניהם מחזיקים רכבים שקנו מאנשים שטיפלו לפי הספר. ראיתי כבר כמה וכמה קלארוסים אחרים שנראו בית שימוש. ורכב שנראה בית שימוש בדרך כלל גם מתוחזק חרא ובקמצנות. אני מעריך שקלארוס שלא טופלה כמו שצריך תצריך יישור קו שיהיה די יקר.

פורסם

מבוסס על מאזדה 626 משנות ה-80.

 

כן יש בעיה עם הדש-בורד, והיא מוכרת.

למספר לא מבוטל של רכבים הוחלף הדש כבר אחרי שנה וחצי שנתיים באחריות.

הוא נוטה להתעוות.

 

רכב שמור ומטופל ייתן לך תמורה טובה לכספך.

רכב מפופק יביא המון צרות.

×
×
  • תוכן חדש...