Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיואש מבעיות שמן :(

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

................................. מיטב המומחים ישבו על המנוע, עשו לו רינגים, והוא רק נהיה גרוע יותר. אני מדבר על קונדיטוריה משובחת שעשתה המון שיפוצים מוצלחים בעבר, כולל ייעוץ המחלקה הטכנית של היבואן ופקסים מצרפת. שום סקנר ועין של מומחה לא הצליחה להסביר למה המנוע מצלצל, אוכל שמן ודלק בטירוף, נחנק ולא סוחב.

מנוע משומש מייבוא פתר את כל הבעיות באחת. ..........................................................., אבל למדתי באופן אישי שמנוע קומפלט הוא הימור בטוח, מה גם שיש אחריות לתקופה מסוימת וניתן להחליף שוב אם הוא לא תקין.

וכמו שציינו פה, זה היה מהיר מאד. פחות מיומיים עבודה, כולל נסיעת מבחן ושלל בדיקות.

היי אייל--

1. לעניין שלך, אכן אין על מה להתווכח , עובדות הן עובדות, ולכן ציינתי בתוגבותיי השונות כי אני מעדיף מנוע טוב מייבוא מאשר ביצוע אוברול.

2. לא ניתן לשלול על הסף אפשרות לאוברול מנוע. יש מכונאים שזהו מומחיותם. בודדים, אבל קיימים. אני חיפאי, באיזור שלי אני לא מכיר כאלה. עד לפני שנים לא רבות, היו.

היום, הצעירים , נוהגים להחליף, ואולי טוב שכך. זמנים משתנים, אנשים משתנים, עלויות משתנות, הכל זז.

לסיום, בכל כלל יש יוצא מן הכלל, וכל אחד יבחר בדרכו, אני את שלי אמרתי. גם אתה, אנחנו תמימי דעים, 100 אחוז צודקים? לא בכל המקרים כולם, כנראה שברוב רובם.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לחברים שלום

אכן דני צודק בדבריו בקשר להחלפת המנוע ,במקרה הספציפי הנל מנוע היונדאי בעל תכונות שימון בעיתיות ,קמשפטים נתפסים משאבת שמן בעלת אורך חיים קצר ,והצטברות בוצה בקצב מהיר מהרגיל

באוברול ישנם מספר בעיות ,צודק שמר בעניין הכסף ,באוברול המכונאי ישתמש בחלפים חדשים חליפיים מכיון שברוב המקרים מחיר החלפים המקוריים גורם לשיפוץ להיות בלתי כדאי כלכלית ,ובכך המכונאי נחשף לבעיות התאמה (חריצי רינגים לא תואמים ,אטם ראש לא תואם ועוד)ישנם סיכונים נוספים בביצוע אוברול ,אם ראש המנוע פסול ולא ניתן למילוי ,המכונאי נמצא בבעיה מול הלקוח והמחיר החדש ומציאת חלק משומש במקום,בנוסף סדקים בבלוק או בראש או בבית קולר שמן המנוע על הבלוק ,כל זאת הופך את האוברול לעבודה בעלת סיכון כלכלי גבוהה הן לבעל הרכב ולבעל המוסך במיוחד במנועים יקרים

פתיחת מנוע של יונדאי טומנת בחובה הרבה הפתעות מעבר לרגיל, הדבר אפשרי אם אתה מוכן להפתעות כלכליות,השיפוץ יצא גם מוצלח ,אך שוב באיזה מחיר!?

ערוך בדיקת קומפרסיה וליקג' קבל יותר נתונים וחזור אלינו לקבלת עצה טובה

יגאל

• תוכן חדש...