Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה בא לצבא לא בגללך אלה בגלל ובשביל המדינה!

בסופו של דבר אתה כן מגיע בשביל עצמך ובשביל המשפחה שלך והחברים.

לא משנה איך נסתכל על השירות הצבאי - בסופו של דבר אתה בן אדם - ועובד עם בני אדם נוספים .

אף אחד לא מכונה , ואף אחד לא מגיע לצבא בשביל להיות רובוט ...

וכאחד כזה שמגיע לתרום - ושורף 3 שנים של גיל צעיר מהחיים שלו --בשביל לתרום--

אני - ואחרים מצפים לייחס של בני אדם ולא של עבדים , ורוב המפקדים בצבא הבינו את העניין ממזמן

אבל מצד שני מדי פעם נופלים על מישהו כמוך .. שלא מעריך את מה שקיבל - אבל יודע לנצל .

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בואינה גיא אחי כאן זה לא הצבא הרוסי אולי אתה מיתבלבל והחיילים הם לא הרכוש שלך ולא של אף אחד אלה רק של הממשלה ואם אתה הייתה מ"כ או כול "מוצץ דם אחר" ככה אני קורא להם זה לא מכנה לך זכות לדבר ככה.. ואני לא רוצה לדבר אישית אבל אותם אלה שאוהבים ליתפוס תחת בצבא הם אותם הילדים שהיו מרביצים להם היו ילדי כפות מסכנים והיו סובלים מחוסר כוח להשפיע על אנשים והינה הוופה הם קיבלו כוח אז הם תופסים תחת אבל בפנים בפנים בנשמה אתה עדיין יכול ליראות שאותו המפקד שתופס תחת הוא אפס מאופס בלי הצבא שלו ובלי הכלים אליהם הוא מנגן.. אני יכול להראות אלף דוגמאות למקום ממינו באתי כמו מישטרה צבאית-ילדים שתופסים תחת...

הצבא היום הוא שונה הוא כמו מקום עבודה עם אנשים כי בתאלכס רוצה צבא אז לך לצבא לא רוצה לא צריך...רוצה קרבי לך לקרבי לא רוצה קרבי אל תילך...

לכן אותם החיילים הקרביים שאתם אומרים שיורקים דם הרי הם לא יורקים דם בגלל שהם גברים והם פלאי עולם אלה בגלל שהם בחרו לירוק דם... ואותם אנשים שמתגייסים לצבא כדי ליהיות גובניקים מה לעשות שיש אנשים שבאים לצבא לעשות 3 שנים וללכת ולא להישתגע בקרבי או בכול בררה וחרא אחד שקיים אלה ליתרום ולא לישכוח מחיי היום יום ואזרחות..

וALX אם אתה מדבר ככה כניראה מסכנים החיילים ששירתו תחת פיקודך...

ואגב תיזכרו אנשים להרשים חיילים צעירים מתים שמורעילים עד מוות זו לא כול כך בעיה וגם להגיד שהם אהבו והכיבדו אותך זה לא סיפור גדול.. אבל להרשים חיילים פזמנייקים ושהם יתפסו ממיך זה כבר הרבה יותר קשה...

מפקד גבר הוא אותו אחד שיכול להבין אותך אם יש לך בעיות ולא יתדאג לתחת שלו לדרגות על הכתפיים וצערי הרב אין הרבה כאלה היום..

שאלו קצינים צעירים למה הם רוצים להיות קצינים והם עונים לך סתם כי אין לי מה לעשות באזרחות אז אני באתי להיות קצין חחח תחשבו לרגע מה באמת מעניין את אותו קצין בצבא החיילים חחחחח עלאק אלה המשכורת ודרגות שלו ...אותם הצעירים חושבים שחיילים שלהם הם העבדים שלך..וואי וואי איך אני שונא את אותם קצינים תופסי תחת וסובלי מחוסר מילה והשפעה..

ועוד משהוא לסוף מפקד טוב הוא אותו מפקד שיכול לדמיין את עצמו בבעיה שלך..לדוגמה שאתה בא ואמר לו אבא שלי ניפטר ואמא שלי חולה ואין לנו כסף ואוכל בבית הוא יכול לדמיין ולהבין אותך ואז לעזור לך ולא לידפוק חשבון לערכת..

אבל אותו קצין שהיה ילד כפות גר בדני(עשירי חיפה) ונוסע על מרצדס ואבא שלו לא ניפטר לו מול העניינים אז איך לעזאזעל הוא יבין אותך הרי מה לו ולניסיון חיים כי עד לפני הצבא מה שהוא היה עושה הכי הרבה היה ללכת לבית ספר לז** את החברה ואז ביום שישי ללכת לסיטי הול חח אז איך בצא מצפים משהוא מאנשים כאלה... אבל יש בודדים בין האנשים האלה שמבינים לפעמיים חיילים..

ואל תתחילו עכשיו לבוא ולהגיד לי לא..זה לא ככה אנשים סבבה..אני מכיר את אישית ומעוד עשרות עריקים וחיילים איתם דיברתי וכשאתה לוכד אתה רואה הרבה פעמיים את האמת בעיניים וברב המיקרים היא לא כזו וורודה

פורסם

או קיי אז ככה הייתי היום בבסיס, נשפטתי קיבלתי 21 ימים בכלא על תנאי

וכרגע אני עדיין לא שייך לשום מקום ספציפי נראה מה יהיה מחר .

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

יצאת בזול!

יאללה, פתח דף חדש...

ולשני ה'מפקדים' שהגיבו כאן בשרשור - היה לנו ביחידה רס"ר שהתייחס (בין השאר) אליי כמו לזבל. תוך יומיים את הלקח שלו הוא למד. הוא הבין טוב-טוב שלא כדאי לו לאבד את הזימון למילואים (שהוא כ"כ רצה) בגללי. מאז הוא לא דיבר איתי.

פורסם

בהחלט יצאת בזול. ועכשיו, יאללה, קח את עצמך בידיים

ותקווה שלא תיפול לידיהם של המפקדים האנושיים והמתחשבים שכותבים כאן בין השאר...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...