Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

הגיע היום, הלך לי הראש מנוע, הרכב הוא רובר 200 מודל 99'

השאלה הנשאלת? האם זה חשוב שהסט שלייף יהיה מקורי או תחליפי?

ההבדל במחיר הוא עצום. מקורי עולה 1200 ש"ח, ותחליפי 600 ש"ח לפני הנחות של הפרסי / צנטרל.

אני מעוניין למכור את הרכב תוך שנה, אבל לא כלכך בא לי למכור למישהו משהו רע.

בתודה ענקית מראש,

דימה

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

בדוק את המחיר של הסט בחנויות המתמחות בכך:

"יודן" ברח' בן אביגדור, מול בית הספר.

"מורד" ברח' גרשון 13.

פורסם

החנויות מוכרות סטים תחליפיים ו-OEM, כלומר מיוצרים ע"י אותו יצרן שייצר את האטמים ליצרן הרכב.

ייתכן שיש להם גם סט מקורי.

פורסם

שלום רב

ברובר 200 סט השלייף חייב!להיות מקורי בלבד, ישנו פס גומי סיליקוני יצוק על גבי אטם פח ,פנה לאוטו מיני יבואן חלפים מתמחה ברובר ברח תושיה בתל אביב

את שיפוץ הראש עליך למסור רק לבעל מקצוע אשר התנסה בסוג זה של ראשים ההשחזה צריכה להתבצע עד לאחרון הפגמים ,והכוונה לפגמים של 0.1 ממ נחשב כפסול

אל תתפתה להצעות זולות ,ראש זה מועד לפורענות

יגאל

• ספונסר פורום
פורסם

ברוב ברכבים הייתי מייעץ לך לקנות סט חליפי.

ברכב הספציפי הזה אין לך בררה ,רק מקורי!!

מניסיון מר של כמה פעמים,יש הבדל גדול בין אטם ראש מקורי לחליפי, כמו כן יש להחליף ברגים במידת הצורך, הברגים מתארים

תמונה 133.jpg

חליפי בן חודש.jpg

מקורי.jpg

פורסם

אנשים, המון תודה לכם..

אני הולך לעשות את הראש אצל המוסך שבו אני מטפל, לא מורשה, אבל עשה עד כה 7 ראשים לרובר 200. אחד מהם לחבר שלי.

ידוע לי כמו גם לכם שזהו ראש בעייתי.. השאלה היא האם אני אוכל להמשיך לנסוע ברכב? או שעליי יהיה למכור אותו? כלומר האם הראש יחזיק כמה שנים בכלל?

בתודה מראש,

דימה

• ספונסר פורום
פורסם

במידה ושיפוץ הראש מנוע כולל כל העבודה שמסביב תעשה בצורה מקצועית תוך שימוש בחלקים איכותיים לא אמורה להיות בעיה .

פורסם

היום היתי במוסך, לפי מה שהבנתי אין כל עבודה מבחינת שיפוץ....הפאקום ראש היה דפוק, ולכן המים התערבבו עם השמן, לפי המוסך אין כל צורך במילוי, הראש נשלח למכון לבדיקה האם הוא ישר, ואם לא אז יישרו אותו, מעבר לכך לא קרה כל נזק. לכן אני צריך רק סט שלייף.

בחרתי בסט לא מקורי, של חברה גרמנית, הרלינג (הומלץ לי) אני לא יודע אם מישהו מכיר את החברה. אני מקווה שהכל יהיה בסדר..ואני מאוד מקווה שהכל יחזיק ולא ימות לי בקרוב.

בתודה מראש,

דימה

פורסם

טוב תודה על העצה, אך ההפרש במקרה זה הוא גדול מדיי, 1400 ש"ח לסט המקורי הטוב (לפי מוסך מורשה קיימים 2 סטים) לעומת 400-500 ש"ח (עדיין לא יודע כמה אחרי הנחה) לסט התחליפי תוצרת גרמניה..

אני בוחר בתחליפי. אני מאמין שהוא יחזיק, ואם לא אז הפסדתי בסה"כ את ה500-600 ש"ח עבודה שהמוסך שלי לוקח. ו5 ליטר שמן ונוזל קירור.

• תוכן חדש...