Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם קפצתי השבוע לראות וישרים באוטו דיפו עד כה היו לי צמפיון והחזיקו לי שלוש שנים!!

הם עדיין מנקים היטב אך הגומי החל להיקרע ואייני רוצה לשרוט החלון

מה רבה היתה תדהמתי לראות שתחזיקו חזק.. וישרים של אמריקן איגל עולים 89 שח!!!!

ולא שיש לי יגואר כולה פיגו 306

ברור כמובן שלא קניתי ואני שואל מה ,הם באמת חושבים שכולם דפוקים שישלמו על וישרים של אמריקן איגל 89 שח ????

פורסם

הם בונים על המנטליות של הישראלי המפונק שיתעצל לנסוע כמה מטרם ולחפש חנות נורמאלית למוצרי רכב, שים לב חנויות אוטודיפו גם לעולם לא תקועות באמצע שומקום אלא תמיד בקניונים או במתחמים.

בתור אחד שעובד באבטחה, אני יכול להגיד שהם יתעצלו ללכת 2 דקות ללא מזגן בכדי לחסוך 30 שקל על המגבים.

פורסם

גם אני ביקרתי לאחרונה באוטו דיפו והמחירים שם לא מחוברים למציאות

פילטר אוויר לפונטו שלי שקניתי לפני כמה ימים ב45 שח בחנות קטנה ,עולה שם 99.99 שח

משהו שם דפוק לגמרי...

------ CLUBBER IN SEARCH OF THE PERFECT SOUND -------

פורסם

אם זה עוזר - הבוקר קניתי מגב בודד ל205 (לשמשה האחורית, אבל לדעתי מתאים גם לקדמיים) אצל ג'נרל ברקס במסגר במחיר מופקע ביותר של... 10 ש"ח! :lol:

שווה לקפוץ לחנויות חלפים אמיתיות לפעמים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

היכן ניתן למצוא וישרים של צ'מפיון באזור הצפון?

בד"כ אני קונ של BOSCH אבל פעם אחת קניתי CHAMPION ולהפתעתי החזיקו מעמד הרבה יותר זמן...

תודה

פורסם

אני גם חושב שהם יקרים.

אבל בכל זאת, קניתי שם גלון נוזל קרור של פרסטון וגלון שמן 10/40 חצי סינטטי של AGIP ב-100 ש"ח.

מה שלחץ עושה לבנאדם.

חוזר לדו"ג... :wave2:

פורסם

שלום לחברי הפורום!

קניתי את המאזדה שלי עם וישרים קרועים, והם שרטו לי איזה רבע חלון :cry: עד שהחלפתי אותם.

יש משהו שניתן לעשות כדי למזער את השריטות על השמשה?

תודה ושבת שלום

פורסם

ה"פרסי" זה חנות חלקי חילוף לרכב שנמצאת ברחוב יצחק שדה בתל אביב. אין לי את המספר של החנות אבל אם תעשה חיפוש בדפי זהב בטח תמצא תחת השם פרוחזאד.

[SIZE=5][COLOR=red][/COLOR][/SIZE]

פורסם

פוליש לזכוכית, תלוי מה עומק השריטות.

שלום לחברי הפורום!

קניתי את המאזדה שלי עם וישרים קרועים, והם שרטו לי איזה רבע חלון :cry: עד שהחלפתי אותם.

יש משהו שניתן לעשות כדי למזער את השריטות על השמשה?

תודה ושבת שלום

• תוכן חדש...