Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה רעים יכולים להיות אנשים? בן אדם שם זמן, כסף, זיעה, (ואם הוא לא זהיר, גם דם), ובא מישהו ולוקח את פרי עבודתו, שמין הסתם חשוב לו מאוד.

אנשים יכולים להיות ממש זבל!

גזר דין סירוס לגנב!

פורסם

קשה לי להאמין שאפשר להוציא רכב כזה, ובכלל רכב ללא בעלות דרך מעברים רשמיים של המדינה.

גם קשה להאמין ששניתן להוציא בדרך אחרת. כך או כך....פחד אלוהים.

אם אפשר להוציא כזה "טנק" אז מן הסתם אפשר גם להכניס. אלוהים...איזה פחד.

אריה

פורסם

הרכב של שרוליק שוורץ.חבר ילדות .העברתי איתו שעות בסוכת המציל בים.

דיברתי עם החברים ממשמר הגבול שמסיירים בקו התפר בשרון.

ושלחתי גם תמונה הרכב שיתפרסמה באתר.

מקווה לתוצאות.

נתי קובלנץ

מיתחם נמל ת"א מ1950

פורסם

תרשו לי בנימה אופטימית משהו לאחל לגנב כמה לילות במעצר בכלא אמריקאי ואז הוא יוכל להמשיך לגנוב יצירות פאר משומרות כאלה בתוך גופו -בחלק האחורי ...:x

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

גניבת רכב כזה זה לא עוד גניבת רכב,זה מזכיר לי את המרצדס הלבנה שנגנבה מאילת.

זה הזמנה ממשהו חובב אספנות ויודע בדיוק מה הוא גונב, לפי דעתי רכב כזה לא יודע איך אבל מוברח לאספן במדינת ערב.

כואב הלב!

פורסם

לבעל הקאדילק \ נציגו בפורום שלום,

קודם כל משתתף בצערכם, אני בטוח שאני אפילו לא מסוגל להבין את ההרגשה, עד שזה קורה!

על מנת שנוכל כולנו ללמוד ולהימנע ממקרים דומים, האם תוכל לספר באילו אמצעי מיגון צוייד הרכב?

תודה! ומקווה שהרכב ימצא בקרוב!

פורסם

רבות דובר בפורום על נושא אבטחת הרכבים, ואפילו נפתח שירשור בנושא המלא ברעיונות ועייצות, השורה התחתונה היא, שאם מישהו באמת מעוניין ברכב שלך, העניין אבוד מראש, ניתן להקשות ניתן לעקב, ניתן להפריע לא ניתן למנוע גניבת רכב באופן אבסולוטי...אולי רק כמו בתמונה ולהוסיף למים דגי פירינאה ותנינים...להערכתי ובניגוד למה שנכתב בידיעות הרכבים הנ"ל נימצאים בארץ...בשטחים אומנם אבל....רמאללה ושכם, שני ערים עשירות בחלקים מסויימים שלהם ובהם תרבות אספנות מפותחת...בניגוד למה שנוטים לחשוב יש בין עשירי ערים אלה, כמה אספניים נילהבים, (ואין כוונה להטיל דופי ברובם) והם מחזיקים ברשותם כמה פריטים מעניינים מאוד, אגב את חלקי חילוף הם מביאים מירדן וערב הסעודית, בהם נושא האספנות מפותח עוד יותר...בקיצור לדעתי האיישית באחד מההנגרים שם, נימצאות חלק מהגניבות האחרונות...שמרו היטב על עצמכם-רן

pic_02843.jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
קשה לי להאמין שאפשר להוציא רכב כזה, ובכלל רכב ללא בעלות דרך מעברים רשמיים של המדינה.

גם קשה להאמין ששניתן להוציא בדרך אחרת. כך או כך....פחד אלוהים.

אם אפשר להוציא כזה "טנק" אז מן הסתם אפשר גם להכניס. אלוהים...איזה פחד.

אריה

תתפלא, אבל במדינה שלנו יכולים לקרות הרבה דברים. היתה על זה כתבה השבוע ב"ידיעות" ולפי כל ההערכות הרכב הזה ומספר רכב קלאסיים נוספים ש"נעלמו" בזמן האחרון הם הזמנות של אספנים ממדינות ערב. מישהו בודק כל תכולה של מכולה ומכולה שיוצאת מנמלי הים? אני לא בטוח. וכבר היו דברים מעולם.

• תוכן חדש...