Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהצלחה שיהיה לך.

במחשבה לאחור, לא היה שווה לך לשלם את ה750 שקלים האלה ולגמור עם זה? שלוש פעמים ללכת לבית משפט התרוצצויות ואני משער שגם להפסיד ימי/חצאי ימי עבודה.

VW PASSAT 1.8T

פורסם

צודק בהחלט, גם אני חשבתי האם זה שווה את זה. יש פה כמובן עניין של צדק, כי אני לא חושב שאני אשם, והשוטר לא היה במצב לשפוט את האירועה, אבל הלכתי למפשט בגלל הכסף, כי אם זה היה קנס של 250 הייתי משלם ושותק.

ימי עבודה לא הפסדתי בגלל זה.

אבל יש עוד עניין של השכלה וניסיוון חיים, כי עד שאתה לא עובר את הפרוצדורה בעצמך, אתה לא יודעה מה ומו. אז רק בשביל זה זה היה שווה את זה, אפילו אם אני אקבל את הקנס המקורי.

אז בעיקרון אני לא מצטער.

פורסם

כרגע התקשרה מזכירתו של השופט, ואמרה שאין צורך להגיעה להקראה של פסק הדין בחודש הבא, ושזה ישלח בדואר.

מעניין אם זה אומר משהו.

פורסם

כתבתי בעמוד הקודם מה היה במשפט.

"אז היום היה המשפט, השוטר הגיעה 5 דקות לפני שהשופט כבר היה מוכן לזרוק את התיק, אבל זה המזל שלי :smile:

השוטר הזה או שהיה מסטול, או שהזיכרון שלו על הפנים. בכלל דיבר שהאירועה היה בהמשך הכביש. היה כולו מבולבל, כל הזמן אמר לא בטוח וכאלה.

עורך דין היה פשוט עושה ממנו אפס, אבל אני מאמין שהשופט הבין את הנקודה שהוא לא יודעה כלום.

הראתי את התמונות של האירועה, אמרתי גם את מה שקרה. חבר שלי גם העיד את אותו הדבר.

אז הפשק דין ינתן עוד חודש. כאילו שאין לי מה לעשותאלה רק להגיעה לבית משפט הזה כבר בפעם השלישית. לפחות אני מקווה שהיה שווה את זה.

ולמה בכלל הפסק דין לא ניתן במקום? האם זה שונה ממשפט למשפט, או שבכולם יש תאריך אחר לזה.

או שאולי השופט רוצה להחליט את ההחלטות האלו אחרי איזה באנג :smile:

user_online.gif

את האמת אני לא יודעה עם זה מתנדב או שוטר, אבל יש לו מספר אישי 50303049, אז נירא לי שזה לא מתנדב

פורסם

אני יעדכן כאשר אני אקבל את פסק הדין.

מקווה שאלה יהיו בשורות טובות.

אבל בינתיים אני נסעתי לאילת :)

סוף שבוע טוב לכולם!

• תוכן חדש...