Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כאשר אני מחבר את הממיר של HOT לכרטיס טלוויזיה במחשב עם חיבור של כבל טלוויזיה הכרטיס טלוויזיה מחפש ערוצים ומוצא ערוצים רגילים כאילו ואין ממיר דיגיטלי(אני לא רואה אינפורמציה של הממיר- לדוגמא מתי התוכנית מתחילה וכו'). הכרטיס טלוויזיה מוצא ערוצים כאילו ואין ממיר, אני יכול להחליף ערוצים בממיר ולא קורא דבר במחשב.

כאשר אני מחבר את הממיר דרך יציאה של בננה RCA VIDEO רואים ממש טוב ובאמת אני רואה את הנתונים של הממיר וכל מה שצריך. הבעיה היא שאין קול. ניסיתי לקחת 2 בננות(רמקול ימני/שמאלי) בממיר ולחבר אותו לכניסה של כרטיס קול AUX ועדיין אין שום קול מלבד רעש.

ניסיתי להתקשר למקוד תמיכה, חיכיתי יותר מידיי זמן, עד שענו לי העבירו אותי לתמיכה אינטרנט(?!), עד ששם ענו הוא העביר אותי למקום אחר וכבר לא היה לי כוח לחכות.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
כאשר אני מחבר את הממיר של HOT לכרטיס טלוויזיה במחשב עם חיבור של כבל טלוויזיה הכרטיס טלוויזיה מחפש ערוצים ומוצא ערוצים רגילים כאילו ואין ממיר דיגיטלי

תמשיך לחפש תחנות עד שתקלוט את התדר של הממיר

פורסם

זה כמו לחפש בטלויזיה את הערוץ של הוידאו, תעבור ערוץ ערוץ בכרטיס טלויזיה וכשאתה עומד בכל ערוץ וערוץ שחק עם הממיר ותראה אם יש שינוי במסך של המחשב.

ברגע שתראה שיש לך נתונים הגעת לערוץ של הממיר.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

רעיון טוב, אני אנסה. אבל למה הוא מוצא את כל שאר הערוצים אז? זה אמור למצוא רק ערוץ בודד אחד שהוא הממיר.

עוד דבר, בחיבור הנ"ל(של כבל טלוויזיה) האיכות היא די חרא ויש די הרבה שלג, כשאני מחבר דרך חיבור של RCA האיכות משתפרת פלאים. הבעיה היא בכרטיס טלוויזיה?

פורסם

תיראה זה פשוט מאוד, עבור חיבור אנלוגי אתה מחבר את הממיר דרך כניסת ה RF (העגולה ההיא) וככה אתה רואה ערוצים אנלוגיים + סאונד.

עבור חיבור דיגיטלי (בעצם זה גם חיבור אנלוגי, אבל ככה אתה יכול להשתמש באופציות הדיגיטליות של הממיר) אתה מחבר דרך הבננה הצהובה, זה בשביל התמונה, ובשביל הסאונד אתה מחבר את האדום והלבן לכניסת LINE IN של הכרטיס קול שלך במחשב, ובשביל זה אתה צריך מתאם (RCA לחיבור אוזניות).

אגב עבור התמונה יש אפשרות נוספת והיא לחבר לכניסת ה S-VIDEO אם קיימת, זה עבור איכות תמונה טובה יותר, אבל הכבל די יקר.

אגב אתה צריך לעדכן בתוכנה של הכרטיס טלויזיה דרך איזה כניסה הסאונד שלך מגיע.

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם

איזה כרטיס טלויזיה יש לך?

ברוב כרטיסי הטלויזיה החיבור הרצוי הוא מהממיר (יציאות אודיו L+R לבן+אדום) לכרטיס הטלויזיה (פלאג 3.5 מ"מ כמו של אוזניות, בסמוך לאיפה שאתה מחבר את הכבל של התמונה), פלוס חוט קצרצר נוסף מכרטיס הטלויזיה לכרטיס הקול. (3.5 מ"מ שני הצדדים)

יש לוודא במיקסר של מערכת ההפעלה שלא עשית בטעות "MUTE" או הורדת ווליום ל-0 לגבי כניסת LINE IN, יש לי הרגשה שזו הבעיה שלך.

בנוסף, וודא שלא הורדת ווליום בממיר בטעות לאפס (רלוונטי לממירי יס, לא בטוח אם ב-הוט יש ווליום בממיר)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

בנוסף, וודא שלא הורדת ווליום בממיר בטעות לאפס (רלוונטי לממירי יס, לא בטוח אם ב-הוט יש ווליום בממיר)

קיים, ניתן להתקשר לתמיכה לקבלת הסבר.

בכל מקרה, לא עובד בחיבור דיגיטלי (כבל אופטי, למי שיש).

פורסם

אוקי הצלחתי! עשיתי סריקה! מצאתי את הערוץ של הממיר, האיכות טובה מאוד.

לא היה סאונד. התקשרתי למוקד הם נתנו לי לכתוב איזו סיסמה בשלט ואז הייתה לי אפשרות של הווליום של הממיר. הווליום היה על מינימום. עכשיו הכל עובד, תודה.

פורסם

אני לא זוכר את כולו, בטח יש משהו באינטרנט.

היא אמרה לי ללחוץ על הכפתור של הממיר(ז"א יש כפתור לטלוויזיה,ממיר,וידאו),ואז להחזיק על הכפתור SETUP זמן מה עד שיהיו 2 הבהובים מהירים של הנורה שמעל הכפתור של הממיר GC או משהו כזה...

ואז ללחוץ 399 או משהו כזה. את הקוד אני לא זוכר

פורסם

עכשיו אתה יכול לחבר דרך כניסות ה-RCA ולקבל איכות יותר טובה. נסה ותהנה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לא ברור לי למה חיברת את הממיר דרך כניסת ה RF, עדיף לחבר דרך ה RCA (חיבור צהוב) האיכות שלו הרבה יותר טובה !!

פורסם

ניסיתי לחבר דרך RCA והאיכות בערך אותה איכות, הבעיה שגם שם לא היה לי קול, אבל זה כבר פתרתי עם התמיכה כמו שאמרתי.

אני מעדיף להשאיר את ה RCA בלי הממיר כי הוא תפוס ע"י מצלמה. ואז יש בעיה, ניסיתי לשים מפצל ואז אם אני רוצה לראות טלוויזיה אני לא יכול בלי לנתק את המצלמה וככה גם הפוך

פורסם

אהה אם ה RCA תפוס זה כבר סיפור אחר, אגב יש גם כניסת SVIDEO ברוב כרטיסי הטלויזיה אז תחשוב גם על זה.

• תוכן חדש...