Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי את הרכב כשהאנטנה היתה בלי גומיה מתחתיה.

במסגרת יישור הקו המופרע משהו שאני עושה לרכב, בו אני מחליף כל שטות כמעט,

נרכשה חדשה בצ'מפיון תמורת סכום נאה של זוזים.

אודה לאנשים שכבר פירקו, אם יתנו טיפים , בעיקר מה לא לעשות.

כי להערכתי זה כולל פירוק דיפוק הגג מבפנים.

הודעה זאת עקרונית מופנית למרק10 ידידינו הספץ בגולפים דור רביעי. :wink:

תודה.

אייל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני מאמין שאתה מתכוון שלגומיה שעוטפת את בית האנטנה.

גם אצלי בפאסאט היא מתפרקת ואשמח לשמוע את דרך ההחלפה.

אייל, קנית את בית האנטנה החדש ? מה מחירו והיכן ?

Veni Vidi Vici

פורסם

היי אייל,

1. ראשית עלייך להצטייד בגריז מוליך שיש למרוח אותו על החלק הפנימי של הגג (בזמן ההרכבה) במקום שבו נמצאת האום (M14) על מנת ליצור מגע מוליך.

2. יש לפרק את החלק העשוי מפלסטיק מתחת לאנטנה (אין צורך לפרק ריפוד).

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה רבה מרק.

משום מה בהיינס שלי זה לא מפויע.

אמנם זאת באמת עבודה זניחה, אבל אם יש דרישה לפרוייקט מצולם, אני יכול לבוא לקראת אלו שצריכים ולצלם כשאבצע זאת.

אייל.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לאחר שתודה לאל היום הסתיימו מועדי הא' שלי , מחר כנראה יבוצע יחד עם תמונות.

מרק, עוד שאלה , בכדי לא לפתוח שרשור חדש :

רציתי לדעת האם ברשותך תרשים המתאר פירוק מסודר של דיפוני דלתות הנהג והנוסע על מנת להגיע לרמקולים , כמו כן האם ברשותך איור המפרט פירוק הטוויטרים במראות עם / ללא פירוק הדיפונים.

הגיע הזמן להחליף את הקומפוננטים המקוריים שבאים עם הרכב.

תמיד אפשר לבצע ניסוי ותהיה, אבל אין לי כח לגלות שנשברו / נסדקו קליפסים נסתרים או שפספסתי איזה בורג.

תודה מראש.

אייל.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אם אינני טועה זוהי אנטנה זהה(בבסיסה) לכל רכבי הקונצרן כולל הפולו הקודמת שלך,גם אני רכשתי את ה"קיט" ופירקתי (טעות בדיעבד) את כל הדיפון הפנימי של הגג,הייתי בטוח שהגומייה הקרועה תגרום לנזילות אך מה שבאמת מתפרק(בלאי) זוהי החגורה החיצונית של הגומייה והסתבר לי שגם לולא החלפתי לא היה הבדל מהותי ושום נזילה לא הייתה מתחילה(לא יכולתי לשאת את הענין מבחינה קוסמטית)

התברר לי לאחר מכן כי באמת מספיק לפרק את חגורת הפלסטיק בחלק האחורי של הדיפון הפנימי ומשם יש גישה(לא כל כך נוחה)לפירוק האנטנה.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

כן, זה זהה בכל רכבי הקונצרן.

לא התכוונתי לפרק שום דבר מהגג, רק את החגורה החיצונית, כפי שמרק הראה לנו.

גם בפולו היה חסר האלמנט הזה, אבל זה לא הפריע לי בעין קוסמטית כמו שזה מפריע לי עכשיו..

עכשיו הרכב יותר בהיר פשוט, קודם לא שמו לב , וגם כאן יש משום מה יותר רווח בין האנטנה לגג עצמו.

בכל מקרה, במעל 4 שנים עם הפולו, לא היתה לי שום נזילה למרות שלא טיפלתי בנושא הזה.

בכל מקרה, מכיוון שחסר לי על מה לבזבז כסף כנראה, קניתי את הקיט היקר להחריד הזה.

אגב כשהלכתי לקנות את הקיט גיליתי שגריל מקורי+צבע בחברה עולה כ1000 ש"ח, מה תגידו על זה? כולה רציתי להפטר מהגועל נפש שיש לי דבוק לפרונט כרגע... הרשת הערסית. במחירים האלה נישאר איתה.

אגב, כשאני אומר גריל , זה לא כולל הסמל...

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...