Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי לראות סובארו dl שנת 88 רצה עלייה 6 אלף (מחיר סבבה ביותר) הלכתי עם מישהו שמכיר לעומק את הסובארו והוא פתח את הפילטר אוויר וגילה שיוצא משם שמן

מישהו יכול להסביר לי את הסיבות למצב הזה??!!??

רכב ממש יפה ושקט (ניראה ממבט ראשון כמציאה של ממש!!

אך זה ממש עצר אותנו מלקנות את הרכב מחשש שהמנוע לא תקין

תודה לעונים!!!

פורסם

לעיתים משמנים את האיזור של הפילטר אוויר על מנת שליכלוכים למיניהם ידבקו לשמן ולא יכנסו לקרבורטור ולצילינדרים. תקנו אותי אם אני טועה.

פורסם

הסיבה לשמן בפילטר אוויר היא לחץ עוקה (לחץ הפוך) גבוה. הבדיקה לא כ"כ מסובכת, מעלים את הבוכנ הראשונה לנ.מ.ע ואז מכניסים לחץ אוויר לבוכנה ויש שעון שמראה כמה אחוזים בורחים מהצלינדר.

המהדרין יעשו גם בדיקה כאשר הבוכנה נמצאת באמצע מהלך, הבדיקה הזו תוכל לעזור לך לדעת האם הבריחה היא מהרינגים או מהצלינדר (שקבל צורה של קונוס).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לא משמנים שום בית פילטר.

שהשמן הזה לא ידאיג אותך.

בטח השסתום שיוצא מתחתית הקרבורטור לכיוון בית הפילטר סתום(צריך לפרקו,לנקות עם WD40 ולהחזיר) = שטויות.

אגב, כל הסובארואים שבדקתי בחצי שנה האחרונה, כולם היו במצב דומה וכולם אגב היו גם עגלות, ככה זה, אנשים לא מתייחסים לרכב הזה,,אפילו את המינימום לא עושים.

• תוכן חדש...