Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סובארו לגאסי יחסית נראת טוב מנוע 1600 שהלך לה ראש מנוע

הלכתי לברר והציעו לי מנוע 1600 של סובארו גרנד לאונה ששעברה 150 אלף +התקנה, מפירוק וגם הציעו לי מסובארו לגאסי מנוע 1800 +התקנה

2 ההצעות האלה עולות לי 2500 ש'ח כל אחת מהן

המוכר גם הציע לי למכור לו את הרכב ב 2000 שקל במצב הנכחי שלו ואני לא יודע מה לעשות!

תודה על העזרה...

האם כדאי להפטר מהרכב ולקנות איזו ג'אסטי (לאור מחירי הדלק) אוו להשקיע ברכב הנכחי

פורסם

לשים מנוע מפירוק שעבר 150 אלף ק"מ נשמע לי מתכון לצרות.

אין אישור של משרד הרישוי להחלפת מנוע 1600 ב-1800 בלגאסי.

לא מזמן שכן עשה ראש מנוע ללגאסי שלו ב-2000 ויצא בסדר(פרטים על המוסך המבצע בה"פ) ואם תרצה למכור את הרכב אח"כ תוכל לקבל הרבה יותר מ-4000 ש"ח.

מכאן אתה יכול להסיק שלא הייתי מוכר ב-2000 ש"ח.

בהצלחה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

150 אלף בגרנד לאונה זה לא הרבה, ממש לא,מה שלא מובן לי זה שגרנד לאונה זה הזרקת דלק , אצלך המנוע מוזרק? או קרבורטור?

אם אתה רוצה לשמוע עוד עצה, קפוץ לפירוקיות בצפון כגון כפר יאסיף(יש שם שני פירוקיות טובות), אגב בסופי שבוע מגיעים לשם יותר ישראלים מערבים, כך שאין לך מה לחשוש בעניין.

אתה קונה שם מנוע שלם של לגאסי ב 1000 ש"ח, ותמורת 500 ש"ח גם יתקינו לך אותו עוד באותו היום אתה יוצא עם מנוע ורכב נוסע, כל מה שישאר לך לעשות זה אני ממליץ טיפול 10 אלף, וכיווני מנוע על מחשב.

תעשה את החישוב שלך.

בכל אופן אם אתה מתכוון למכור ב 2000 ש"ח, צור איתי קשר בפרטי.

פורסם

2 ברזים ממלאים בריכה.

לאחד ספיקה של 50 ליטר בשעה ולשני ספיקה של 200 ליטר בשעה.

יש אידוי טבעי של 3 ליטר בשעה, ורכבת יוצאת מת"א בכיוון הנגדי.

בקיצור - מה השאלה שלך ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

המנוע לא נפתח מעולם אך המנוע עבר בערך חצי מליון!!! כך שבכל מצב לא ניראה לי ששווה לעשות לו ראש מנוע

מי שהלכתי אליו אמר לי שהוא ירכיב לי את הקרבורטור במקום האינג'קשן כי הוא לא יודע להתעסק עם זה....

ואיפה זה הפירוקית הזה זה מקום מוכר שם.......(אני מאיזור המרכז) מלוד....מה הכי קרוב אלי שאתה מכיר

בקיצור האם כדאי לי לקחת את הגרנד לאון ולחבר אליו קרבורטור אוו שיש איזו דרך לחבר את האינג'קשן?

פורסם
המנוע לא נפתח מעולם אך המנוע עבר בערך חצי מליון!!! כך שבכל מצב לא ניראה לי ששווה לעשות לו ראש מנוע

מי שהלכתי אליו אמר לי שהוא ירכיב לי את הקרבורטור במקום האינג'קשן כי הוא לא יודע להתעסק עם זה....

ואיפה זה הפירוקית הזה זה מקום מוכר שם.......(אני מאיזור המרכז) מלוד....מה הכי קרוב אלי שאתה מכיר...כפר יאסיף אתה לא מכיר ?קרוב אליך לבית פסי הרכבת בלוד רמלה, אחרי הפסים... קטן עליך...

בקיצור האם כדאי לי לקחת את הגרנד לאון ולחבר אליו קרבורטור אוו שיש איזו דרך לחבר את האינג'קשן?

לגראנד לאונה אתה יכול רק קרבורטור, את האינזיקשן אתה יכול להביא רק מהמערכת סטריאו שמורכבת ברכב, ותוסיף להם 4 רמקולים, 4*, וחבר להם מאוור חשמלי של חיפושית. הרכב יטוס ....!

חברה הקיץ הגיע, יש להכנס לכוננות ספיגה, של החוש הגדול...!!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...