Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

MTX Thunder 204 Amplifier

http://www.mtxaudio.com/caraudio/archive/thunder204.cfm

כמה RMS הוא כפול 4 כי רשום שם

RMS Power measured at 12.5 Volts DC:

25 Watts x 4 into a 4 Ohm load with less than 0.1% Thd+N

50 Watts x 4 into a 2 Ohm load with less than 0.3% Thd+N

100 Watts x 2 bridged into a 4 Ohm load with less than 0.3% Thd+N

Dynamic Power (IHF-202 Standard) measured at 14.4 Volts DC

65 Watts x 4 into a 4 Ohm load

125 Watts x 4 into a 2 Ohm load

250 Watts x 2 bridged into a 4 Ohm load

אז מה זה אומר 25X4 או 65X4

והאם המגבר הזה יכול להגביר קומפונט מורל פולס + רמקולים 6X9 של מורל ברמה טובה וכמה המגבר הזה שווה? כמה כדי לקנות אותו ביד שנייה אם הוא תקין לחלוטין וכמה עולה חדש

תודה לעוזרים

פורסם

25 RMS במתח שבד"כ נמצא באופן ממשי ברכב. והוא דיי חלש ל 4 אום גם בשביל פולס. לגבי מחיר אין לי מושג. מה שאתה כן יכול לעשות איתו זה בריג'(לחבר 2 ערוצים) ובכך לתת 100RMS לזוג קומפונט. במקום להשתמש בכול ה4 יציאות.

פורסם

מקדימה אני רוצה מורל הייברנד ומאחורה אני רק רוצה להגביר ממש ממש בקטנה את המורל פולס וגם 6X9 של מורל עכשיו אם ה6X9 וגם הפולס יפגעו באיכות אני יוותר על זה השאלה אם המגבר הזה יכול להגביר את שתיהם סבבה מבלי לפגוע באיכות של הקדימה.

וכמה כדי לקנות אותו יד שנייה במידה והכל תקין

זה חשוב לי כי הבן אדם נוסע מחר לחול

פורסם

אני לא רוצה להגביר אותם חזק...

בכל אופן לא שווה לקנות את המגבר? כי יש לי הזדמנות לקנות אותו בערך ב300 שקל זה של חבר שלי טוב לא היה במגבר שימוש והוא נוסע לחול מחר

פורסם

לדעתי הם רק יפגעו באכות של ההייבריד מקדימה. תשקול מגבר טוב להייבריד וזהו..

אתה יכול אפילו את אותו מגבר בגישור להייבריד בלבד יתן לך מספיק עוצמה.

פורסם

אתה רוצה להגביר הייבריד עם מגבר שהוא 25RMS כפול 4??? חבל על ההשקעה שלך...

זה נכון MTX הם יצרן מעולה והמגברים שלהם ברמה גבוה - אבל 25 וואט RMS זה עדיין 25 וואט RMS איך שלא תביט על זה - ולהרים וופר של הייבריד שלבד צורך 160 RMS זה פשוט לא יעיל.

תקנה מגבר הרבה יותר חזק - זה שאתה לא רוצה להרים אותו חזק לא קשור לעוצמת המגבר - זה קשור לעד כמה אתה תפתח את הגיין במגבר ובHU - אבל המגבר חייב להיות מספיק חזק בכדי להוציא תוצאה נכונה מהדרייברים שהוא מרים.

אתה צריך מגבר שהוא לפחות 75 וואט RMS כפול 4

או מגבר 50*4 שתרים איתו את הסט הזה בגישורים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הMTX מיועד לרמקולים האחוריים.

הבן אדם טיפה מבולבל. והוא פתח כמה תרדים בנושא.

ההיבירד יוגבר על JL 300-2. שהוא 2*150W RMS..

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...