Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
במצב סגור היא אחת המכוערות!!!

Mazda_MX-5_Coupe_Cabrio.jpg

תמונה ממוחשבת משו. נראה כמו תחת של מזדה 6 מאחורה והגג לקוח מאיזה שהיא מרצדס. השמשה האחורית במיאטה CC לפי מה שאני רואה הולך להיות ישר 90 מעלות.

I Ride Because I Really Like Dessert

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תמונה ממוחשבת משו. נראה כמו תחת של מזדה 6 מאחורה והגג לקוח מאיזה שהיא מרצדס. השמשה האחורית במיאטה CC לפי מה שאני רואה הולך להיות ישר 90 מעלות.

דווקא אני רואה דימיון עצום ל-RX-8.

אביחי

פורסם

עוד לפני שהמיאטה החדשה הוצגה, דובר על כך שתצא גרסת CC (ראה חיפוש בפורום) ולכן אין כל הפתעה. כמו כן, בכלל לא בטוח שמישהו יהיה מוכן לשלם את התוספת לCC (ללא קשר למשקל) שכן חלק ממה שקוסם ברכב הנ"ל זהו מחירו הנמוך (יחסית ביחס למתחרות) וככל שמחירה עולה כך המתחרות קורצות יותר (וגם אפוציות אחרות במחיר הנ"ל ללא קשר לרודסטר/ קבריולה וכיו"ב). עם זאת, מעניין אותי לדעת איזו השפעה תהיה לCC על מחיר הביטוח.

פורסם
דווקא אני רואה דימיון עצום ל-RX-8.

אביחי

אכן.

נראה בדיוק כמו ה-8.

לא יודע מאיפה התגובות המוזרות של דימיון למאזדה 6(מי אמר קראק?)...

אבל את התחת הזה ניתן לזהות בוודאות מקילומטר.(ולמי שלא הבין, זה תחת של RX8)

יום טוב

אלעד

פורסם

למי שלא מחפש את הביצועים, אלה את הפוזה - יש את ה206CC ובקרוב את הב207CC ב180K לגרסאת ה2 ליטר ידנית..

שזה 10K פחות מהמיאטה בעלת הגג הרך..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לפי מה שידוע לי המתכננים היתאמצו מאוד שלא להעלות את מישקל המיאטה החדשה

מין הסתם אני מקווה שעם הגג הקשיח היא תישאר חביבה לנהיגה

פורסם
פשוט מדהימה!

אבל חברים, 50 אלף שקל תוספת על גג קשיח?! לאן הגענו.....

גג קשיח לבוקסטר עולה 2800 דולר....

ניב

להשוות גג קשיח רגיל לCC זה לא לעניין.

פורסם

היא נראית טוב, היא פונה לפלח שוק גדול יותר..ורק הקטע של הביצועים עדיין בסימן שאלה.

אם תשאלו אותי אני סומך על מהנדסי מאזדה שישמרו על הפאן והביצועים בצמוד מאוד לזו של הרגילה.

1.8T 8)

פורסם

עם כזה הפרש במחיר בין הגרסה עם גג הבד לבין הקשיח עדיף כבר להשאר עם הבד לדעתי.

העיקר שיש גג :)

פורסם
לא מתאים לאופי המיאטה. מקלקל את כל מה שאמור להיות חשוב. לאט לאט המיאטה גם מתברגנת לה.

רודסטאר אמורה להיות מהנה לנהיגה , כל השאר זה בונוס.

המיאטה הנוכחית כבר דיי שמנה , עם המנגנון הזה היא תתקרב ל 1300 קילו.

:mm_yeah:

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

היה מתבקש, ומצוין שכעת (עם דגש על 'בינתיים') ישנה גם אופציית הבד (ואולי נראה יותר מיאטות על הכביש?).

אחרי המכירות של הפיז'וCC בארץ, שנמכרה בכמות גדולה ביחס לארצנו הקטנטונת והלא חובבת מוטוריקה במיוחד (בשונה מארצות אחרות), יהיה מעניין לראות האם הצרכן הישראלי שנמנע מלרכוש רודסטאר עם גג מבד בעבר, יקפוץ על היפיפייה הזאת (ולא ירתע מהמחיר).

המינוס היחיד מכל העניין (חוץ מתוספת ה50K והמסים), הוא שבעתיד הקרוב מאוד (מספר שנות יצור), יעלמו להן המיאטות החדשות עם הגג מבד, וקצב מחירתן לא ישנה את העובדה שלא ייצרו יותר כאלו.

• תוכן חדש...