Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז זה הסיפור.

לפני יומיים (יום חמישי) נסעתי לאירוע משפחתי בערב, כאשר הגענו נכנסתי לחניה, אך כדי להתיישר זזתי אחורה טיפה ובאתי להיכנס שוב, אלה שאז בלי כוונה נשקתי קלות לרכב מסוג מאזדה 3 שנעמד בדיוק מאחורי ולא שמתי אליו לב (צבע אפור עכבר ואיזור די חשוך, קורה..).

יצאנו מהמכוניות לבדוק נזקים, לי לא קרה שום דבר, וככל הנראה גם לרכב השני כלום, אך כאן מתחיל הסיפור.

לאותו בנאדם ברכב היו המון פגיעות נוספות באזור הדלת האחורית (איפה שספג את ה"מכה" ממני).

בתור שלב ראשון הוא הצביע לי על שפושוף צבע (לא ממני כמעט במאה אחוז) שירד אחרי שפשוף קטן מצידי.

אח"כ הצביע על עוד מספר שפשופים ומכות מעל לגלגל שטען שזה ממני (שוב אני מזכיר, הפגיעה הייתה ממש נשיקה ולי לא קרה כלום!!! ויעידו על כך התמונות!)

לא מספיק זה, אחרי דקה שתיים הבנאדם בא ללכת בלי לקחת פרטים אחרי ש"החליט" לוותר לי (ככל הנראה הבין עם מי יש לו עסק, ואין פה על מי לעבוד) עד שהתערב עוד בנאדם אחד שחימם אותו עליי והציע לו לא לוותר ולקחת פרטים ומספר רכב ובלה בלה בלה.

אחרי כל זה הוא עוד דיבר עם אבא שלי בטלפון, רשם רק את המספר רכב, טלפון והשם של אבי.

לא חתמתי לו על כלום ולא שום הצהרה שפגעתי בו.

אח"כ באתי לצלם מספר תמונות של המכה עם הפלאפון, את הרכב שלי צילמתי ואח"כ באתי לצלם את האוטו שלו ואת "הפגיעה" שכביכול הוא טוען שעשיתי, רק שאז הוא הצביע על דפיקה אחרת במרחק של בערך חצי מטר משם באמצע הדלת, ואמר שאני זה שגרמתי לה ובקושי נתן לי לצלם.

הנה התמונות לשיפוטכם

0806200600512vh.jpg

080620060067sj.jpg

אחרי מספר אנשים שהתייעצתי איתם הם אמרו לי שאין לי ממה לדאוג ובמאה אחוז אין שום מצב שאני גרמתי לפגיעה כזאת ועוד לי לא קרתה אפילו שריטה או קילוף צבע קטנטן.

השאלה שלי אליכם היא האם הוא יכול לעשות עכשיו משהו או להגיש תביעה והאם בכלל יצא מזה משהו?

פורסם

עפ"י התמונות רואים בבירור שזו לא מכה שנגרמת ממכה בנסיעה לאחור.

מדובר בשפשוף חזק, שבוודאי היה משאיר סימני צבע בשני הרכבים.

הפגיעה במזדה נראית כמו שפשוף מקיר או דבר דומה.

לא נראה לי שיש לו על מה להגיש תלונה או תביעה - הצדק לצידך - והתמונות מוכיחות את זה.

פורסם

כן זה מה שחשבתי לעצמי.

וגם אמרו לי שזו פגיעה של קיר ואין שום מצב שזה שלי (וגם לא הפגיעה האחרת שהוא ציין למרות שלא צילמתי, אבל זו דפיקה בפח בגודל של אגרוף בערך גם עם שפשוף צבע באמצע).

רציתי רק להיות בטוח האם יש לו איזו דרך להוכיח אחרת או משהו.

פורסם

אתה יכול לישון בשקט.

מצחיק אותי ביכלל איך הבחור טוען שאתה עשית את זה אבל לא משנה .

כמו שאמרו לפניי , הצדק עימך.

פורסם

הצדק איתך, אבל אם זה מגיע לבית משפט לך תדע על איזה שופט משוחד אתה נופל.

ומי זה האדיוט ש"חימם" את בעל המאזדה 3?

ישראלי לא שפוי.

ואף פעם לא ראיתי כריזמה צהובה, מוזר...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אם מדובר בשופט משוחד, אז גורלך חרוץ עוד מלפני שנכנסת פנימה.

והיא לא צהובה - זו כנראה תאורה באזור, הרכב עצמו נראה כסוף מטאלי.

פורסם

נקווה שהבנאדם יתעשט עוד לפני שיגיע למשפט, ואם יגיע אז נקווה לטוב, ובכל מקרה ננסה לנקוט בכל האמצעים שיש לנו (תמונות, שמאי וכו'... מה שלו כרגע אין)

ובקשר לכריזמה הצהובה, זה לא צהוב, זה כסוף מטאלי כמו שנאמר פשוט זה קצת נשרף בגלל הפלאש של המצלמה.

• תוכן חדש...