Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

 

בפונטו מופיעה תקלה במפסק של הסוויטש. החשמלאי הסביר שהזרם של הזנת הפנסים הראשים מחמם את הסוויטש ועם הזמן גורם למגע לא טוב. זו תקלה ידועה וכבר החלפתי פעמיים.

 

כדי למנוע, האם כדאי להתקין ממסר שיעביר את הזרם הגבוה ישירות מהמצבר לסוויטש?

אגב, החשמלאי מתנגד. לדעתו לא טוב ל'שחק' ולשנות.

 

יהודה

פורסם

תקלה זאת אינה כה נפוצה בפונטו ובדרך כלל נגרמת או ממגע חוט הנכנס אל מתג ההצתה שהנו רופף וגורם להתחממות המתג או בגלל התקנות חשמליות שונות ונוספות המעמיסות יותר מדי את מתג ההצתה ומחבריו.

את קצה החוט המתכתי, השרוף, המתחבר אל מתג ההצתה יש להחליף במקורי שהנו עם פחית קפיצית הגורמת ללחץ להעברת מגע חשמלי טוב וכמובן לאנך (להלחים), ע"י בדיל, את קצה החוט אל חוט החשמל עצמו לקבלת מגע חשמלי טוב.

בברכה - רפי לין :-D

×
×
  • תוכן חדש...