Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברכב של אבי audi a4 96 ישנם שתי בעיות שמאוד מציקות ואני לא מצליח למצוא להם פיתרון.

1. ישנה נזילה של שמן מנוע וישנם שתי מקומות שאני חשוד בהם והם המצערת ומסנן שמן. החשד שלי במצערת עולה מכיוון שמסביב לגומיה שעוטפת את המצערת מכיוון צינור האוויר יש סימני שמן, אני יודע שהאיזור אמור להיות משומן ולחזור חזרה למיכל שמן, רק שהתחושה שלי שזה יותר מזה, כשאני שם את היד במקום היד ממש מתמלאת בשמן כאילו עובר שם שמן בחופשיות. השאלה שלי האם דבר כזה בכלל יכול להיות או שהשמן מגיע ממקום אחר ורק מותז לשם, יש לציין שמסנן השמן נמצא ממש מתחת וגם הוא רטוב ולכן אני לא יודע לקבוע בוודאות?

כמו"כ בעבר החלפנו את צינור העודפים שיוצא מהמצערת מכיוון שהיה קרוע, האם יכול להיות שלא הורכב כראוי ולכן השמן לא חוזר בצורה תקינה מהמצערת?

נ.ב בטיפול האחרון עברנו לשמן סינטטי מלא של LM סגול.

2. יש בעייה בלוח השעונים במחוג המהירות והסל"ד, שניהם לעתים קרובות בעיקר לאחר נסיעה שהרכב חם מפסיקים לעבוד ונשארים למטה רועדים ומשמיעים זימזום, אני חייב לציין שהם נשארים ולא מראים את המהירות או הסל"ד ברעידות אלא כאילו נתקעים למטה והם רועדים במהירות, שאר המחוגים עובדים מצויין.

אני חייב להוסיף שבזמן שהרכב קר התקלה לרוב לא תופיע וכל עוד אני לא אכבה את האוטו המחוגים יעבדו, הבעיה מתחילה ברגע שאני מכבה את הרכב אפילו לשנייה ומדליק שנית.

ד"א לנזילות שמן הגעתי אחרי שחיפשתי את הסיבות לתקלת המחוגים ומצאתי שמן על חיישנים.

בנוסף האם מישהו יודע איך משודרת המהירות למחוגים, האם דרך המחשב ואז אולי יש בו תקלה או שדרך חיישן מהגיר?

תודה לכל העוזרים.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

מנסה שוב

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• ספונסר פורום
פורסם

נשמע כמו בעיה בלוח השעונים,גש למכון ספידומטרים.

לי יש בעיה דומה בגולף,אבל רק עם השעון סל"ד בדקתי כל מה שבאפשרותי,האוטו עבר בכל מכוני הספידומטרים באזור המרכז, וב5 מוסכים מורשים,כולל המוסך המרכזי.

כולם שיחררו את הרכב ללא חיוב וללא פתרון הבעיה. אני אישית כבר התייאשתי...עדכן אתה

אורן

פורסם

ובכל המקומות שהיית אמרו לך שלא נתקלו בדבר כזה?

האם ניסית להחליף את הלוח?

• ספונסר פורום
פורסם

הרכב שלי הוא גולף GTI 2002 ברכב הנ"ל האימובילייזר המקורי נמצא בתוך לוח השעונים,ככה שאי אפשר להחליף לוח מרכב לרכב ללא קידוד.

פורסם

אני לא מבין, במוסכים המורשים לא הציעו להחליף את לוח השעונים כניסיון לפתור את הבעיה?

כמו כן האם יש מישהו שיכול לכוון אותי לחיישן שמשדר את הנתונים ללוח? אני רוצה לנסות לנקות את החיישן(אם קיים כזה)

אני חושב שהמקור לכל הצרות זאת נזילת השמן שליכלכה הרבה חיישנים ומגעים.

פורסם

בנזילת שמן טפל בהקדם. אם אתה נוגע בחלק במנוע והיד יוצאת רטובה משמן יש לך משם נזילה על בטוח. לא אמור להיות שמן מחוץ למנוע. אם הפילטר שמן מתחת למצערת ושניהם רטובים משמן סביר להניח שהנזילה מהמצערת. תנסה לקחת נייר ולנקות את הכל היטב. ככה תוכל לזהות בוודאות מהיכן הנזילה.

לגבי המחוגים - לדעתי זו בעיית חשמל ביחידת הספידומטרים. גש למרכזי של AUDI ותראה איך הם פותרים את העניין. לדעתי החלפה של היחידה כולה תהיה נחוצה.

פורסם

כן גם אני חושש שלא יהיה מנוס מהחלפת היחידה כולה,

בנוגע לנזילה: ברור לי שלא אמור להיות שם שמן, השאלה היא: איך יכולה להגיע כמות שמן כזאת למצערת שתגרום לנזילה? האם יכול להיות שהמנוע אוכל שמן?

בבדיקה שעשיתי יש חוסר קטן בשמן ואני לא יודע אם לשייך אותו לנזילה או לנזילה כתוצאה מאכילת שמן שעובר במצערת.

• תוכן חדש...