Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המקום נמצא ברחוב אבן גבירול 30, גם חניה בתשלום זה טוב (לא חשבתי על חניה חופשית באיזור), אין לי בעיה ללכת 10-15 דקות ברגל.

אז איפה יש שם חניה?

אשמח לקבל את עזרתכם.

פורסם

יש שם חניונים קרובים, אני זוכר שהייתי שם אז היה איפה לחנות, אני לא גר בתל אביב אז קשה לי להסביר לך בדיוק איפה. 5 דקות הליכה.

פורסם

התל-אביב קומדי בר נמצא בלונדון מינסטור. אחלה מופעי סנטד-אפ (ובמיוחד שחר חסון הגדול!).

יש חניון מתחת ללונדון מינסטור - 15 ש"ח כניסה בערבים ללא הגבלת זמן.

חניה בכחול לבן אפשר למצוא ברחוב דה וינצ'י הסמוך (לכיוון רחוב דובנוב ודוד המלך). אבל זהירות - הפקחים חמים באזור הזה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יוני, בסוף מצאתי חניון - חניון דובנוב, 5 דקות הליכה.

שמר, תודה על רשימת החניונים למרות שזה מאוחר מידי...זה יהיה שימושי לפעמים הבאות.

צביקה - המופעים שם באמת מעולים, במיוחד הבחורה ששכחתי את שמה. אני בטוח אבקר שם עוד מס' רב של פעמים.

פורסם

אני לא זוכר איך קוראים לרחוב, אבל אם אתה נוסע על אבן גבירול מכיוון דרום, מיד אחרי הלונדון מיניסטור, שם נמצא הקומדי בר, יש פנייה ימינה, איפה שמקדונלד'ס או בורגראנץ' (לא זוכר איזה מהם). בכל מקרה, אתה פונה ימינה, ואז ברמזור הראשון אחרי כ100 מ' אתה פונה שוב ימינה. מיד לאחר מכן יש לך כניסה לחניון חינמי למי שהולך ללונדון מיניסטור. שווה לך להבא. חינם וממש צמוד. פחות מדקה הליכה...

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

כן צביקה, השמנה. הצחיקה את כולם בצורה מעולה.

xplane, כבר אמרתי שהסתדרתי. הייתי צריך להגיע ביום עצמאות.

פורסם
כן צביקה, השמנה. הצחיקה את כולם בצורה מעולה.

xplane, כבר אמרתי שהסתדרתי. הייתי צריך להגיע ביום עצמאות.

כן הבנתי. בגלל זה כתבתי

אני לא זוכר איך קוראים לרחוב, אבל אם אתה נוסע על אבן גבירול מכיוון דרום, מיד אחרי הלונדון מיניסטור, שם נמצא הקומדי בר, יש פנייה ימינה, איפה שמקדונלד'ס או בורגראנץ' (לא זוכר איזה מהם). בכל מקרה, אתה פונה ימינה, ואז ברמזור הראשון אחרי כ100 מ' אתה פונה שוב ימינה. מיד לאחר מכן יש לך כניסה לחניון חינמי למי שהולך ללונדון מיניסטור. שווה לך להבא. חינם וממש צמוד. פחות מדקה הליכה...
hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
  • תוכן חדש...