Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

א. זהב לא הכי מוליכה, כסף מוליך יותר טוב.

ב. שתיהן מתכות שלא מגיבות עם שום דבר (אין קורוזיה או חלודה)

ג. לא אתה ולא אף אחד אחר ישים לב להבדל, זה עניין של סמל סטטוס

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

רק שתדע שזהב זאת המתכת המוקרת הכי מוליכה שיש פשוט היה לי ספק לגבי הפליניום אבל זה עבר..

חחח

"נאה דורש נאה מקיים"

Guest תמיר .א.
פורסם

זהב זה נגד קורוזיה, לפי מה שאני יודע יש מוליכים טובים מימנה.

תמיר

פורסם

לפי המרצה שלי(ד"ר לפיזיקה) זהב זאת המתכת הכי מוליכה(פלטינום מאד קרובה אלייה או אפילו בלי הבדל)

אחרייה כסף!

"נאה דורש נאה מקיים"

פורסם

המרצה שלך טועה.

יכולת ההולכה של כסף טובה יותר מזהב.

הסיבה שמשתמשים בזהב למרות שכסף מוליך טוב יותר היא שכסף מתחמצן במגע עם האוויר ועקב כך יכולת ההולכה שלו יורדת.

בזהב עושים שימוש עבור קונקטורים שונים , ששם יש לזהב יתרון על הכסף בכך שהוא לא מתחמצן.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

כסף משחיר מהר מאוד, זהב לעולם לא משתנה - לא מתחמצן, לא מחליד

רעיון - מחברים מזהב לבן!!!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לקונקטורים כן...

לכבלים אטומים אפשר שהחוט יהיה מכסף.

הבדל? לא שמיע אז מה זה חשוב?

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

טוב אז ככה חברה אני מקווה שנסגור את הדיון בזאת:

אני וחבר שלי דיברנו עם המרצה שלו(פרופסורית לכמיה) לגבי ההולכה של זהב פלטינום וכסף.

אז לפי מה שהיא אמרה זה פלטינום מוליך הכי טוב אחריו זהב ממש בקצת ואחריהם זה כסף!

ההבדל בין ההולכה של זהב לפלטינום זה זה זהב טיפה יותר אדיש מפלטינום ולשניהם יש יותר אלק'

חופשיים במעטפת החיצונית מכסף ולכן הם מוליכים יותר טוב מכסף ויש גם עוד כמה עניינים של קשר מתכתי

עוד כמה שטויות אבל זה העיקר.

אם אתם זוכרים למה פתחתי את השירשור הזה זה היה בגלל שראיתי שציפוי פלטינום יותר יקר,עכשיו

זה מובן לי למה.

"נאה דורש נאה מקיים"

• תוכן חדש...