Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס בתור מונית- למה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בטח כולכם רואים מדי יום מוניות ברחוב. רוב המוניות לפי דעתי הן אוקטביה, פביה ובורה

כמו כן יש מספר לא מבוטל של מוניות מרצדס - ישנות, אך גם רבות הן החדשות (רואים שהן חדשות

לפי הצורה והעיצוב מן הסתם). מדוע בעלי המכוניות בוחרים את מרצדס בתור רכבם ? הלוא הטיפולים, התיקונים ואפילו מחיר המכונית עצמה יקרים.

:smilecolr
  • תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מחיר הרכב בתור מונית זול משמעותית, בקשר לטיפולים הם כבר "מסתדרים".. והמחירים הגבוהים יותר באים לידי בטוי אח"כ באמינות, לא סתם רואים הרבה מרצדס כאלה ישנות יחסית...

בנוסף זה גם אוטו לחיים של הרבה מהם, והרבה יותר נוח מרצדס אם אתה יכול להרשות לעצמך, מן הסתם אתה גם לא רואה הרבה סקודה סופרב על הכביש... ההנחה באחוזים על אוטו מסויים הם אותו דבר בין כולם, אבל עבור אותו אחוז זה יוצא לך הרבה יותר כסף במכוניות כאלה, עם אחלה תמורה.

פורסם

בעיקר בשל אריכות הימים שלהן,הנוחות והשקט.

בדרך כלל רוכשי מוניות מרצדס הם גם בעלי המיספר,ורוצים להנות קצת בעבודה.

בכל זאת,להעביר 12 שעות נהיגה במרצדס E270 קצת יותר נחמד מלעשות זאת בפולו קלאסיק..

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

בעיקר אצל מבוגרים יותר, בעלי מספרים ו\או כאלו שעשו טונות של כסף בתקופה שמס הכנסה הניח להם לנפשם. עכשיו כבר יותר קשה, ובהתאם, רמת המכוניות ירדה פלאים. לפני 10 שנים, הרוב היו מרצדסים, עכשיו - הנמכרת ביותר היא האוקטביה. גם היורו שעלה לא עזר להם כלל.

הם כאמור, קונים את המכונית בלי מיסים - אבל עדיין מדובר על יותר מ200 אלף שקל לE קלאס (עד כמה שאני יודע). ירידת הערך שלהם עצומה, על מכונית כזו הם יכולים להפסיד את רוב הסכום לאורך שלוש שנים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מרצדס - סמל סטאטוס עמיד גם אצל בעלי המוניות.

בזמן האחרון אני מתחיל לראות את הקורולה עם כובע צהוב די הרבה.

haters will hate

פורסם

לא יכול להיות שבזמן האחרון אתה רואה את הקורולה עם כובע צהוב מכיוון שכבר הרבה זמן לא משווקים את הקורולה דיזל בארץ, אולי פתאום שמת לב שיש כמה בודדות כאלה... בתאילנד יש רק כאלה (בנזין אגב).

אגב מוניות, מישהו יודע איפה נמצאת מונית מס' 1? (המס' שיש על הכובע או בצד המונית)

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הטויוטות והסובארו שצצות לאחרונה כמוניות הן מכוניות שמונעות בגפ"ם. זול יותר מדיזל וכאמור מדובר במכוניות עם אמינות מוכחת ומחיר נמוך יחסית לאלטרנטיבות.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם
לא יכול להיות שבזמן האחרון אתה רואה את הקורולה עם כובע צהוב מכיוון שכבר הרבה זמן לא משווקים את הקורולה דיזל בארץ, אולי פתאום שמת לב שיש כמה בודדות כאלה... בתאילנד יש רק כאלה (בנזין אגב).

אגב מוניות, מישהו יודע איפה נמצאת מונית מס' 1? (המס' שיש על הכובע או בצד המונית)

לגבי הקורולות - יש תדלוק בגז. המחיר לליטר גז נמוך יותר מליטר סולר.

לגבי 0001 - ראיתי אותה באזור המרכז לא מזמן. אולי הגיעה מאזור אחר בארץ, אבל היא היתה אי שם בתל-אביב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
בעיקר בשל אריכות הימים שלהן,הנוחות והשקט.

בדרך כלל רוכשי מוניות מרצדס הם גם בעלי המיספר,ורוצים להנות קצת בעבודה.

בכל זאת,להעביר 12 שעות נהיגה במרצדס E270 קצת יותר נחמד מלעשות זאת בפולו קלאסיק..

אז למה הם לא רוכשים סיטרואן C5 או פיגו 406 ...שהם יותר נוחות מכל רכב יפני ואפילו עולים על המרצדס מבחינת נוחות?

פורסם
אז למה הם לא רוכשים סיטרואן C5 או פיגו 406 ...שהם יותר נוחות מכל רכב יפני ואפילו עולים על המרצדס מבחינת נוחות?

כי אז הם יזדקקו לזוג מכוניות משוכפלות. מכונית X עובדת ומכונית Y במוסך.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

למה מרצדס? הממ.. אולי מסורת?

כל מקום בעולם שהגעתי אליו אחד העובדות שהתושבים מציינים בפני על א"י שכאן מרצדס משמשת פה כמונית.

והם מתייחסים למותג מרצדס ביראת כבוד ולמונח מונית בזילזול רב ....

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

1.נוח מאוד

2.מנוע חזק גדול ואמין, ה CDI פחות אמינים - אבל חזקים.

3. מחיר רכישה זול.

4. "תסתכלו עליי, יש לי רמרצדס E270"

בקשר להוא ששואל למה לא 406 ו C5: ה 406 שווקה בתור מונית, יש מספר קטן יחסית של כאלה, השלושה היחידים שהצליחו הם הקסארה (שנכמרה כמויות מסחריות אדירות. בזמנו. 1999-2001) ה 306 ,שגם היא מכרה - פחות,אך לא רע, ואחרונה חביבה , ה 405GLD שממנה היו מספר לא מועט, מבין השלושה ה 405 היתה המוצלחת ביותר, המנועים היו מחזיקים בסביבות ה 650K קילומטר. פחות ממרצדס, אבל זולה יותר.

ה 306 הצליחה לא רע, אבל לא כמו הקסארה - שבאמת מכרה טוב. ואלו שטופלו עדין נוסעות טוב מאוד (500-800 K ק"מ).

עכשיו, עוד סיבה למה לקנות מרצדס - בזמנו, הגיר של מרצדס היה אמין ביותר, שאני מתכוון אמין אני אומר , מרצדס E250 מודל 94- גיר מקורי, מנוע מקורי. ומיליון מאתים אלף קילומטר. היא הוסבה לפרטי לפני כשנה.

נמצאת איפושהו באשדוד...

עכשיו, שנהג מונית רוצה רכב לעבודה, הוא חושב: אם אני לוקח גיר רגיל, אני מתעייף. אם אני לוקח אוטומט - אני בצרות. הניסיונות הראושנים לשווק ZX כמונית עם גיר אוטומט כשלו טוטל, הפאסאט והגולף מקוללות ע"י רוב הנהגים, שמתלונים שהגיר הלך מהר מידי, וגם אחרי החלפה - עדין יש בעיות, אז מה שהרוב עשו זה מכרו. שניסו להכניס קסארה 2003 עם אוטומט,כשלו כשלון חריף יותר מ ה ZX, וב ק"מ פשוט מצחיק ( 60 אלף) הגיר הולך תדיר.

עד בואה של האוקטביה, עם גיר אוטומט יחסית מוצלחת, לכן - מי שרוצה אוטומט מנהגי המוניות כיום , עומדות בפניו שתי אופציות:

1.מרצדס (E קלאס, C קלאס,)

2.אוקטביה אוטומטית .

השאלה,למה יש לך כסף? כולם יעדיפו את אופציה מספר 1...

בקשר למחירים: אתן דוגמא, הקסארה שלי עלתה בשנת 99 חדשה (הוזמנה ישירות מדוד לובינסקי בבני ברק) כ 50 אלף שקלים, כולל הכל. בעוד שמחיר הפרטית עלה 95 אלף שקלים..., עוד דוגמא. שנכנסתי לסוכנות סקודה לברר הזמנה שלה (איחרו לי עם הקסארה, כפיצוי קיבלתי 1999 במקום 1998) מחירה היה , כן ניחשתם נכון - 50 אלף שקלים.

אז זאת עיקר הסיבה, למה שיש מונית בתור מרצדס.

פורסם

לאבא שלי יש E-220 חדשה יחסית שנת 2003 היו הרבה שיקולים בקנייה של מונית כזאת.

קודם כל נוחות , זה רכב שאתה מעביר בו את רוב שעות היום , הרבה לקוחות שמבקשים מרצדסים לנסיעות מיוחדות .

הרכב אמין,מסיבי מאוד,איכות הרכבה גבוהה,נסיעה הרבה יותר טובה משל אוקטביה ,נסיעה שקטה מאוד.

לעומת זאת לאחר תקופת האחריות תלוי היכן מטפלים ומאיפה קונים חלקים , בתקופת האחריות המוסך באמת לארג' מחליף כל מה שצריך מבלי לדבר בכלל , במוסך יש מחלקה אך ורק למוניות כדי שיעשו את הטיפולים מהר ויוכלו לחזור לעבודה.

הרכב כבר עשה 650 אלף קילומטר והוא נוסע כאילו ייצא עכשיו מהחברה , סקודות שעשו מספר כזה של קילומטרים כבר מפורקות.

מבלי שום קשר כיום אבא שלי שוקל להעביר אותה לבית ולקבל רכב פאר בהוספה של 35 אלף שקל (כל המיסים) זה שווה מאוד .

בקשר ליחס המוניות שיש כיום מרצדס-סוקודות-ושאר חבררות , זה בעיקר בגלל היורו שהקפיץ את מחירי המרצדסים משמעותית.

אבל למרות זאת גם סקודה העלו את מחירי האוקטביות לכ-100 אלף שקל לרכב חדש מהחברה (למונית,מחיר מופקע בשביל הרכב הזה שישר איך שמוציאים אותו מהחברההמחיר יורד גם ככה ב-50%) , אבל אם אני עומד במקום של מישהו שהולך לקנות אוקטביה כיום עדיף בהרבה להביא מרצדס C-CLASS 200 שנת 2006 ב-115 אלף שקל (מרצדס יצאו במבצעים טובים עם ה-C קלאסים כדי לחזור לשוק המוניות) , אין מה להשוות בין שני הרכבים האלו.

פורסם

מאוד פשוט.

נהג מונית שרוכש מרצדס ומתחזק ושומר עליה כמו שצריך יכול לעשות כמו כלום 700000/800000 בלי בעיות חריגות!!

מדובר במנוע אל פסק,כך שאם האוטו אמין אזיי יתר ההוצאות מתגמדות.

כמו כן מרצדס דיזל בנסיעה רגועה לא שותה דלק יתר על המידה!!

מניסיון.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

• תוכן חדש...