מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,582 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
3 סמלים של אלפא רומאו חדשים בניילון, הגיעו מאיטליה. מתאימים לספרינט, 33, 75, ובטח לעוד כמה דגמים. המחיר: 100 ש"ח כ"א. אני ברמת גן עד שעות הערב, הראל. 0523-616527
הודעה אחרונה מאת Sprint, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה צמיג ברידגסטון במידה 185/60/14 במצב טוב/תקין לנסיעה יומיומית או לגלגל ספייר ב50 ש"ח בלבד גמיש מי שמעוניין שישלח הודעה פרטית, הצמיג נמצא בחולון
הודעה אחרונה מאת bosss, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בולמי קוני למזדה 323F בין השנים 92 94 חדשים לגמרי מתאימים לכל ה 323 גם סדן משנת 92 עד 97 0509883228 ניצן
הודעה אחרונה מאת nizan, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
סובארו אימפרזה טורבו STI, עם ערכת PRODRIVE פרודרייב (305כ"ס), ללא שיפורים אחרים. יד 2, 48,000ק"מ. צמיגים חדשים. פוד שעונים מקורי של סובארו. חלונות שחורים. קומפוננטים קדמיים שלMB QUART. פוינטר+2 עלוקות וקודן+ אזעקה נוספת עם חיישן בספויילר. לייזר. האוטו שמור מאוד ומטופל. ללא תאונות. חונה בחנייה סגורה. טסט לשנה. פרטי! לא מסוכנות \ סוחר. א. החלפה לרכב זול יותר מחירון: 164,400ש"ח. דורש: 150,000ש"ח. 054-4777222
הודעה אחרונה מאת tphss, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מרווח 5X112 מתאים לאוודי אי 6\4 vw בורה סט יפיפה ואיכותי 0523980166 2500 ש"ח
הודעה אחרונה מאת bender, -
- 0 תגובות
- 962 צפיות
פנסים אחוריים כחולים חדשים לגמרי : 800 . הגה ספורט מייבוא : 500 מושבי ריקארו מתקפלים נדירים במצב חדש : 1500 . 054-5574242
הודעה אחרונה מאת bozu, -
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
פולקסווגן פולו 2007, 1.4, ידנית, צבע כסף, יד ראשונה, 10000 קמ, דגם comfortline, חסכונית, פחות משנה על הכביש, נמכרת עקב קבלת רכב מהעבודה. אביזרים ותוספות: DVD DIVX עם חיבור usb + מסך נשלף ומתקפל 7 אינץ. ירושלים והסביבה. 02-5852842 054-3130704 92,000 ש"ח.
הודעה אחרונה מאת ugross1, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
צבע אפור עכבר . מצב חדש ללא שברים או סדקים . אורגינלי של טויוטה ראנקס . עולה בחברה 2000 שקל . מחיר סופי ואחרון בהחלט - 400 שקלים . 054-222-6342 (אפשר להתקשר בכל שעה , במידה ולא עונים נא לשלוח SMS)
הודעה אחרונה מאת המאגר, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למכירה פנסים אחוריים לדים שני חלקים לגולף דור 5 משנת 2005 ומעלה הפנסים תוצרת צרפת ומאוד איכותיים רקע צבע כסף נתן 054-4449623
הודעה אחרונה מאת natan5, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כמעט חדשים. נשחקו אולי ב20% לא יותר. 900 ש"ח (מחיר חדשים 4000 ש"ח לזוג) הייתי חייב להחליף אותם כי יש לי רכב קואטרו ולא ניתן להחליף רק 2. אז קניתי את כל ה4.
הודעה אחרונה מאת TTman, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי 3 גאנטים מקוריים של פונטו HGT אם מישהו מעוניין לקנות או אם מישהו מכיר איזה מישהו שאפשר למכור לו את זה הגאנטים במצב טוב.
הודעה אחרונה מאת כרגע HGT, -
- 0 תגובות
- 918 צפיות
אני וזוגתי מוכרים את הטוויגואים שלנו. שתיהן יד 3. שתיהן מודל 95. אחת גיר רגיל עם 120 אלף קמ ,צבע כחול (כזה שיש רק לטוויגו). אחת חצי אוטומט עם 90 אלף קמ, צבע ירוק מטאלי. שתיהן במצב מעולה , שתיהן אחרי החלפת קלאץ וטיפול גדול. לזאת עם הגיר הרגיל יש גלגלי מגנזיום וצמיגים רחבים יותר. לפרטים, ה"פ או מייל או טלפון. 0526226427 [email protected] תודה, אדריאן.
הודעה אחרונה מאת ADRIANFARINA, -
- 0 תגובות
- 854 צפיות
לרגל יציאה את הארץ לתקופה בלתי מוגבלת... למעלה ממאה (לא ספרתי מעולם) גיליונות - "אוטו" "דרייב" Car ועוד. החומר נמצא באשדוד. נא ליצור קשר בה"פ. דניאל
הודעה אחרונה מאת D.liven, -
- 0 תגובות
- 906 צפיות
שנת 94 יד 3 128,000 ק"מ נפח 1400 צבע ירוק לרכב יש טסט עד אוגוסט הרכב עבר טיפול 10 לפני שבוע 050-8546669
הודעה אחרונה מאת djliran, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה פולו 16v מודל 97 110 אלף קילומטר טופלה בחברה יד 4 צבע לבן לאוטו יש טסט לשנה פחות יומים תוספות: הגה ספורט ידית הילוכים ספרקו שק לבן בקליות שקופות אגזוז לחץ. המחיר 28 טיפה גמיש פלאפון: 0545761200
הודעה אחרונה מאת naor_sa, -
- 0 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
BMW M3 E30 1987 מקורית (לא רפליקה ולא קיט) - מנוע S14 מקורי - שלדה נקייה עם אישורים חתומים לפי בדיקת לייזר - ג'אנטים BBS RC - צמיגים כמעט חדשים - Kumho Supra 225/45/ZR17 \ 215/40/ZR17 - בולמי קוני מתכוננים + קפיצי הנמכה - מוט מייצב קידמי עליון של Weichers - צ'יפ של חברת Turner Motorsport Conforti Performance - צלחות קידמיות מאווררות של OMP + רפידות חדשות + קליפרים משופצים - הגה ספורט של VICTOR - מערכת שמע: רדיו דיסק Pioneer DEH-P770MP רמקולים SOUNDSTREAM מגבר PLANET AUDIO סאבוופר INFINITY המחיר הוא 85000 אלף ש"ח בתוספת של 10000 ש"ח ניתן לקבל את החלקים הבאים: קיט חלקים מקורי של M3 EvolutionSportIII: -ידית הילוכים…
הודעה אחרונה מאת BeastPower, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מד טורים תוצרת סימוני רייסינג,חדש באריזה לא היה בשימוש כלל. אזור הצפון. איש קשר-אלכס. מחיר 900. גמיש. 0546500897. לא להשאיר לי ה"פ כי אני רק מפרסם בשביל חבר.
הודעה אחרונה מאת Slava 1982, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
למכירה שעון גדישה של VDO ופוד קורה מקורי של חברת 42draftdesigns לגולף MK4 בצבע אפור מתלבש אחד לאחד ונראה מקורי לחלוטין.. המוצר חדש לגמרי והוצא מהקופסא רק לצילום תמונות. החבילה כוללת: 1. פוד קורה בצבע אפור. 2. שעון גדישה של VDO . 3. צינור וואקום וכל הציוד הדרוש להתקנה וחוטי חשמל . 4. שתי מנורות בצבע כחול ואדום להחלפה בתוך השעון . 5. הוראות התקנה . http://www.42draftdesigns.com/solutions/mk4_a-pillar_solutio n_vdo.htm למי שיסתכל באתר המחיר שם הוא 500 ש"ח לפני משלוח ומכס. אני רוצה 500 ש"ח.
הודעה אחרונה מאת shmulik-gti, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 715 צפיות
יד חמישית, 230K ק"מ בצבע ירוק-בקבוק מטאלי. מחיר: 12,000 ש"ח - גמיש מעט. לפנות ל: גדי 054-2290685 לא לפנות בה"פ. איציק
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
רכב שמור ומטופל רק בחברה 91,000 ק"מ לאחר טיפול גדול במרכזי הכולל טיימינג פלגים צמיגים חדשים , יד שניה, רדיופון, חלון שמש במצב מעולה 4422666-052
הודעה אחרונה מאת פוגלש, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם -למכירה אטמי וויטק חדשים! מקוריים להונדות מכל השנים 120 ש"ח בלבד לאטם. (330 ש"ח בחברה) -חיישני מאפ חדשים! של מוטורולה 2.5 \ 3 \ 4 באר. (מתאימים כמעט לכל רכב גודש) 250 ש"ח לחיישן -ידית הילוכים מקוצרת של B&M לסיויק מהשנים 92-00 מצב מצויין. ניקל (מאד מאסיבי) 300 ש"ח -זוג גבות לסיויק 96-98 50 ש"ח -זוג סיכויי פנסים מושחרים למאזדה לאנטיס 323 מהצורה של שנת 1997. חדשים לא הורכבו מעולם 150 ש"ח. -ווסת לחץ דלק מתכוונן של AEM לסיויק 600 ש"ח (מחיר של חדש 189$) -חנוכיית מזרקים של AEM לסיויק 500 ש"ח מתאים למנועים מסדרה B בלבד. -חנוכיית מזרקים מקורית של הונדה למנועי B בלבד 200 ש"ח. מסירה DWELL\TACH של CARCHEK. 0523692…
הודעה אחרונה מאת RACEPAK, -
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
למכירה: אימפרזה טורבו WRX מבציר 2005, בצבע שחור. הרכב יד שנייה, ועשה 18K, כולל Sunroof וספויילר מקורי. כמו כן הרכב עדיין באחריות. הרכב מטופל ושמור בצורה היסטרית, בעליו הוא הבנאדם שממנו קניתי את המיאטה שלי. ללא שיפורים, במצב חדש לחלוטין, חנה בחנייה מקורה + כיסוי. אני אישית הייתי קונה ממנו כל דבר שהוא היה מוכר. רונן - 054-4424082.
הודעה אחרונה מאת Kundason, -
- 0 תגובות
- 5 אלף צפיות
דיפנדר 90 (קצר) פתוח שנת 97 בצבע צהוב נקנה מסדנת "אוברלנד" (ארז) אחרי ישור קו מקיף הכולל: אוברול, קלאץ' חדש, טורבו חדש, טיימינג ועוד מצב מכני מצוין חשמל עובד פיקס שיפורים: כלוב התהפכות מלא 4 בולמי מירוץ FOX 4 קפיצי אייבך דרופ קיט כסאות מירוץ 2 כסאות אחוריים מתקפלים של פג'רו במקור מיגונים + פגושים(קדמי ואחורי) + מנשא גלגל ספייר כננת TMAX 12500 מוטות רדיוס אחוריים + מוט שפור מחוזקים גלגל הגה ספורטיבי וו גרירה תפוח נשלף של אספיר אלומיניום מרוג על מכסה המנוע 4צמיגי BF MUD 235/85R16 עם בערך 4000 ק"מ ברזנט חורף + קיץ חדשים (תפירה מיוחדת) מערכת סטריאו כולל Mp3, IPOD, USB אזעקת ביפר + אימובילייזר מזגן כל השינויים (פ…
הודעה אחרונה מאת Gilad_172, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ב"ה מעוניין למכור רנו טווינגו שנת 96 צבע בורדו לרגל נסיעה במחיר מציאה 0509595083 חנוך
הודעה אחרונה מאת פה לא מוסד, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
ה-156 שלי הושבתה לפני כשבועיים היא למכירה לחלקים קומפלט! הרכב קיבל מכה מקדימה בפינה ומאחור בפינה, חוץ מזה הרכב שלם. סלון עור כחול במצב טוב מאד. כל שאר הפנים במצב מצויין ועובד קומפלט כולל לוח שעונים וחשמל. גיר רגיל 6 הילוכים+מצמד ח-ד-ש (עדיין לא סיימתי לשלם עליו) 300 ק"מ על המצמד. מנוע 2.5 במצב מצויין אחרי טיפול גדול וטיימינג+AFM מקורי חדש(יש חשש שראש אחד נפגע בתאונה). ג'נטים "16 (ניתן לראות בתמונות). כמובן כל שאר הרכב , פנסים,שמשות, דלתות וכ"ו... מצ"ב תמונה של הרכב לפני התאונה. אפשר בפרטי אפשר בטלפון 052-3429296 מחיר נדרש: 9000 ש"ח זהו המחיר, מבקש לא להתמקח! תודה ג'ורג'
הודעה אחרונה מאת pasparto, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
קסנטיה אקטיבה 2.0CT שנת 96, יד רביעית, גיר ידני, 163,000 ק"מ, טסט לחצי שנה. היחידה מסוגה בארץ הגיעה בזמנה לתקינה ע"י היבואן וזה החליט שלא ישווק אותה בארץ – מדובר על הרכב שנבחן בזמנו ע"י כתבי רכב שונים בארץ. הרכב בבעלותי כשנתיים וחצי, בשימוש יום יומי, מוחלף עקב מעבר לליסינג. מצב הרכב: הרכב מקורי לחלוטין, מעולם לא שופר בשום צורה. יישור קו שנעשה לקראת המכירה: החלפת בוכנתAnti Sink מערכת ההידראולית. החלפת דוד אחורי במערכת הפליטה. החלפת תפוחי מוטות היגוי + מוט היגוי ימני + גומיית מסרק הגה ימנית. החלפת בוקסות תושבת מנוע מערכת הידראולית מתוחזקת בצ…
הודעה אחרונה מאת sfaians, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
רנו 4, GTL מנוע 1,108 סמ"ק מקורי שמעולם לא שופץ. לא אוכל שמן, לא מתחמם וסוחב מצויין. יד רביעית, 13 שנה בבעלותה של אשתי. 200,000 ק"מ אמיתיים. ללא חלודה! בשנה האחרונה השקענו ב: ארבעה צמיגים חדשים סטרטר משופץ משאבת בלמים מרכזית חדשה גומיות חדשות מסביב לדלתות הרכב במצב מעולה, מטופל באופן קבוע אצל יעקב טורטן ובמוסך ביטון בירושלים. מלבד קרעים בריפוד המקורי ושבר בלוח השעונים הכל תקין. הרכב שמור בצורה יוצאת דופן. הכל עובד, הכל קיים. ניתן לקרוא עוד על תכונותיו כאן: http://www.kvishim.co.il/kvishim/Art...asp?id=318&m=1 אנו מחפשים בית אוהב לרנו. שיודע להעריך מה הוא מקבל. עם הרכב יגיעו גם חלפים שונים שצברנו עם השנים. פניות רציניות בה"פ, או…
הודעה אחרונה מאת yaniv, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
למכירה פילטר אויר פתוח מצב מצויין ! היה בשימוש רק חודש כרגע הוא לא מורכב הוא של חברת KING DRAGON קיט ניקוי מקצועי של SIMOTA בקבוק ניקוי + בקבוק של שמן השתמשתי בזה רק פעם אחד זה כמעט מלא! לפנות בפרטי לבירורים..או 0526955912
הודעה אחרונה מאת avihai_r, -
- 0 תגובות
- 960 צפיות
אופל קדט , פח במצב מעולה , דרוש ראש מנוע , ללא טסט חודשיים . 1000 ש"ח בלבד .
הודעה אחרונה מאת gilcom, -
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
זוג צמיגי TOYO T1R נשמרו כחדשים אבל פג תוקפם. הצמיגים במידה 195.45.16. לגבי המחיר - 180 ש"ח סופי. אני מאיזור קסריה. אין לי איפה לאכסן אותם יותר ואני צריך למכור אותם מהר. לפרטים: 052-4469421
הודעה אחרונה מאת איביטורבו,
-
מי מחובר 11 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 1,952 אורחים (הצג רשימה מלאה)